Vasárnap a Párbeszéd tisztújító kongresszusa megválasztotta két új társelnökét, Szabó Rebekát és Tordai Bencét.

Megvannak Karácsony Gergely és Szabó Tímea utódai
Fotó: Párbeszéd

Az eddigi két társelnök, Karácsony Gergely és Szabó Tímea korábban jelezte: nem indul újra a tisztségért 

- írta a párt.

Karácsony Gergely párbeszédes főpolgármesterként a 2024-es önkormányzati választásra való felkészülés koordinációjáért felel majd.

Szabó Rebeka szerint a Párbeszéd úgy döntött, hogy

a zöld pólus az, amit a legfontosabbnak tart és a legközelebb érez a saját gondolatvilágához.

A párt megerősítette azt a hitvallását, hogy nagyon fontos a fenntarthatósággal, a környezeti problémákkal foglalkozniuk, szeretnének a magyarországi zöld mozgalomnak egy szociálisan érzékeny politikai képviseletet adni – írja az Index.

Mint mondták, a párt mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy mindenkinek elmondja, azért dolgoznak, hogy egy zöld Magyarországot építsenek, és hogy a magyarországi zöld mozgalomnak adjanak egy politikai képviseletet.

Zöld Európát akarunk és benne egy zöld Magyarországot, ahol egyre többen értik, egyre pontosabban tudják, hogy az élelmiszerválság hogyan függ össze a klíma- és ökológiai válsággal

– jelentette ki Tordai Bence.

Azt is mondta:

az lesz a feladatuk, hogy megkerülhetetlenné tegyék a zöld gondolatot, és egy olyan erős, zöld politikai pólust építsenek, amely nélkül nincsen kormányváltás, valamint rendszerváltás. Továbbá megkerülhetetlen erővé, jelenséggé szeretnék tenni a Párbeszédet.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Forrás: Index, Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
az összes zöld buzi süllyesztőbe..majd ha a valós szennyezőkkel foglalkoznak.../ repülés, hajózás,ipar../..de ezek is csak a népet basztatják-...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Duma, duma, duma...szinház.Mert egyébként dógozni kéne.
Nessy
@Pálinkás Pál: Reménytelen! Orbán mániája a betonból épülő stadionok, sport létesítmények egyéb beruházások.. Minél nagyobb méretekben. Finoman szólva megalománia. A következő a piamis építési projekt lehet!
rokker33
Teljesen mindegy hogy indul=e vagy sem,mert karigeri már nem lesz többet főpolgármestere Budapestnek! Még élvezze ezt a szűk 2 esztendős rombolását utána mehet a levesbe ZÖLDségnek hahaha!
ómió
Van ott tehetségtelen bolsi hazudozó bőven!
verőce21
Pedig azt hittem, nem lesz kinek átadni. Rajtuk kívül már csak a biztonsági őr áll a kapunál...?
bence
Szabó Tímeát nagyon sajnálom , hogy nem indul ! Bárki is indul helyette , a nyomdokaiba sem léphet ! Ő egy rendkívül okos nő , aki a politikában magasan képzett és jelentősen veri a mezőnyt az országház falai között !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.