Soltész Miklós a Sarlós Boldogasszonynak szentelt, felújított katolikus templom ünnepén úgy fogalmazott: „nagyon nehéz időket élünk, de én hiszek abban, hogy sok-sok imával a békességet ki lehet könyörögni”.„Ha egy nép, egy nemzet kiimádkozza a békességet, hiszem, hogy elkerüli a háború pusztítása, ha pedig egy közösség ereje a békesség lelkületét sugározza, megéri templomainkat megújítani és megszépíteni” – ideologizálta meg az államtitkár. Soltész egyébként a Facebook-oldalán két fotót is posztolt az eseményről, ezeken azonban valamiért egyiken sem látható a templom. Rogán Valéria, Rogán Antal propagandaminiszter testvére, a 351 lelkes Szakonyfalu polgármestere a megújult templomban tartott püspöki szentmisét követően elárulta: a templomfelújítás 64 millió forintba került, ahhoz több mint 36 millió forint kormányzati támogatást kaptak, és 11 millió forinttal járult hozzá a Szerencsejáték Zrt. is

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A Szerencsejáték Zrt. a befizetett összegeket ne ajándékozásra költse, ezért emelik folyamatosan a költségeket? Ez azt jelenti, hogy a játékban részt vevők fizetik a templomra, a Cöfre, stb. jószívűen ajándékozott pénzeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Pardon!
.
Azok a rokkantak már 2012 óta nehéz éveket élnek, akiktől Soltész Miklós celebrálásában elvették sa reokkantnyugdíjukat a komplex felülvizsgálattal
.
----- Kimondta az Alkotmányíróság: Jogellenesen vette el a kormány a rokkantnyugdíjakat
hvg.hu/gazdasag/20181109_Kimondta_az_Alkotmanybirosag_jogellenesen_vette_el_a_kormany_a_rokkantnyugdijakat
.
„””” Hiába maradt valaki ugyanolyan rokkantsági állapotú, jobb értékelést kapott, emiatt megvonhatták a rokkantsági ellátása nagy részét – mondta ki az Alkotmánybíróság. Most ennek vége lehet.””” (…)
.
Bocsáthatatlan bűnt követve el az ország egyik legkiszolgáltatottabb rétegével!!!
kereső
Az. Üzenet. Mert le van x@rva az egészségügy, az oktatás, a szociális szféra- nem probléma, csak soltész elvtárs minden héten avathasson, átadhasson egy új, vagy felújitott templomot. Miközben sok-sok városban, faluban egyre nagypobb gondot okoz az elégséges, és tiszta ivóviz- ami az élet egyik alapfeltétele. Nem az egyház- meg a templom.
Szekularizáció- felvilágosodás végleg isten veled.
drrotf
@kereső: ..és ezzel együtt a polgárosodásnak is!
kereső
@drrotf: Anakronisztikus a gondolat is, polgárokról- polgárosodásról beszélni a "genetikusan alattvalók" országában.
Az "átkos/kádári rendszer" polgárosodottabb volt az ország, mint most. És, csak romlik, és romlik, és romlik...mert van egy , aki azt mondja, ne gondolkodj, mert én még attól is +megvédelek". Nem tudom eleget kárhoztatni az irástudókat, az értelmiséget, hogy ezt hagyták és hagyják.
kisfalud
@Mirabilis: Nem is nagyon emlegetik már, főleg elmarasztalóan nem, a békepapi elhíresült rendszert! A végén már Kádár azt mondta, hogy a "szószékről is a szocializmus felsőbbrendűségét hirdetik". Ha kicsit tovább tart a rendszer, talán már miséztek is volna Kádárért a templomokban, ahogy ma Orbánért.
Emmersson71
„Minden templom üzenet” - hogy baromságra költött a kormány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.