A jelenkor egyik legjobb utánzóművészét, Somogyi Andrást is megihlették a hét igencsak sűrű történései.

A humorista szokásos taxis paródiájában ismét Orbán Viktort alakítja, aki számos poén mellett figyelemreméltó tanáccsal szolgált fuvarosának arra az esetre, ha a rezsicsökkentés szigorítása után gondjai lennének a számlákkal:

"Érje el valahogy, hogy lecsukják! Ott van fűtés, kaja, melegvíz."

- javasolta "Orbán Viktor" a paródiában.

Szóba kerül még a videóban az augusztus 20-ai tűzijáték, a választás előtti hazugságok, majd érkezik hívás Zelenszkij ukrán elnöktől, Győzikétől, hallhatjuk Mészáros Lőrincet is, és megtudhatjuk Orbán Viktor ötletét a válság legyőzésére.

Forrás: Youtube

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hááát...jót röhögtem...pedig igazából nem is olyan vicces...

Tíz pont a szereplőknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Az elmeosztályon fektedben számodra mindenki "buta balfasz", bolsiék fajkreténje, vagy csak a tetvesbolsi aljaskodásotok tűnik "poénosnak"!? Amúgy, ugye, tankoláskor "efftársi elvhűen" (Maki efftársadhoz híven) a 800 Ft-os árral szoktál fizetni!? Nehogy szégyent hozz, ám, az "eszmére"!
Aki Én
@ómió: Nem mindenki buta balfasz, de te kiemelkedően buta balfasz vagy.
Igen, gyakran tankolok 100-as benzint, mert az autóm jobban szereti, jobban megy, kevesebbet fogyaszt.
Egyébként a lőtéri kutyát nem érdekelné a 780,-os benzin, ha a gazdádék nem lopnának el mindent, minden pénz a helyén lenne és lennének normális bérek...
De ezt úgysem érted, mert egy koszos komcsicska vagy, egy ártalmas faszkalap.
ómió
@Aki Én: Megint a mocsokbolsi hazudozás dől belőled a tetves bolsiságod másrahazudásának igyekezetével együtt!? Más nincs!? Csak mert a "Zorbán ellopta" tőled a 780-as benzin fizetésének lehetőségét, fajkretén!? De, hisz', az sincs ellopva! Ne mutass forgalmit és máris fizetheted, mint "lötéri kutya"! Még a mentálszinted is azonos vele!
division
@csak úgy...: Csak hiszed. Van ott ahol lakom egy ember, aki már évek óta azt csinálja, hogy a tél jelentős részét a dutyiban töltse, mert ott nem fagy meg. Hihetetlen, de igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.