Szijjártó Péter külügyminiszter is felült a Kövér László-féle vonatra, és azt írta, egyetért a házelnök Zelenszkijt degradáló állításaival.

Szijjártó Péter alaposan felhergelte a híveit Ukrajna ellen
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Mint ismert, Kövér László azt állította, hogy az ukrán elnöknek pszichés problémái vannak.

Szijjártó Facebook-oldalán azt írta, egyetért Kövér szavaival, és most sem felejtette el megemlíteni, hogy szerinte mi mennyit segítünk Ukrajnának.

Miközben Magyarországon az elmúlt hónapokban több tízezer ember dolgozott azért, hogy segítséget nyújtsunk a háború sújtotta Ukrajnának és az ukrán embereknek, addig az ukrán politikusok folyamatosan elfogadhatatlan hangnemben beszélnek Magyarországról, provokálnak minket, hazugságokat állítanak és próbálnak minket befeketíteni.

A köszönet hangján egyszer sem szóltak.

Mindezek alapján Kövér Lászlónak teljesen igaza van, még akkor is, ha ezen az ukránok felháborodnak

- olvasható a külügyminiszter bejegyzésében.

A poszt alatti kommentcunami alapján kijelenthető, Szijjártó követői szinte egyöntetűen azt vallják, hogy

Ukrajna hálával tartozik nekünk,

az ukrán politikusok akarják háborúba sodorni Magyarországot,

az ukrán politikusok nem mások mint hálátlan gazemberek,akik a jussukat Amerikából kapják,a népüket meg vágóhídra küldik,

ezután ne csodálkozzunk hogy az oroszok megtámadták őket.

Itt lehet hozzászólni a többek között Mága Zoltán és Deutsch Tamás által is lájkolt bejegyzéshez.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Tőle is megkérdezhetné a híres eb, akinek a nyakörvére az volt írva, hogy gazdája a Walesi herceg és mellé, az, hogy ön kinek a kutyája uram? A nyakörvére egyértelmű, hogy kinek a nevét írnák...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Szevasztok: Azon túl, hogy nem ismered hazád történelmét- felvilágositalak, hogy mi nem magyar ellenes ukrán barátok vagyunk, hanem orosz agresszor ellenes, háború ellenes, ukrán barátok.
Szevasztok
@amaramaistanna: Válasz helyett elfogadom. Igazad van.
Szevasztok
@kereső: Most már értem.Kár,hogy az ukránok nem barátaitok.( A hazám történelméről csak annyit tudok ,hogy Kun Béla azt mondta ,hogy ...)
kereső
@Szevasztok: Ne Kun Bélánál keresd a probléma gyökerét- , hogy Kárpát-alja miért is Ukrajnához tartozik, hanem kezd mondjuk Széchenyinél- olvasd el milyen intrelmeket irt az uralkodó osztály számára a nemzetiségekkel kapcsolatban, akik az Osztrák-Magyar monarchia területén éltek.Azután haladhatsz a 20. századig- az első vh., majd az Antant/kis-Antant tanulmányozáshoz.Hátha jobban megérted. Mert Trianon, és az, hogy Kárpát-alja most ukrán terület(trianon a csehszlovákohoz csatolta, volt aki sohasem költözött- de mégis volt, magyar-cseh, lengyel, uszszk, magyar, szu,és most ismét ukrán állampolgár) - okozat. Az okról meg senki nem szeret beszélni- az igaziakról.
Szevasztok
Akkor nem Álmossal kezdem ,rendben. " hogy Kárpát-alja miért is Ukrajnához tartozik," Mi??? Köszi a tanácsokat.Ne folytassuk.
ómió
Pedig "Jeszenszki" efftársat anélkül is útálják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.