Sokan azt mondják, többet fogyasztanak a kormányinfón elhangzott átlagfogyasztásnál, ezért valószínűleg többet kell majd fizetniük az áramért és a gázért. „Minden villany, nincs gáz egy köbmiliméter se, így nyáron is közel 400 kWh a fogyasztás, télen pedig 1700-2000kWh. Valami 240 Ft-os jelenlegi piaci árról olvastam, ami azt jelenti, hogy az 50-60 ezer közötti villanyszámlám közel 500 ezer forintos lenne egy-egy téli hónapban! Megvédik a családokat! Persze! A sajátjukat!” „Röpke számításom szerint kb havi 90 ezer lesz a villany számlám... a gázt ki se mertem számolni... enni nem tudunk majd.” „Ketten vagyunk, kicsi ház. Az áramfogyasztásba mégsem férünk bele. A gázba is csak azért, mert időnként fával is fűtünk. A főzőlap gáz, a sütő villany. A bojler is gáz. Ki lett ez találva...” „Én egyedül vagyok és minden árammal működik...bőven felette vagyok...” „Dehogy férünk. 380 a gáz a villanyt még nem mertem megnézni. 44 ezerről 130 ezer lesz átalányban.”

Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A lényeg, hogy 3 millió hülyemagyar becumizta, hogy ezek nem fognak a rezsicsökkentéshez hozzányúlni, nem fog nőni az infláció és a magyar emberek meg lesznek védve a háborús megszorításoktól.
Mert az ellenzék akar megszorításokat.
Mennyi idő kell még a hülyemagyaroknak, hogy átlássanak a hülyítésen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt Nick
Érik már a rezsiM csökkentés.
Húsbavágó dolgok vannak itt kinézőben, és amikor éhezik meg fázik az ember gyereke, akkor sokmindenre képes. Már hetente jönnek az újabb sarcok, a legelszántabb fidióták is rájönnek, hogy át lettek b@szva, elszegényedik az ország, és akkor vége a kedélyes tüntikézésnek, törni, zúzni fognak az emberek.
Eladott Ország
Orbán: Megvédjük Magyarországot! Már megvédték a magyar forintot. Már megvédték a magánnyugdíjunkat. Már megvédték az élelmiszer árakat. Már megvédtek 46 ezer Covid halottat. Már megvédték az egészségügyet. Már megvédték a rezsicsökkentést... EGY SZÓ MINT SZÁZ A KORMÁNY MUNKÁJA EGY KALAP SZART SEM ÉRT ÉS NEM IS ÉRT!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/293567282_1384465595366677_5239279438261612609_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=vu9-BDeGc40AX8yYPNN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9bJpb_5X_yV2hS_L3rYMN4wceYbm6cOvTvs-hah9sndA&oe=62D5FE79
division
@KisTehen: Te tényleg nem vagy tisztában a fogyasztásokkal, vagy csak ki van adva hogy ezeket mond. Kezdek eléggé a Fidesz szimpatizánsok ellen fordulni már én is, mert tényleg jelentős részük képtelen gondolkodni. Nekem megy, érdekes, pedig mindig fideszes voltam. Nem az a baj, hogy emelkednek az árak, hanem amit összehazudnak ezzel kapcsolatosan.
division
@Emmersson71: Azért hazudnak, mert ez van kiadva. Én úgy voltam fideszes, hogy magamtól, elvek mentén. Most sem az a gondom, hogy én nem tudom majd fizetni az árakat, hanem hogy az ország 3/4 - e nem fogja tudni (nem az 1/4 - e, mint mondják), plusz ekkorát hazudni, hogy 210kwh - ból meg 144 köbméterből meg lehet oldani a fűtést, áramot, miközben nincs más alternatívád, egy büdös nagy hazugság. Az tény, hogy egy ház energetikai szintje sokat tud számítani, mennyire új, milyen a szigetelés, stb., de akkor is túl lépi az ember ezeket a kereteket. Ami biztos, hogy ez az eleve szegényebb emberekbe való ismételt belerúgás lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.