Lépéseket tesz, hogy megvédje Budapestet.

Karácsony: Valóság Nagybácsi beköszönt a kormányülésre

Fotó: Facebook

Meg kell védenünk Budapestet a rezsicsökkentés megszüntetésének hatásaitól

– kezdi vasárnap délutáni Facebook-posztját Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. Hozzáteszi: alig két hónappal a választások után – Cseh Tamással szólva – Valóság Nagybácsi beköszönt a kormányülésre. Szerinte lehet játszadozni a szavakkal, de a hétvégén bejelentett intézkedéscsomag pontosan az, aminek látszik: brutális megszorítás.

Szemben a kampányszlogenekkel és az ellenzék szapulására elfecsérelt propagandával, az Orbán-kormány jelenlegi formájában felszámolta a rezsicsökkentést. Tette mindezt előzetese egyeztetés és hatástanulmányok megismertetése nélkül.

Karácsonyi hozzáteszi,

nem igaz az az állítás, hogy a kisvállalkozások és az önkormányzatok képesek lesznek kigazdálkodni annak hatásait, hogy kikerülnek a rezsicsökkentés alól.

Azt írja ugyanis, hogy a járvány, a válság, a háború és a foglalkoztatási gondok által meggyötört vállalkozások ennek hatásait áremelkedésekkel tudják csak kezelni, ez tovább gerjeszti az inflációt, vagyis a most bejelentett kormányzati megszorítások mindenkit érinteni fognak – írja a 24.hu.

Szerinte a „minisztériumi kiadáscsökkentés” valódi jelentése pedig nem más, mint hogy az egészségügy, az oktatás, a szociális szféra, a rendvédelem, az önkormányzatok nyögik majd a költségvetési megszorítások terheit.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Karácsony Gergely jelentős mértékben felelős a mostani szenvedéseinkért. Ha a Karácsony-MZP paktum nem jött volna létre az előválasztás első fordulóját követően, jó eséllyel valószínűsíthető, hogy nem lennének a választók ennyire kilátástalan helyzetben.
Nessy
Ez így igaz! Anno Boltos Lajos legalább megmondta, hogy a megszorítás, az megszorítás! Ez is az, csak propaganda dumába burkolva! Ezért kell a "vészhelyzeti , rendeleti kormányzás"! Orbán szombaton Soproni kormányülésen bejelenti, vasárnap már meg is jelenik a Magyar Közlönyben. Na hívek, jöhet a hoizsanna4, különösen ott a végeken!
emerencia
Karácsony Gergely jelentős mértékben felelős a mostani szenvedéseinkért. Ha a Karácsony-MZP paktum nem jött volna létre az előválasztás első fordulóját követően, jó eséllyel valószínűsíthető, hogy nem lennének a választók ennyire kilátástalan helyzetben.
Clavigo
Megrüheltem ezt a " nyalókát "...a választás óta ." Szép munkát " végzett...
Németh István
Ennek a hülyének a WC ülés járjon a nincs agyában! ne a kormányülés! És minden barom hírportál álljon le a kari-geri-geci-faszi -val való foglalkozásról! ezt az undorító állatot se fotón se bármiféle kommünikén látni nem kívánatos! A képe látvány eleve bűzt sugároz!
ómió
És az idióta hazudozásod mellett a városházát legalább eladtad már, Mutyigeri efftárs!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.