Szijjártó Péter külügyminiszter is felült a Kövér László-féle vonatra, és azt írta, egyetért a házelnök Zelenszkijt degradáló állításaival.

Szijjártó Péter alaposan felhergelte a híveit Ukrajna ellen
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

Mint ismert, Kövér László azt állította, hogy az ukrán elnöknek pszichés problémái vannak.

Szijjártó Facebook-oldalán azt írta, egyetért Kövér szavaival, és most sem felejtette el megemlíteni, hogy szerinte mi mennyit segítünk Ukrajnának.

Miközben Magyarországon az elmúlt hónapokban több tízezer ember dolgozott azért, hogy segítséget nyújtsunk a háború sújtotta Ukrajnának és az ukrán embereknek, addig az ukrán politikusok folyamatosan elfogadhatatlan hangnemben beszélnek Magyarországról, provokálnak minket, hazugságokat állítanak és próbálnak minket befeketíteni.

A köszönet hangján egyszer sem szóltak.

Mindezek alapján Kövér Lászlónak teljesen igaza van, még akkor is, ha ezen az ukránok felháborodnak

- olvasható a külügyminiszter bejegyzésében.

A poszt alatti kommentcunami alapján kijelenthető, Szijjártó követői szinte egyöntetűen azt vallják, hogy

Ukrajna hálával tartozik nekünk,

az ukrán politikusok akarják háborúba sodorni Magyarországot,

az ukrán politikusok nem mások mint hálátlan gazemberek,akik a jussukat Amerikából kapják,a népüket meg vágóhídra küldik,

ezután ne csodálkozzunk hogy az oroszok megtámadták őket.

Itt lehet hozzászólni a többek között Mága Zoltán és Deutsch Tamás által is lájkolt bejegyzéshez.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Tőle is megkérdezhetné a híres eb, akinek a nyakörvére az volt írva, hogy gazdája a Walesi herceg és mellé, az, hogy ön kinek a kutyája uram? A nyakörvére egyértelmű, hogy kinek a nevét írnák...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amaramaistanna
Tőle is megkérdezhetné a híres eb, akinek a nyakörvére az volt írva, hogy gazdája a Walesi herceg és mellé, az, hogy ön kinek a kutyája uram? A nyakörvére egyértelmű, hogy kinek a nevét írnák...
colibri
szíjjas a híveit könnyen felhergeli, hiszen pont olyan meggondolatlan szabadszájúak, mint a külügyér. Valamiben azért mégis különböznek: míg a miniszter szinte repülőzéssel tölt sok időt és mélyen a bőre alatt is pénzzel és luxussal van kitömve, a hívei beérik a fb vélemény keménykedéssel, csórók és talán még az országhatárt sem lépték át életükben. Fő, hogy "beolvasnak" az ukránoknak és az elnöküknek...
orsos vendel
szopo petinek, dagadt lacinak, pszichés problémái vannak !! Ezt tudtuk mar regota, de hogy a fideSS segiti az ukran menekulteket ??? A magyar emberek IGEN, de nem a fideSS !!!
Nessy
Minő szerencse, hogy külügyérünk mindig udvarias, sosem zsarol, vétóz, nem szólogat be senkinek! Viszont őt a "barátság" kötelezi tűzön, vízen át!
Nyírfa
És így épül fel a szép magyar újfasizmus, napról napra , egyre arrogánsabban, egyre önkényesebben.
A magyar népnek egyébként megköszönte az elnök is, a nagykövet asszony is a segítséget. Nekünk, a népnek. A kormánynak nincs mit megköszönni. Vagy a vétókért kéne hálásnak lenniük?
FLETÓ
Zelenszkij! Nem Szijjártó! Zelenszkij!
kereső
Milyen rosszul túrik, ha valaki visszaszól nekik. Egyébként sohasem Magyarországról beszélnek "elfogadhatatlan" hangnemben, hanem egyes ideiglenes politikusokról- jó lenne már megjegyezni, hogy nem csak akkor kell Magyarországra hivatkozni, a magyar nép mögé bújni, amikor x@r kerül a palacsintába.
Béla333
„Magyarország olaj mézeskalácsra váltja az elhunyt ukrán gyerekek lelkeit” – írta magyarul Zelenszkij tanácsadója"
"Az európai család “egyetlen” problémás országa, Kövér László úr, Magyarország, amely megakadályoz bármilyen reakciót Oroszország rémtetteire Ukrajnában. A hivatalos Budapest ne kérkedjen kannibál álláspontjával. Az ilyen kijelentések nem díjazza a történelem. De a kéziratok nem égnek el. Az orosz hóhérok ölnek, erőszakolnak és városokat pusztítanak el. Zelenszkij elnök a népéért küzd. Európa pedig segít és adja a lőszereket. Magyarország szándékosan olaj mézeskalácsra váltja az elhunyt ukrán gyerekek lelkeit. Szégyen"
24.hu/belfold/2022/06/06/ukrajna-oroszorszag-haboru-zelenszkij-tanacsado-kover-laszlo-magyarorszag/

