A házelnök igazán borús képet festett le a jövőről és Európáról. 

Kövér László: "Hideg otthonok, hatalmas drágaság, leálló gyárak, társadalmi méretekben megjelenő nélkülözés fenyeget minden európai társadalmat"

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Kövér László Zalakaroson mondott beszédében úgy fogalmazott:

Ki kell mondanunk, az Európai Uniót és benne Magyarországot is veszélyek fenyegetik, tőlünk keletre kegyetlen háború zajlik, amely felborította a világ gazdaságát, nincs elég nyersanyag, nincs elég energia, vágtat az infláció.

- majd hozzátette: 

Olyan háborús karácsonynak néz elébe egész Európa, amilyet a második világégés óta nem élt meg: hideg otthonok, hatalmas drágaság, leálló gyárak, társadalmi méretekben megjelenő nélkülözés, és az ebből fakadó békétlenség és felfordulás fenyeget minden európai társadalmat. Tőlünk nyugatra egy ideológiai háború dúl, egy istentelen ideológia, a halál kultúrája terjed és a szemünk előtt zajlik Európa öngyilkossága”

– folytatta Kövér László.

A házelnök az Európai Uniót fenyegető legsúlyosabb veszélynek azt nevezte, hogy

a brüsszeli bürokraták át akarják alakítani az Európai Uniót egy diktatórikus birodalommá, amely magába akar olvasztani, el akar törölni szabad országokat, önazonosságukra büszke nemzeteket és keresztény gyökérzetű kultúrákat azért, hogy politikailag alávesse, kulturálisan megalázza, gazdaságilag kifossza az Európai Unió mind a 27 tagállamát és 447 millió polgárát.

Forrás: HVG.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tegyetek ellene- tegyétek vissza az ellopott 2x Marshall segélynyi összeget.Különben meg ne riogass, ti vagytok kormányon, teljhatalommal- mit akarsz még? Ja, hogy ahhoz tudni kéne kormányozni, válságot kezelni- ne csak harcolni, és a szövetségesekkel háborút vivni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
""hideg otthonok, hatalmas drágaság, leálló gyárak, társadalmi méretekben megjelenő nélkülözés fenyeget minden európai társadalmat"

