A házelnök igazán borús képet festett le a jövőről és Európáról. 

Kövér László: "Hideg otthonok, hatalmas drágaság, leálló gyárak, társadalmi méretekben megjelenő nélkülözés fenyeget minden európai társadalmat"

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Kövér László Zalakaroson mondott beszédében úgy fogalmazott:

Ki kell mondanunk, az Európai Uniót és benne Magyarországot is veszélyek fenyegetik, tőlünk keletre kegyetlen háború zajlik, amely felborította a világ gazdaságát, nincs elég nyersanyag, nincs elég energia, vágtat az infláció.

- majd hozzátette: 

Olyan háborús karácsonynak néz elébe egész Európa, amilyet a második világégés óta nem élt meg: hideg otthonok, hatalmas drágaság, leálló gyárak, társadalmi méretekben megjelenő nélkülözés, és az ebből fakadó békétlenség és felfordulás fenyeget minden európai társadalmat. Tőlünk nyugatra egy ideológiai háború dúl, egy istentelen ideológia, a halál kultúrája terjed és a szemünk előtt zajlik Európa öngyilkossága”

– folytatta Kövér László.

A házelnök az Európai Uniót fenyegető legsúlyosabb veszélynek azt nevezte, hogy

a brüsszeli bürokraták át akarják alakítani az Európai Uniót egy diktatórikus birodalommá, amely magába akar olvasztani, el akar törölni szabad országokat, önazonosságukra büszke nemzeteket és keresztény gyökérzetű kultúrákat azért, hogy politikailag alávesse, kulturálisan megalázza, gazdaságilag kifossza az Európai Unió mind a 27 tagállamát és 447 millió polgárát.

Forrás: HVG.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tegyetek ellene- tegyétek vissza az ellopott 2x Marshall segélynyi összeget.Különben meg ne riogass, ti vagytok kormányon, teljhatalommal- mit akarsz még? Ja, hogy ahhoz tudni kéne kormányozni, válságot kezelni- ne csak harcolni, és a szövetségesekkel háborút vivni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Ides jó isten... ennek a harcsabajuszú undormánynak a fejét még nem találta el egy golyó...
Amit felsorolt pont a mi kis hazánkra érvényes!!
Sok országban nagy mennyiségü gázt tárolnak és vannak telepitve más megoldású tárolók is! mint a mi gáztárolóink... másunk nincs mint gáz... alig van a tárolókban mint 28%!!
Még ebben a mennyiségben is hazudik a kurvány.
Megérdemli a magyar, hogy elpusztuljon!
Gazella
@kereső: tegnap 11:03
Ez mind szép és jó!
De ehhez a nép akarata kell... Másképp nem adják vissza a pénzt.. Egyik sem!
Börtönbe velük és vagyon elkobozással még a meg sem született utódtól is elvenni!!
telegdilaci
@kereső:Ki a felelős hogy ilyen helyzetbe van Magyarország 13-éve ti vagytok kormányon,2/3-dal azt csináltok az Országgal amihez éppen kedvetek van,el kellene gondolkodni hogy értetek -e a kormányzáshoz,vagy csak az Ország kifosztásához,nem riogatni kellene az Embereket inkább megoldást keresni a problémákra!
kereső
@telegdilaci: Hülye vagy-e? Nekem cimezed ezt? Valamit nagyon nem jól értesz- iratkozz vissza az általános oskola 4. osztályába, azután ha megbuksz értő olvasásból, ne engem okolj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.