Csakhogy tudjuk, hogy hogyan látszódik a másik oldalról a maffiózók politikája, Putyin támogatása...!!!
Giovanni Alba
A napokban az osztrák közszolgálati TV vezetője magánbejegyzésében szívinfarktust kívánt a doktorminiszterelnökúrnak, lett is nagy fölhördülés, reagált az osztrák külügy: "Kétségkívül ízléstelen és elfogadhatatlan. Ugyanakkor ez egy privát Facebook-fiók, melynek semmi köze nincs az osztrák államhoz
– közölte az Osztrák Külügyminisztérium a Kleine Zeitung nevű osztrák lappal, miután Karl Pachner, az osztrák közmédia egyik ügyvezető igazgatója Facebook posztban kívánt szívrohamot Orbán Viktornak."
A mostani eset más, a petiminiszter a kormány tagja. Ő bekérette az osztrák nagykövetet, most mi várható?
Vagy az ORF vezetője jelentős tényező, akinek a szavaira oda kell figyelni akkor is, ha nem hivatalos, hanem magán bejegyzést tesz, ezzel szemben az országgyűlés elnőke, meg a KüKüM vezetője csak beszél bele a levegőbe mindenféle következmény nélkül?
vacsi
"Miközben Magyarországon az elmúlt hónapokban több tízezer ember dolgozott azért, hogy segítséget nyújtsunk a háború sújtotta Ukrajnának és az ukrán embereknek, addig az ukrán politikusok folyamatosan elfogadhatatlan hangnemben beszélnek Magyarországról, provokálnak minket, hazugságokat állítanak és próbálnak minket befeketíteni.
A köszönet hangján egyszer sem szóltak."

Hát, ebben tökéletesen igaza van!
csak úgy....
pötyi egy cirkuszi bohóc és nem politikus!
kereső
Annak, akit illet.
Ha fegyveresek az éjszaka közepén betörnek a házadba, kirabolnak, majd elkezdik szépen sorjában megerőszakolni, aztán gyilkolászni a családtagjaidat, miközben páran felgyújtanak néhány szobát,
akkor Te bizonyára suttogva először elnézést kérsz a szomszédtól, amiért a családtagjaid túl hangosan sikoltoztak a házadban, majd nagyon szépen kérsz tőle egy vödröt tűzoltáshoz, és külön kezet csókolsz, ha még tesz bele egy kis vizet is.
Ahogy azt illik. Szerinted...
kereső
Druzsba petrus figyelmébe!!
Aki pedig ezek után Ukrajnát és politikusait magyarellenességel vádolja, annak idézném Szibiha egy későbbi mondatát.

