A miniszterelnök pedig csak a családokat akarja tovább védeni – egészen pontosan október 1-ig. 

Orbán bejelentése megtette a hatását: ismét romlott a forintOrbán Viktor/Facebook

Csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök bejelentést tett:

- az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig,

- a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig,

- a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk

Délelőtt még egész erős lett a forint, miután 50 bázisponttal 7,25 százalékra emelte a Magyar Nemzeti Bank az egyhetes betétek kamatát, ami egy ideje irányadó kamatnak számít – írja a 444.hu. Ennek köszönhetően a forint egészen a 395 eurós szintig eljutott.

Orbán posztja hatására azonban az árfolyam azonnal megindult újra felfelé, mostanra megint átlépte a 400 forintos szintet.

Forrás: 444.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Nesze magyar!! Megszoptad rendesen mert ezt akartátok!! Nincs EU pénz de a zírbödönnek kell a ti adóforintotok!!! Hát basszátok meg agyatlanok!!
Ellenzék lenne a kurvány talán jönne az EU pénz...akkor talán kisebb lenne az államháztartás hiány!! Na meg a rengeteg felvett keleti hiteleket is a ti adóforintjaitokból fizetik vissza narancs agyatlanok!!! Szopjatok csak fidesz barmok!!
Az éppeszű magyar elhagyja ezt az országot!!
Ti maradék vakhithű narancs hernyákok meg fizetitek a zsirhàj luxus dolgait!!!
Nah hajrá narancs faszok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Sóval hinti be az országot. Bűnös mindenki, aki ebben részt vesz.
Gazella
Nesze magyar!! Megszoptad rendesen mert ezt akartátok!! Nincs EU pénz de a zírbödönnek kell a ti adóforintotok!!! Hát basszátok meg agyatlanok!!
Ellenzék lenne a kurvány talán jönne az EU pénz...akkor talán kisebb lenne az államháztartás hiány!! Na meg a rengeteg felvett keleti hiteleket is a ti adóforintjaitokból fizetik vissza narancs agyatlanok!!! Szopjatok csak fidesz barmok!!
Az éppeszű magyar elhagyja ezt az országot!!
Ti maradék vakhithű narancs hernyákok meg fizetitek a zsirhàj luxus dolgait!!!
Nah hajrá narancs faszok!!!
verőce21
Álljunk már le ezzel az elhibázott családvédelmi programmal...! Ennél elhibázottabb, bűnösebb gazdaságpolitika sehol a világon nincsen!
Nessy
Még gyengébb forint, növekvő infláció, szelektíven kirótt "extra profi adók", ami mi fizetünk, és még ami majd jön Orbán egyszemélyes, rendeleti "kormányzásával". Pár ezer forintért megvásárolt választók, lehet kézcsókra járulni Orbánhoz.
Clavigo
@verőce21: Mi van ? Beütötted a fejed valahová .?
Csizmás Kond
Tőzsdei spekuláció az egész...és azt is tudjuk kik azok akik folyton basztatják a forintot...de remélem lesz még zengazinduló...
Néro2
Mi itten vidéken nem foglalkozunk ezzel forinttal fizetünk. Meg egyébként is : És és ?
Figyelj te degenerisszimusz Nagy Orr Bán , cél az ötszáz ? Meglesz ne aggódj. Akkor majd beleírhatjátok az a-Laposotokba , hogy csutilandban minisztereitek meg álomtitkáraitokat Euróban illeti meg a tolvajlás bére. Ja meg a focilistáitoknak is abban jár.
verőce21
Úgy bírom a megingathatatlanságát a kormánynak!
Olyan jó érezni és megélni, saját bőrön tapasztalni az ígéretek teljesítését...! :)
Pálinkás Pál
ezen a képen úgy néz ki, mint a kárpátok géniusza...remélem úgy is végzi!
Béla333
Amihez hozzányúl, az mind szarrá válik.
