A vásárlók kiszolgálásának biztosításával és a töltőállomások zavartalan működésével indokolja a Mol, hogy péntektől normál kútoszlopon a járművekbe hatósági áron maximum 50 litert lehet egyszerre tankolni az eddigi 100 liter helyett.

Szigorítanak a Mol-kutak: mától csökken a tankolható mennyiség, és kannába sem érdemes tölteni
Fotó: MTI/Róka László

A vállalat az MTI kérdésére közölte: a limitet aszerint határozták meg, hogy mi az a mennyiség, ami a lakossági felhasználók számára elegendő.

Felhívták a figyelmet arra is, ha a fogyasztó magyar forgalmi engedéllyel rendelkező autóba tankol, úgy hatósági árat fizet, amennyiben benzinkannába, akkor piaci árat kell fizetnie.

A Mol ezért arra kéri a vásárlókat, ha gépjárművük benzintankja mellett külső kannába is tankolnak, azt a benzintankba történő tankolástól elkülönítve, a tankolás vételárának rendezése után tegyék meg.

Ha a gépjármű üzemanyagtartályába, illetve a kannába történő tankolásra egyszerre, egy tranzakció keretében történik, úgy a tankolás teljes mennyiségére a töltőállomáson feltüntetett piaci árat kell fizetni.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ppp888ppp
Agyament barmok! fűkaszába hogy vigyek benzint?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toller Béla
A fenét csökken a mennyiség, csak több részletben kell megvenni, csesztetik a népet ! A molvezér meg dumál, dumál, vég nélkül ...
csipetke
...és amikor az ember a benzines fűnyíróhoz, vagy a fűkaszához vinne kannába, akkor is teljes árat kell fizetni. A repülőgépgyár tulajdonos köztörvényes bűnöző MOL-főnök meg pont [email protected] a nép nyomorát.
Eladott Ország
@Toller Béla: A Mol-vezérhez került a honvédelmi miniszter csehországi repülőgyára. Mit érdeklimőt a benzin ára!
rtl.hu/belfold/2022/06/24/hernadi-zsolt-szalay-bobrovniczky-kristof-aero-vodochody
Vállalkozás: A kormány állami kezeséget ad a kormányszóvivő Szentkirályi Alexandra férje (Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter) 53 milliárd forintos hiteléhez. Csúnya lenne, ha nem vállalna garanciát a komány a kormányra. Viki majd megmondja, melyik zsebéből ad egy kis osztalékot. A Keresztapa segít. Gondolom valamelyik családtag is a fő tulajdonos ahogy mindenben. Normális ország egyetlen polgára után sem/érte nem vállalna kezességet hogy gyarapodjon. akinek nincs pénze ne álmodjon nagyot. Ilyen csak a legsötétebb afrikai banánköztársaságokban van.
Aki Én
@Shikari: Aki füvet nyírna, az spekuláns, csaló?
Te, istenbarma, te.
Emmersson71
Hummer H2 - 121 literes a tankja

Ha tol bele a tulaj 50 litert, majd megy egy kört és ismét, aztán egy újabb körben végre telenyomja, akkor az OK, nem?!
Nincsen a rendeletben időkorlát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.