„A bölcs magyar nép pedig mindig is baráti kapcsolatot fog ápolni az ukrán néppel, ellentétben holmi átmeneti politikusokkal.”
kereső
@KisTehen: Szólogatni-és visszaszólogatni ugyanazt jelenti? Mert ez úgy kezdódött, hogy a magyar állam harmadik közjogi méltósága???, hülyének titulálta egy szomszádos ország államfőjét- akit nem melleslleg az ukránok közvetlenül, 78%-os szavazati aránnyal választottak meg- aki éppen népe élén élet-halál harcot viv az agresszorral. És, mindenhol leirták- kért! Kérte az amerikai nagyvárosok polgármestereinek segitségét, támogatását. És, igen lehetséges, hogy nem fogalmazott a ti kényes fületeknek illően, de ez azért egy otromba és bunkó megszólalás volt kövértől. Kiváncsi lennék, hogy orbán, kövér, semjén ...etc. hogyan fogalmazna, kérne???,az ő helyében.
Nekem csak az jut eszembe, amit orbán mondott az uniós pénzekről: "Nekünk az jár"- pedig Magyarországon nincs és nem is volt háborús helyzet.
kereső
@KisTehen: Igen hoztak egy olyan nyelvtörvényt, melyről az Ungvári Magyar egyetem tanárai úgy nyilatkoztak, hogy- oké! Mert az, amit még porosenkóék hoztak volna, a parlament elé sem került, átdolgozták- és azt fogadták el. Mondcsak, miért is kellene azt felróni egy államnak, hogy arra késztesse a lakosait, hogy birják az állam hivatalos nyelvét? Magyarországon biztositott, hogy a hivatalokban a nemzetiségek a az anyanyelvükön intézzék az ügyeiket?
Toller Béla
Ez egy idétlen kakadu reakciója, egy levitézlett magyar parlamenti bohóc cselekedeteire. Nincs evvel semmi dolga a sajtónak, Zelenszkinek, senkinek ...
Gazella
Sehol máshol ne keress pszichés gondokat mint csakis saját magadnál kakadu..ja meg a párttagjaidnál! A narancs tele van pszichés homokosokkal, biszex beállitottságuakkal... magyarán saját magadnál kapargas pszichés bajokat kakadu.
Oda meg ne menj ahol gyorsan kell eliszkolnod mint a szülővárosodban.
Gazella
@KisTehen: miér''' tán még nyalják a magyar kurvány seggét?!!! Hun élsz te muuiuuuuuu?!!! Menj a legelőre legelészni...
Aki nem tud szövegértelmezni magyart, az egy alapból buta ember...
vacsi
@Horizont: Bocs, de ez a magyarok kormánya! Mi választottuk! Ha megsértik, akkor megsértik a népet is.
kissé felnőttem
várd ki pedró aztán meg ne lepödj semmin, mert nem vagy népszerű arrafelé sem.
kereső
@KisTehen: A tényfeltáró portál információi szerint többen megkérdőjelezik Magyarország kisebbségvédő szándékát, és orosz érdekeket emlegetnek. Több, a Direkt36 által megkérdezett EU-s diplomata egy problémacsokor részeként említette az ukránkérdést az orosz hátterű Nemzetközi Beruházási Bank (IIB) Budapestre költözésével, a paksi bővítéssel vagy a Gazprommal bejelentett hosszú távú gázszerződéssel.

Az ukrán oktatási törvény kifogásolt szabályainak orvoslására a Velencei Bizottság ajánlásokat dolgozott ki, amelyekről az ukrán kormány azt állítja, betartják, míg a magyar kormány ezt kétségbe vonja. Az ukrán kormány a kisebbségi nyelvhasználatot korlátozó törvény hatálybalépését az EU-s nyelvek, köztük a magyar esetében 2023-ig elhalasztotta. A magyar kormány szerint ez csak arra jó, hogy a fenyegetés folyamatosan ott lebegjen a magyar kisebbség feje fölött."
Tehát a magyar kormány szerint- nem, az ukrajnában élő, ott oktató ,magyar egyetemi tanárok szerint igen.

Az itthoni nemzeti kisebbségek nyelhasználatához nincs véleményed?
kereső
@KisTehen: Ja, ez ugyanannak a cikknek a folytatása.
Qqberci
"A köszönet hangján egyszer sem szóltak."

