A gyermekvédelmi törvényre hivatkozva dobta vissza a Budapest Pride kampányfilmjét egy tévécsatorna – tudta meg a Mandiner.

A kormánypárti lap szerint a kisfilmeket az előző években leadó csatorna a médiatörvény alábbi cikkelyére hivatkozott:

„Mttv. 32. § (4a) * Nem minősül közérdekű közleménynek vagy társadalmi célú reklámnak az olyan műsorszám, amely alkalmas a gyermekek megfelelő fizikai, szellemi és erkölcsi fejlődésének a kedvezőtlen befolyásolására, különösen azáltal, hogy meghatározó eleme a szexualitás öncélú ábrázolása, a pornográfia, továbbá a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának, valamint a homoszexualitásnak a népszerűsítése, megjelenítése”

- áll a törvényben.

Forrás: mandiner.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A neten nincs nap, hogy jó pár csaj ne mutogassa a kebleit, a fenekét és egyéb alkatrészeit!
A buzizás ma már kötőszó a beszélgetésekben. Célszerű a kisdedekkel nem tömeg közlekedni, ha ettől meg akarják óvni.
Jó lenne hasonló vehemenciával védeni a kiskorúakat a pedofiloktól, az internetes zaklatásoktól, sőt Uram bocsá', a családon belüli zaklatástól, szakemberek felvilágosításával, segítségével!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Maccska: Ezek szerint (miként te is bevallod) mégiscsak úgy itélted el, hogy nem is láttad.
Látatlanban tartottad buzipropagandának?
Vajon mit szólna a nejed, barátnőd (aki van), ha még oda se tenné a vacsorát, de előre kijelentenéd, hogy azt mondták(!!!---és csak mondták) neked, hogy pl a kolbásznak rossz íze van. Ezért nem lehet a kaja se jó.
(erőltett példa, de a lényeg azonos)
Giovanni Alba
Már sokadszor teszem fel a kérdést, mi történik akko, ha az apa a vasútállomáson üdvözli csókkal rég nem látott fiát? Gyengébbek kedvéért: puszi az arcra jobbról-balról. Jönnek a tekes legények szirénázva, és a padlóra dobják nagyon durván a két elhajlót? Csak a lányok sétálhatnak az utcán kézenfogva, vagy már talán ők sem? A gyermek hány éves koráig jelenhet meg nyilvános helyen az apja kezét fogva? Sok helyen megszokott üdvözlési forma az arcra adott puszi távoli rokonok, vagy csak egyszerűen ismerősök között. Ki fogja, ki akarja ezeket az eseteket kivizsgálni, hogy a rokonság foka, az ismeretség bensőségessége felhatalmazta-e a feleket a puszira? Pista meg a Jani éjfél után egymásba kapaszkodva botorkál hazafelé, de navigációs problémák miatt a bokrokban kötnek ki. Akkor az arra kódorgó macska szerint ők buzik? Hiszen ott henteregnek az út mellett.
Nehéz kérdések ezek, és úgy látom, némely elvakultak szerint a "Ne ítélj elsőre" c. vicces filmecskék is meggyalázzák az ő magasröptű erkölcsiségét.
Nem mellesleg: kinek mi köze van hozzá?
Giovanni Alba
@namihami: ma, 11:22
Ne legyél már ilyen kirekesztő, és ha pasija van?
A másik, neki nem a személyes tapasztalat az iránymutató, hanem a Központi Irányelv. Ha sajtóhiba miatt az jön le, hogy a bablevesbe cukor kell, akkor lelkesen cukrozni fogja, és pillanatok alatt meggyőzi magát, hogy ez így jó.
Megint másik, az emberek zöme -már csak kíváncsiságból is- látott már és látni fog pornófimet. Nos, ott mindenki láthatja a saját nemét aktus közben, mégsem fog átváltani, marad hetero, ha eddig is az volt.
A homoszexualitást csípőből elutasító pasik élvezettel csámcsognak az egymást kényeztető csajokat mutató filmeken, amiket (helytelenül) lesbi-show-nak titulálnak, pedig hetero pasiknak készültek.
Hetero pasiknak, akik szerint a homoszexualitás minden formája utálatos, elítélendő, és még csak észre sem veszik az önellentmondást.
Képmutató világ.
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 12:00
Pontosan mi is értetlenkedésed tárgya? Pikk-pakk kijelented valamiről, hogy az "buzipropaganda", miközben csak hallomás alapján ítélkezel.
Mesélj cirmos, konkrétan mit nevezel te "buzipropagandának"?
Azt látom, hogy nem éred föl ésszel mondandóm lényegét, de megértő vagyok/leszek, mesélj.
percsi
@Giovanni Alba: "Csak a lányok sétálhatnak az utcán kézenfogva, vagy már talán ők sem?"
Módosították a törvényt, a lányoknak szabad egymást szeretni, élhetnek együtt, nevelhetnek gyerekeket együtt!
Tudod, a kormi tisztességes tagjai újra megnéztek pár leszbi filmet, és nem találták gusztustalannnak!
A lényeg, amit a vitya banda (homi tag is) gusztustalannak talál, vagy nem szeretne, attól hatalmukkal visszaélve a népet eltiltja.
Pl. Azt akarták, hogy a nép elszegényedjen, a család és haveri kör gazdagodjon. És láss csodát megtörtént, csak debil hülyék kellettek hozzá.
Vitya király akar lenni, már gondoltuk, amikor beköltözött a várba, és hamarosan az is lesz. Ide is csak debil hülyék kellenek.
Csak elszegényedett országban lehet ezeket megtenni!
percsi
@Maccska: "Amúgy azóta megnéztem.Ez a film ráadásul pedofil is."

Véletlenül nem Kaleta Gábor kedvenc filmsorozatát nézted meg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.