A Reddit-en indult meg a találgatás arról, hogy Rogánék fiának a lábán valóban egy eredeti Nike 1 X Dior cipő látható-e – írja az ezalenyeg.hu.

Több milliós cipőt viselhetett Rogán Antal és Rogál-Gaál Cecília kisfia?
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A kommentelők többsége szerint biztosan nem ad hamis, vagy replika a cipőt gyermeke lábára Cecília, "hiszen van pénz bőven".

Márpedig ha a cipő eredeti, akkor a befotózott oldal szerint nagyjából 7700 dollár, ami több mint 2 millió forint. (szerk.: Már "csak" 7000 dollár az oldalon)

A NER-nagyasszonyának nem ez lenne az első milliós bevásárlása, korábban a 444.hu szerint a kötcsei piknikre érkezett több milliós szettben. Az sem elhanyagolgató tény, hogy a Sarka Katával közös cégével is igencsak nagy nyereségre tudtak szert tenni tavaly.

Forrás: ezalenyeg

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Simán belefér. A magyar birkák állják a cehhet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina_cat
Egészségére. Gondolom, ezt is ugyanúgy kinövi egy éven belül, meg ugyanolyan büdös lesz a belseje egy idő után, mint Átlagjózsi kisfiának a kínaija. Majd ha ez is befűződik magától, mint a Vissza a jövőbe II-ben, vagy repülni lehet vele, mint Hermészével, akkor majd elkezdek irigykedni.
Yoda69
Simán belefér. A magyar birkák állják a cehhet.
Borsó
Megérdemlik. Az összes NER-lovag, a feleségeik, a kölykeik, de főleg a hülye magyar adófizetők, akiknek a pénzéből megy a luxus. Ebben az országban mindenki pontosan azt kapja, amit megérdemel. Közben nem győz a sok hülye paraszt 2 hónappal szavazás után panaszkodni, hogy jaj, de mennek fel az árak, már alig jut élelmiszerre :D :D :D Nem baj, hülyék. Ezt érdemlitek, most már jó étvággyal egyétek meg, amit főztetek. Biankó csekket adtatok a tolvajoknak, hogy költsék el a pénzeteket, hát ilyenekre költik, jól teszik. A ti gyerekeiteknek meg jó lesz az olcsó, kitaposott szar is, lényeg, hogy a Fideszeseket luxusban tartjátok.
telegdilaci
@Yoda69:Ezeknek is csak születni volt nehéz!
csak úgy....
akkor a kölöknek nem is kell többet lábatmosni..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.