Nagyon durva drágulás jön az MNB szerint.

Minden eddiginél brutálisabb infláció jön! Ez mindenkinek fájni fog

Fotó: Pixabay

A Portfolio azt írja, 2022 egészére vonatkozóan 11–12,6 százalék között alakulhat az infláció a jegybank szerint, pár hónappal ezelőtt még úgy számolták, valahol 7,5–9,8 százalék közötti lesz a pénzromlás átlagos mértéke idén.

Májusban 10,7 százalék volt az infláció,

ami a következő hónapokban átlagosan megközelítheti a 16 százalékot.

Forrás: Telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
@human: eggen és ami még fontosabb, nem a fideszt kell ekézni , - EZ SZÉTOSZLIK, PÁRT az nem személy, hideg és halott,- HANEM SZEMÉLYHEZ KÖTNI A GAZEMBERSÉGET ÉS ELSŐ SORBAN A GECZIHEZ!
Sajnos ez az ellenzék 15 éve képtelen felébredni, hatalmon is hülyék voltak ellenzékben meg egyenesen debil kretének.
És a legontosabb a gazdaság és ebben mennyi kárt okoznak mekkorákat hazudnak, és mennyit lopnak.
Nem a fidesz lop, nem a fidesz okoz kárt hanem a geczi, Semjén, Rogán, Kósa, ... Polt,... stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
@sgl: miért van ellenzék szerinted? ja papiron lehet de pofa be van a parlamentben milyen válaszokkal dobálloztak? a kérdésekre ? főleg orbán pintérről meg ...ne is. aki meg akar szólalni az 2-5 millára büntethető ? lásd hol élünk RABSZOLGASORBA ? ott igen Európa a XXI században.az ellenzék pongyola de az unió is maximálisan mert hagyta és ma is hagyja végeredmény a kilépés lesz és a nyomor.el lehet gondolkodni.meg abban is ki termel majd itt ???
kereső
@sgl: 13:03 De, úgy bánnak velük, mint a himes tojással. Ne hogy meg találják "sérteni" orbánt.
sgl
@kereső: hallgatom Bolgârt, tragédia ahogy védi a szarhalmot, amikor valaki értelmes határozott javaslatot tesz lesöpri, most Hargitai a volt muosz elnök is finoman próbál javaslatot tenni, ez a fsz Bolgár somolyog és keni a szart a falra.
sgl
na most egy nő beszél, mintha én lennék, csak finoman fogalmaz.
Megdöbbentő, hogy egy sima választó jobban látja mint 40 éve napi két órát ellenzékieskedő Bolgár, hatástalanul.
múltkaor Rózsa ápr 4-én mondja a kommunikáci rossz.
barmok!
szakmájuk a kommunikáció és okadik bukta után jön rá??
tragédia.
drrotf
Ha már most nagyobb az infláció mint 8,9%, akkor miért nem emelt a kormány nagyobb mértékben a nyugdíjakon?Talán csak nem azért mert novemberben még 5%-ot akar emelni, hogy Karácsonyra ne csak csirke far-hátat tudjanak venni az emberek?Másik kérdés az, hogy ha már tudjuk hogy az év végén 16% -os lesz az infláció, miért csak 5,2%ot tervez a kormány januárban a nyugdíjakon?Azt gondolja talán, hogy Isten beavatkozik és decemberről januárra több mint 10%ot esik az infláció?Nem számolnak állandóan rosszul az infláció következő évi tervezésénél Orbánék, hogy ingyen használják egy ideig a nyugdíjasok pénzét és hogy az év végén azt mondhassák , azt írják a megbabonázott újságírók, hogy ismét emelték a nyugdíjakat, közben meg csak a kormány megadta a tartozását, amivel már januártól kezdve számolniuk kellett volna, és főleg fizetni lett volna kötelességük.Csak a tartozást egyenlítik ki ilyenkor!
balos
@amortizáltok: A jobbágyság elültetett magja szarba szökött!Almás deres után lesz majd deres!Aki nem lépbe a fideSSbe,derest kap majd estére!A magyaroknak az való,ha újra a nép lesz alatt való!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.