Bojár Gábor, a Széchenyi- és Gábor Dénes-díjas fizikus, üzletember, a Graphisoft, az Aquincumi Technológiai Intézet, valamint az idén 20 éves óbudai Graphisoft Park alapítója, a 2022-es választást megelőzően egyértelműsítette, hogy az ellenzéki összefogás jelöltjét, Márki-Zay Pétert támogatja. Akkor azt nyilatkozta, hogy "nem azért támogatok egy pártot, mert azt hiszem, hogy győzni fog. Hanem azért, mert nagyjából egyezik az értékrendünk. És ha megbukik, hát megbukik. " Focihasonlattal élve: "...egy fradista akkor is a Fradinak szurkol, amikor a csapata épp kikap. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tisztelet!! Bojár Gábornak!- és milyen igaz:
„Azt veszi most el tőlünk Orbán Viktor, amit Magyarország három évtizede ajándékba kapott a sorstól, és amiért most az ukránok géppisztollyal a kezükben vetik magukat az orosz tankok elé.”
balos
@kereső: Én is respektálom a Bojár Gábort,de a zajjal rossz lóra tett!Geci kettő!Nálam a vallásos ember ne legyen politikus!Gyanús összeférhetetlenség!
kereső
@balos: Én úgy vagyok ezzel, hogy aki fitogtatva, állandóan a száján hordja a "vallását"/kereszténységét- előttem hiteltelen. MZP pedig ezt tette/teszi- pedig a hit, a vallás az nem!!! "érdem"- hanem magánügy. Ezek az emberek csak!!! vallásosak, de hitük, hááááááááááát- nem biztos, hogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.