"Összetartozunk" – írta Facebook-oldalán Orbán Viktor a nemzeti összetartozás napján, az első világháborút lezáró trianoni békediktátum aláírásának 102. évfordulóján.

Orbán Viktor: "Összetartozunk" – tévénézésre buzdít a miniszterelnökFotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő rezsivédelmi és honvédelmi alap létrehozását jelenti be a Karmelita kolostorban 2022. május 25-én. A Facebook-oldalán közzétett videóban elmondta: kötelezik a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedőcégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az Országgyűlés 2010. május 31-én nyilvánította a nemzeti összetartozás napjává június 4-ét, az első világháborút lezáró trianoni békediktátum aláírásának napját – írja az Index.hu.

Orbán Viktor az évforduló alkalmából az „Akik a hazára voksoltak – Sopron 1921" című dokumentumfilm megnézésére buzdítja a magyarokat.

Az MTVA közleményében azt írja, hogy országos tévépremierben látható a Dunán az Akik a hazára voksoltak – Sopron 1921 című dokumentumfilm.

Rendezőként és forgatókönyvíróként Bárány Krisztián jegyzi az alkotást, amely emléket állít mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy Sopron és a környező falvak megmaradtak magyarnak. A Filmever Stúdió produkcióját június 4-én tűzi műsorára a Duna.

Forrás: MTVA, Facebook, Index

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Ezzel a tolvaj lókupeccel a fene sem akar sehova tartozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ennek a fideszes rendelésre készített filmnek is akkora lesz a sikere, mint a másik, szintén ""egyéni"" szájízűre sikerített propagandaszemétnek volt? Sebaj, csak a közpénzünk bánta/bánja.
Macskaszem
Akik összetartoznak, azok nem lopják meg a többieket.
ómió
Ahhoz képest Böszméék 2004.dec.5-én igencsak kitagadták a "trianonizáltakat"!
gina
Inkább tartozunk a legalja ördöghöz , mint veled te aljas zsiros sz@ros maffia disznó- ugy gyülöllek meg a bandád hogy a föld alá kivánlak benneteket, és te még mindig élsz? a koleszterin sem az ami volt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.