Gulyás Gergely az igehirdetés után arról beszélt, hogy Magyarország története a szövetségkötések története: a hét vezér és a hét törzs között, a magyarok és kunok, valamint mindazok között, akik "a hazájuknak választották ezt a földdarabot". Szövetségkötés a megmaradásért, egy békében és szabadságban élő országért - fogalmazott a miniszter.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Na ja!Aztán a "nagy-elődő-tök" megvakította a testvérét"hogy lássa Istent!Ritka barma vagy a nyájnak,de ezért tartanak jól,mert minden szart eltudsz "rágni"!
Macskaszem
El vagy tévedve BuzogányGeri, a megmaradáshoz színvonalas oktatás, meg egészségügy kell, hogy a fiatalok ne fussanak világgá, legyen kedvük itthon maradni, családot alapítani, hogy a gyerekeikből boldog, sikeres felnőttek lehessenek.
Aztán ha van kedvük járjanak templomba, legyenek jó keresztények, de ne kényszerből. Ne seggeket kelljen nyalni az érvényesülésért, hanem tehetséggel, szorgalommal lehessen előbbre jutni. Ennyike.
És ehhez a templomoknak az égvilágon semmi köze nincsen.
Dr. Proktor
Legyen hol meggyónni a hazugságokat és a lopást...
lampa laz
Inkább dőljön rátok az összes templom, képmutató hazug műkeresztény barmok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.