Szakmai együttműködésre és találkozóra kérte fel a Transparency International Magyarország a Közbeszerzési Hatóságot, azonban a hatóság elnöke nem hajlandó együttműködni a TI Magyarországgal, mert szerinte a szervezet nem független.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
@Dr. Proktor: Te tudod,hogy 1bites,de az 1 bites honnan tudná,hogy miért nagy betű?A krumplit is arról ismeri fel,hogy a narancs van rácímkézve!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Gazella: 08.35

Az uniós forrásokról beszéltem.
Peller Anikó
@Dr. Proktor: Nagyonis jól írta, a mi háeszeink nem nullbiteseknek szólnak. Azt a hármat-négyet amelyek itt rohadnak meg a fidesz fizeti. Az összes nikkjüket.
Dr. Proktor
@Peller Anikó: Megvan nekik is a szerepük az életben, én például a Németh István álnevün derülök a legtöbbet! Ma reggel mondta Inotai András a Klub rádióban, hogy keresztényi mivolta nem engedi hogy bizonyos jelzőket használjon a gazdasági vezetésre, én viszont keresztényi voltom ellenére bátran gondolom ezeket a dehonesztáló és valljuk be vulgáris jelzőket magamban ezekre a nickekre. Valójában sajnálom őket, de tisztelem emberi mivoltulkat együgyüségük ellenére!
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 09:14
Egy kép villant fel előttem, amelyen a kormányfő és a nagyon független legfőbb ügyész szotyolázik a VIP páholyban, a doktorminiszterelnökúr kertje végében álló stadionban rendezett Kutyaütők vs. Botlábúak rangadón.
"gy pillanatig sem vonom kétségbe, hogy Polt Péter imádja a futballt, s bár kizárólag olyan meccseken látom, ahol Orbán Viktor is ott van, ebből nem feltétlenül következik, hogy Orbánt tulajdonképpen jobban szereti, mint a focit.
Meg aztán az is lehet, hogy a legfőbb ügyész szorgalmas látogatója a pályáknak, még az ifimeccseket sem hagyja ki, de azokat nem közvetíti a közszolgálati, vagy sporttévé, így aztán nem találkozhatok vele a képernyőn keresztül. Szóval az is lehet, hogy Polt doktor a húsvét hétfőt mindenképpen a labdarúgásnak szentelte volna, még akkor is, ha nem a Pancho aréna megnyitója az aktuális alkalom."
nepszava.hu/1018146_polt-pancho
Gazella
@Nyírfa: Olyan nincs! No uniós forrás
Nyírfa
@Gazella: 21.14

Kérlek, arra reagálj, ha van mondanivalód, amit eredetileg írtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.