Saját fizetéséből állja az ünnepséget.

Az elmúlt napokban több város is bejelentette, hogy augusztus 20-án nem tartanak tűzijátékot, az arra szánt keretet inkább hasznosabb dolgokra fordítják. Eddig itt jelentették be, hogy nem lesz idén tűzijáték: Salgótarján, Siófok, Pécs, Sümeg, Miskolc, Székesfehérvár, Szentes, Törökbálint. 

Zsebből fizeti ki a tűzijátékot egy fideszes polgármester

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Kistarcsán végül lesz tűzijáték, de azt a fideszes polgármester a saját zsebéből fizeti.

"Rengeteg megkeresés érkezett hozzám, hogy Kistarcsa is csatlakozzon ahhoz a mozgalomhoz, hogy idén maradjon el az augusztus 20-i tűzijáték, és az így megspórolt összeget ajánljuk fel azoknak, akiknek a nyugati, meggondolatlan szankciók miatt kialakult energia vészhelyzet problémákat okozhat a télen”

- írta Ifj. Juhász István a Facebookon.

A polgármester azt is hozzátette, hogy a költségvetésben biztosított 440 000 forintból tűzifát fog venni a város, amit a legrászorulóbb idős emberek fognak megkapni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Hát, ez, bizony, abszolut nem efftársi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt Nick
@Apfelbaum: Nem mondta, hogy kinek a zsebéből. Gondolom jó fideszes módjára a sokszorosát ellopta már, és most visszacsorgat belőle egy kicsit, mert a csillagok állása szerint, ez népszerűségnövelő beruházás.
namihami
Nosza Viktor, Lölő és a többiek:. Itt a példa. Dobjátok össze azt a 2 milliárdot!
Jaaa, hogy ti fideszvezetők vagytok és nem hülyék!?!?!? Az ""összedobást"" rábízzátok a zemberekre! Nektek elég, ha hazavihetitek. Ott nagyobb biztonságban van...
Qqberci
"a nyugati, meggondolatlan szankciók miatt kialakult energia vészhelyzet problémákat okozhat a télen”"

Benyalt csontig...
magyar1
Gyerekek, kutyák félnek tőle az intelligens ember értelmetlennek találja, a primitívek nézik csak csillogó szemmel az elrobbantott milliárdokat, miközben annyira buták, hogy észre sem veszik, hogy tőlük veszik el, lényegében ők fizetik.
ómió
Hát, ez, bizony, abszolut nem efftársi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.