Mit köszönnének meg, szíjrágó, te nemnormális? Hogy nem segítetek, hogy úszítotok, hogy putyler seggét nyaljátok?
gina
Ez külügyminiszter?? ugyan már egy felfuvalkodott szemétláda, diplomáciát nem ismer a csótány, olyan mint OV egy beteg öntelt állat,, undoritó ez a szemét fidesz banda, mit képzelnek magukról??? tegye már valaki helyre ezeket---elég volt ebből a bandából
amaramaistanna
@KisTehen: Olvasd el, s rájössz, hogy semmi hátrány nincs benne. Az, hogy az ott élő 90-100 ezer magyarnak is kell az ukrán nyelvet is tanulnia teljesen normális dolog egy 40 milliós országban. Nem a magyar nyelvet tiltották be. Sőt lehetővé tették, teszik Magyarországnak, hogy magyar nyelvű oktatási intézményekkel támogassa a kárpátaljai magyarokat. Nem teszik, nincs belőle anyagi hasznuk, meg nyilván Putler sem engedné. Putler parancsára csinálják a balhét. Aljas dolog amit a "kormány" művel.
terlasz
No persze, a civilek segíttek az elején, de amint megjött a lenyúlható EU-s céltámogatás, akkor azonnal félrerugdostátok a civileket, átvettétek a menekültek segélyezését.
percsi
@terlasz: Ja
Az is lehetséges, hogy azt a lejárt szavatosságú élelmiszereket kapják, amit a szupermarketeknek le kell adnia az államnak.
Sokan tovább mennek, amin nem csodálkozom. Az eu-s támogatás ismét megmarad nekik!
kereső
@KisTehen: Te meg csak szijjártót idézed, holott alaposan elhajlitja a valóságot.
Egy kis adalék :www.valaszonline.hu/2020/02/05/ukrajna-oktatasi-torveny-nyelvtorveny-karpatalja-szabalyozas/
kereső
Mocskolódni, az ellent hazug módon megvádolni, kipellengérezni , degradálni, karakter gyilkolni csakis és kizárólag a fideSS-nek és goebbelsi propagandájának van joga, amelyet magas szinten művelnek a kormány tagjai, és a közjogi "'méltóságai".
Szevasztok
@amaramaistanna: Kérte valaki Kárpátalján,hogy Ukrajnához csatolják ???
amaramaistanna
@Szevasztok: Mielőtt botorságot kérdezel, tanulmányozd kissé a magyar történelmet, s ne a fideszes szómát igyad. :(
Szevasztok
@amaramaistanna: Válaszolni nem tudsz de teszed a nagyot. A nagy szopás után most magyarellenes ukrán barátok lettetek.
amaramaistanna
@Szevasztok: Ez nem megy neked. Nem jól csinálod a fidesz kommunikációt. :)
kereső
@Szevasztok: Azon túl, hogy nem ismered hazád történelmét- felvilágositalak, hogy mi nem magyar ellenes ukrán barátok vagyunk, hanem orosz agresszor ellenes, háború ellenes, ukrán barátok.
Szevasztok
@amaramaistanna: Válasz helyett elfogadom. Igazad van.
Szevasztok
@kereső: Most már értem.Kár,hogy az ukránok nem barátaitok.( A hazám történelméről csak annyit tudok ,hogy Kun Béla azt mondta ,hogy ...)
kereső
@Szevasztok: Ne Kun Bélánál keresd a probléma gyökerét- , hogy Kárpát-alja miért is Ukrajnához tartozik, hanem kezd mondjuk Széchenyinél- olvasd el milyen intrelmeket irt az uralkodó osztály számára a nemzetiségekkel kapcsolatban, akik az Osztrák-Magyar monarchia területén éltek.Azután haladhatsz a 20. századig- az első vh., majd az Antant/kis-Antant tanulmányozáshoz.Hátha jobban megérted. Mert Trianon, és az, hogy Kárpát-alja most ukrán terület(trianon a csehszlovákohoz csatolta, volt aki sohasem költözött- de mégis volt, magyar-cseh, lengyel, uszszk, magyar, szu,és most ismét ukrán állampolgár) - okozat. Az okról meg senki nem szeret beszélni- az igaziakról.
Szevasztok
Akkor nem Álmossal kezdem ,rendben. " hogy Kárpát-alja miért is Ukrajnához tartozik," Mi??? Köszi a tanácsokat.Ne folytassuk.
ómió
Pedig "Jeszenszki" efftársat anélkül is útálják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.