A pedagógusok biztosan fognak kapni három egymást követő évben 10-10-10 százalékos béremelést – válaszolt Orbán Viktor Harangozó Tamás MSZP- frakcióvezető-helyette kérdésére a parlament hétfői ülésén.

A tanárok fizetéséről kérdezték Orbánt, gyurcsányozni sem felejtett el válaszában
Orbán Viktor miniszterelnök azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 27-én. Mellette Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes (j). MTI/Kovács Attila

A Telex tudósítása szerint Orbán Viktor monológjának ismét központi eleme volt a visszafelé mutogatás. A miniszterelnök ugyanis arról beszélt, hogy az orvosoknak a valaha volt legnagyobb emelést adták az elmúlt másfél évben, a tömegesen felmondó rendőrökkel kapcsolatban viszont megjegyezte, a Gyurcsány-kormány a rendőrséget leépítette, Pintér Sándor építette azt újjá.

Orbán szerint amikor az MSZP volt kormányon, elvette az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok fizetését, szétverték a rendőrséget, bezárták az iskolákat. Ezzel szemben a Fidesz-kormány segíti őket.

Forrás: telex.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Annyit min te ? Ja az nem 10 százalék.Alja emberek vagytok mind. Ali baba hatvanpusztai gecienda hogy áll ?
Juhakol könyvtárszobával. Menjetek a picsába.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
Számíthatnak viszont 15%-15%-os inflációra, egymást követő három évben...
Nessy
@verőce21: Itt is akadna pár "hívő" hozzászóló. Két okból is. Ad. 1 a finoman szólva is elfogult tartalom, ad.2 az útszéli stílus miatt.
Aki Én
Addig fog Gyurcsázozni, míg ilyen buta közönsége van.
verőce21
Tegyük még hozzá, a szocialistának nevezett életellenes diktatúrában sem voltak megfizetve a tanárok, amit viszont visszasír itt jónéhány kommentelő...
ómió
Évi 10-10% százalék béremelés 3 éven át!? A Böszme az ilyet egy havi fizulenyulással "prompt oldotta meg"!
kisfalud
A mini. elnökünknek igen a bögyében lehet a tanerő, pedig azt mondják, volt módja megismerni őket, és őt is volt módja megismerni a felcsutka környéki iskolák tanítóinak, tanárainak, mert végighaknizott néhány alapiskolát a környéken. Lehet, hogy rossz tapasztalatokat szereztek egymásról?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.