Ez vár Magyarországra, "hála" a tehetségtelen, tolvaj, hazaáruló, hazug maffia seregnek!
A magyarokra, Magyarországra, mert itt ilyen politikusi "elit"-et választottunk magunknak!
Yoda69
@Béla333: Elkesztek felkesziteni a lakossagot a fekete levesre, ami par honap mulva itt lesz.
Mar latom hogy ezt mnd a haborura kenik, pedig 90%-ban az o saruk.
kereső
Tegyetek ellene- tegyétek vissza az ellopott 2x Marshall segélynyi összeget.Különben meg ne riogass, ti vagytok kormányon, teljhatalommal- mit akarsz még? Ja, hogy ahhoz tudni kéne kormányozni, válságot kezelni- ne csak harcolni, és a szövetségesekkel háborút vivni.
Nessy
@Yoda69: Meg van a bűnbak, ami miatt a régióban mi állunk a legrosszabban! Még véletlenül sem a felelőtlen pénzszórás határon innen és túl .a választás előtt, a mindenkivel harcba állás, (Putyint kivéve), az évek óta hibás gazdaságpolitika!
sunoge
Soha nem szoktam netes oldalakon véleményt nyilvánítani, de ezt a silány palit nem lehet szó nélkül hagyni.
Rendben, ha megszorítás jön és éhínség, akkor jobb, ha elküldjük a kommunista bajszos bácsit és bűntársait keletre. Nekünk marad egy csomó pénzünk, ő meg a fajtársait boldogíthatja.Segíteni eddig sem tudott, csak lopni, a nyavajgása meg a lőtéri döglött kutyát sem érdekli. Akkor van esélyünk szakembert találni a feldatra.
134.bátor
Az alufóliás sisakot elfelejtette feltenni ez a húgyagyú..
kereső
@Nessy: A pénzszórás most is megy. Most adott a kormány bosznia-hercegovinai kkv-k számára 30 milió eur-t, gazdaságfejlesztésre. Gondolom itthon már nem kell.
justhpeter
"Tőlünk nyugatra egy ideológiai háború dúl, egy istentelen ideológia, a halál kultúrája terjed és a szemünk előtt zajlik Európa öngyilkossága”
Tessék mondani Kövér házmester megérett már a zártosztályra ?
Fenyöfa58
Ezt a HUGYAGYU kommunista CSÖKEVÉNYT szerintem egy másik VILÁGEGYETEMBŐL BASZTÁK IDE A nyakunkra ,mert már ott se birták a MOSZKOVITA SZAGÁT !!!
Nessy
@justhpeter: Már régen, mert csak kárt csinál.
Aki Én
A magadfajta hazaáruló, elmebeteg, uszító, hazudozó, tolvaj férgek miatt.
simmering73
Magyarországról ugass te büdös kommunista. Ne más portája előtt sepregess.
tudode
Na mai napre is tübbszörösen, majdnem minden pofakaratés, szerecsnmosdató részére megvolt a mai napra a vezér hangyától rendelt KÖZNYUGALOM MEGZAVARÁSA, amely normálisan működő országban büntetési tétel:
.
---- A köznyugalom elleni bűncselekmények
drkakukzoltan.hu/egyeb-szakteruletek?title=A%20k%C3%B6znyugalom%20elleni%20b%C5%B1ncselekm%C3%A9nyek
.
Többek között háborus uszítás
-------------
.
Ellenkezőleg Antall József miniszterelnökkel, aki közjogi méltóságához illően az 1991-2001-ig tartó délszláv háború idején nem élt ezzel, hanem tette a dolgát megbizatásának megfelelően
.
------ Magyarország és a délszláv válság
antalljozsef.igytortent.hu/szolgalatban/kormanyfokent/kul-es-nemzetpolitika/a-tortenesz-kulugyminiszter-tanulmanya/112-magyarorszag-es-a-delszlav-valsag
.
"""""Az Antallkormány megalakulásakor senki sem számított a hat szövetséges köztársaságból álló Jugoszlávia felbomlására, még a horvátok és a szlovének között is legfeljebb egy kisebbség álmodozott róla. Az áprilisi szlovéniai és horvátországi szabad választásokon azonban a politikai hatalom és a gazdasági erőforrások megosztásával elégedetlen, a nemzeti érdek erőteljesebb érvényesítését kívánó, politikailag heterogén, de a nemzeti célok tekintetében egységes erők szerezték meg a győzelmet, miközben előző decemberben Szerbiában a legtöbb szavazatot a szerb nacionalizmussal mindjobban azonosuló kommunisták kapták, akik, élükön Miloševićtyel, nemet mondtak a rendszerváltozásra. """ (...)
----------------
.
Ellenkezőleg a fideSS alapítók selejtjei, és visszhangjaival akik tehetetlenségük miatt Stop-Sorosoznak, Stop-Gyurcsányoznak, migránsokkal tartják félelemben a társadalmat.
.
Rémes!
sunoge
A mókus tényleg orvosi eset, de előtte hajtsuk már ki a munkaerőpiacra, élje már át a jövendöléseit. Ronda vénember lett és eddig csak mi tartottuk el, ez igen rosszat tett a személyiség fejlődésének, sajnos nem lett ember belőle.
balos
Állítólag nincs az otthonában tükör,mert ha belenéz,akkor a foncsor leolvad róla!
Eladott Ország
A házelnöknek mindig semlegesnek kellene lenni és nem párt katonának ,egy normális demokráciában igy működne, de ez a bajszos seggszáj, úgy gondolja hogy ő alkotta a spanyol viaszt hát nagyot tévedett, mert az országban még a parlamentben is szólás szabadság van utána kéne dumálnia és büntetnie. Életművész. A nyelv marad, a segg változik. Rohadjon rád az ég. Szégyenletes, hogy egy ilyen ember uralkodik a parlamentben és dönt igen magas bírságokról, ha ellenzékről van szó, pedig a sajátjait is lehetne több millióra büntetni a beszólások miatt, őt pedig végleg letiltani, mivel az intelligencia szintje elég alacsony!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/280773976_1347004999112737_533553450142028519_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=n-DYgiEkhDIAX-oLNmj&_nc_oc=AQmzG_nVJgLjsxiNg-gkxJYXv2MKVpbtX_eRtPLrgh4wcOy6M1ExJofa1BE-pipi82Q&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-oYkqOsaM0GQY3H_PrO91CmD3TEGz4y63SBU5qTOnp3g&oe=62D67C34
Valami azt súgja, hogy nem jók az esélyeink egy Marshall-terv 2.0-ra. Marsel-terv lesz belőle...Remélem így lesz. Már régen esedékes lett volna. Mennyi nyomortól megkímélte volna az embereket. És a java még most jön mint Ceausescunak és repül a kucsma...
uploads.disquscdn.com/images/c6c5c0b2ea35f469fe748492e93cb9696b9442afb1371d01768ace63f060c66d.jpg?w=800&h=389
puszt
Köszönjük! Ebben a helyzetben igazán nagy szükségünk van elmeháborodottakra... Úgyhogy várjuk még Kósa, Hollik, Bakondi, RezsiSzilárd, és a többiek kinyilatkozásait! Az viszont talán biztos, h a fideszes f@szok talán egy picivel jobban élvezik rendszerüket! Nekünk már csak az jelent némi vigaszt, h a fideszesek jobban szívnak, hisz ők hittek, és betendezkedtek a nemfizetésre...
Gazella
Ides jó isten... ennek a harcsabajuszú undormánynak a fejét még nem találta el egy golyó...
Amit felsorolt pont a mi kis hazánkra érvényes!!
Sok országban nagy mennyiségü gázt tárolnak és vannak telepitve más megoldású tárolók is! mint a mi gáztárolóink... másunk nincs mint gáz... alig van a tárolókban mint 28%!!
Még ebben a mennyiségben is hazudik a kurvány.
Megérdemli a magyar, hogy elpusztuljon!
Gazella
@kereső: tegnap 11:03
Ez mind szép és jó!
De ehhez a nép akarata kell... Másképp nem adják vissza a pénzt.. Egyik sem!
Börtönbe velük és vagyon elkobozással még a meg sem született utódtól is elvenni!!
telegdilaci
@kereső:Ki a felelős hogy ilyen helyzetbe van Magyarország 13-éve ti vagytok kormányon,2/3-dal azt csináltok az Országgal amihez éppen kedvetek van,el kellene gondolkodni hogy értetek -e a kormányzáshoz,vagy csak az Ország kifosztásához,nem riogatni kellene az Embereket inkább megoldást keresni a problémákra!
kereső
@telegdilaci: Hülye vagy-e? Nekem cimezed ezt? Valamit nagyon nem jól értesz- iratkozz vissza az általános oskola 4. osztályába, azután ha megbuksz értő olvasásból, ne engem okolj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.