Nagyon durva drágulás jön az MNB szerint.

Minden eddiginél brutálisabb infláció jön! Ez mindenkinek fájni fog

Fotó: Pixabay

A Portfolio azt írja, 2022 egészére vonatkozóan 11–12,6 százalék között alakulhat az infláció a jegybank szerint, pár hónappal ezelőtt még úgy számolták, valahol 7,5–9,8 százalék közötti lesz a pénzromlás átlagos mértéke idén.

Májusban 10,7 százalék volt az infláció,

ami a következő hónapokban átlagosan megközelítheti a 16 százalékot.

Forrás: Telex.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Akkor következő hónaptól ezzel arányosan nő a fideSS népszerűsége. Ugorgyunk- nincs itt semmi látnivaló.
human
@sgl: Szoktam nézni szociológiai, újságíró beszélgetéseket és már régóta mondják, hogy legalább annyit tanulhatott volna az ellenzék az Orbán féle propagandából, hogy egy témát kell alaposan körbe járni és azt köztudatban tartani. A kleptokrata kormány adna ezer témát is, de az megosztja a figyelmet. Csak néhány témára kellene koncentrálni. Ezeken keresztül kellene megértetni az emberekkel, hogy konkrét károkozás az amit Orbán gazdasági elit építésnek próbál eladni.
amortizáltok
@sgl: miért van ellenzék szerinted? ja papiron lehet de pofa be van a parlamentben milyen válaszokkal dobálloztak? a kérdésekre ? főleg orbán pintérről meg ...ne is. aki meg akar szólalni az 2-5 millára büntethető ? lásd hol élünk RABSZOLGASORBA ? ott igen Európa a XXI században.az ellenzék pongyola de az unió is maximálisan mert hagyta és ma is hagyja végeredmény a kilépés lesz és a nyomor.el lehet gondolkodni.meg abban is ki termel majd itt ???
kereső
@sgl: 13:03 De, úgy bánnak velük, mint a himes tojással. Ne hogy meg találják "sérteni" orbánt.
drrotf
Ha már most nagyobb az infláció mint 8,9%, akkor miért nem emelt a kormány nagyobb mértékben a nyugdíjakon?Talán csak nem azért mert novemberben még 5%-ot akar emelni, hogy Karácsonyra ne csak csirke far-hátat tudjanak venni az emberek?Másik kérdés az, hogy ha már tudjuk hogy az év végén 16% -os lesz az infláció, miért csak 5,2%ot tervez a kormány januárban a nyugdíjakon?Azt gondolja talán, hogy Isten beavatkozik és decemberről januárra több mint 10%ot esik az infláció?Nem számolnak állandóan rosszul az infláció következő évi tervezésénél Orbánék, hogy ingyen használják egy ideig a nyugdíjasok pénzét és hogy az év végén azt mondhassák , azt írják a megbabonázott újságírók, hogy ismét emelték a nyugdíjakat, közben meg csak a kormány megadta a tartozását, amivel már januártól kezdve számolniuk kellett volna, és főleg fizetni lett volna kötelességük.Csak a tartozást egyenlítik ki ilyenkor!
balos
@amortizáltok: A jobbágyság elültetett magja szarba szökött!Almás deres után lesz majd deres!Aki nem lépbe a fideSSbe,derest kap majd estére!A magyaroknak az való,ha újra a nép lesz alatt való!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.