Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ATV Egyenes Beszéd című műsorának volt vendége Navracsics Tibor fideszes politikus, az uniós források felhasználásáért és területfejlesztésért felelős miniszter, aki a műsorban elmondta, hogy az úgynevezett gyermekvédelmi törvénynek semmi köze sincs a befagyasztott uniós pénzekhez. 

Reagált a kormány Navracsics kijelentéséreFotó: Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter beszédet mond az új kormánybiztosok bemutatásán Budapesten 2022. május 30-án. A közép-magyarországi régióval kiegészülve az eddigi négy helyett öt kormánybiztos felel az egyes régiók komplex gazdaságfejlesztéséért a jövőben. MTI/Balogh Zoltán

Amikor rákérdeztem azt mondták: a kettőnek nincs köze egymáshoz

- mondta a műsorban Navracsics.

Az ATV Híradójával most a Kormányzati Tájékoztatási Központ ezzel kapcsolatban azt közölte:

Magyarország ellen ma is eljárást folytat a brüsszeli Bizottság és továbbra is a törvény módosítását követeli. Ez tény és nem vélemény.

Forrás: ATV

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Amikor nem tudja a fej, hogy mit csinál a kéz.
Toller Béla
Márpedig van összefüggés ! Folyik a vizsgálat, nem ? Na, ugye ! Egyébként meg, cinikus analfabétának elvi dolgokról beszélni olyan, mint navracsicsnak az erkölcsről !
kisfalud
Hogyne, bolondok lennének elfogadni az európai ügyszséget! Persze, hogy nem, Romániában már külön VIP részleg van a kaptárban miniszterelnök helyetteseknek, államtitkároknak, nálunk meg az egész szegedi csillag sem lenne elég ugyanilyeneknek. Már Horvátországban is leülte a büntetését a Hernádi Zsolt által euró milliókkal megvesztegetett magasrangú politikus, de a mi keresztény MOL vezérünknek elég volt, annyi, hogy meggyónt.
ómió
Nem áll jól neked ez a naivaszerep, Tibor!
Aki Én
@ómió: Neked viszont qrvára passzol az ostoba elmebeteg szerep.
A torz lelked és beteg agyad totál kiegészítik egymást.
Maradj ilyen, ilyennek ,,szeretünk", te ártalmas idióta.
ómió
@Aki Én: Már megint önmagadat leírva hazudnád a beteg bolsi egódat rám, bolsiék főgyagyása?! Ne súlyosbítsd tovább az állapotodat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.