A hülyemagyar maffiahívek legnagyobb gyönyörűségére!
Eladott Ország
"Az a helyzet, hogy ameddig csak pofázni kellett és nem volt tétje, mert futotta a pénzből lóvéra, addig rendületlenül pofáztak arról, hogy ők már háromszor legyőzték a globalizmus erőit – idén már negyedszer is -, hogy ők megvédték, és nem engedik. Most meg amikor tétje van, akkor ez marad: nem tudjuk kivonni magunkat a globális folyamatok hatása alól. Ez itt a beismerése annak, hogy szart nem tudnak tenni a forint stabilizálásáért, ezért a globális folyamatokra kenik, hogy az elmúlt 12 év jövőt felszámoló gazdaságpolitikai ámokfutásának gyümölcsei beértek. És a piacot rohadtul nem nyugtatta meg sem az értelmezhetetlen extraprofitadó, sem az, hogy a kormány a miniszterelnök fizetésének emelésével, illetve kommunikációval és arcoskodással próbál felülkerekedni a közeledő gazdasági összeomláson. Nem jövök azzal, hogy ha bevezették volna az eurót, mi lenne, mert fel sem merült, és most sem merül fel a bevezetése. Erről pedig ezer százalékos biztonsággal tudjuk, hogy 100%-ban az Orbán-rezsim sara. Most meg várják a háború végét, amire nulla ráhatásuk van, mert szerintük már csak az mentheti meg a forintot. Jobb helyeken ilyenkor le szoktak mondani a picsába, ezek meg ott sem voltak." Még valami krvára fontos Laura Kodruta Kövesi az EU OLAF Főügyésze,amíg "csak" románia főügyésze volt 6 minisztert teljes vagyonelkobzással 4-12 évi börtönre ítélte. Hát miért is nem akaródzik a csatlakozás?!
Clavigo
@Csizmás Kond: Ezért a dumáért kár volt kivándorolnod romániából...
gina
Szemét cigus takarodó végre...mocskos egy elmebeteg maffiózó
tudode
Csúcs!
.
A fideSS alapítók selejtjeinek a 2010-es SS győzelmüket követően a fizetőeszköz rángatásával kezdték un. politikai pályafutásukat:
.
---- Nagyott esett a forint Kósa szavai után (((2010.06.03. 16:14))))
www.origo.hu/gazdasag/20100603-kosa-lajos-fideszes-polgarmester-kiutotte-a-forintot.html
.
""""Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke egy konferencián azt mondta: kicsin múlik, hogy nincs államcsőd, s hazánk könnyen Görögország sorsára juthat. Kósa kijelentéseiről néhány órán belül már angolul tudósított több internetes szaklap, s lejtőre került a forint a devizapiacon. Piaci vélemény szerint az árfolyamesést minden bizonnyal Kósa kijelentési válthatták ki. Kósa Lajos megkeresésünkre annyit mondott, hogy csak Debrecennel kapcsolatos kérdésekre válaszol.""""
---------------
.
A mindenrehatóba 13. évi politiKÁZÁS után ezek szerint még mindig ugatja mint kutya a a holdat a közgazdasági, és államháztartási tudományt, és nincs aki lefoghatná a kezét!
.
----- Csoki & Hipo: Egy rém enyves család (Mézga szerepében Orbán)
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=117s
------------------
.
Megdörrent az ég, szundi!
..
!!!
ómió
Még több jár az export devizájáért!?
balos
@Gazella: Egyetértek Veled,de az m.z.pöcs vezette ellenzéket inkább ne emlegesd!Az m.z.pöcs alteregója már 12 éve gyilkolja a népet a "védelem" örve alatt!
Nyírfa
@Eladott Ország: tegnap, 20.22

A román vezetés - a magyarral ellentétben - mindig érzi, hogy mikor , és mit kell lépni. Nemcsak előttünk járnak, hanem jól is.
Gazella
@balos: Pontosan! Nem fogom emlegetni az ellenzéket! Egytől-egyig egy kutyák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.