2019 óta először mond beszéldet Tusnádfürdőn a magyar miniszterelnök, aki szerint ma az európai gazdaság a káosz felé tart, a feladat az, hogy Magyarország lokális kivétel legyen, ehhez tűzött ki célokat.

Orbán Viktor 20-30 évre betonozná be a Fidesz kormányzást – 10 pontban szedte össze, mi kell ehhez

Orbán Viktor a beszél végén szedte össze azt a tíz pontot, amely egy minden eddiginél hosszabb 20-30 éves Fidesz kormányzásra rendezné be Magyarországot. 

1, Megvan a határvédelmünk

2, Megvan a családpolitikánk

3, Diverzifikáljuk az energiaforrásainkat

4, Kihasználhatjuk a technológiai váltásokat, pl. az elektromos autós átállást, a világ 3. legnagyobb akkumulátorgyártói lehetünk

5, A külföldi tőkebeáramlás keletről és nyugatról is segít

6, Tranzitország vagyunk és tranzitgazdaság is akarunk maradni. Ha a világ blokkosodik, mi valaminek a széle a leszünk. Ezért minden blokkosodást elleneznünk kell.

7, Kétharmados kormányt nem lehet feldönteni. Nemzeti vezetési fordulat volt, és politikai nemzedékváltás is volt, erről árulkodik Novák Katalin kinevezése is, és az, hogy negyvenes miniszterek vannak. 20-30 évig tudják biztosítani a vezetést.

8, Megvannak a nemzeti szellemi alapok.

9, És megvan az ambíció is. Közösségi és nemzeti is. A következő nehéz időszakban együtt kell maradjunk. Mindig többet vettek el tőlünk, mint amennyit kaptunk, és többre vagyunk hivatottak.

10, A világ nekünk tartozik, és a tartozást be is fogjuk hajtani.

Orbán beszédében előtte beismerte, hogy a magyar hadsereg és GDP elhanyagolható, és nincs ráhatásunk a politikai folyamatokra, valamint a tüntetőket is narkósnak nevezte, ezen felül még a Fidesz fröccsöt is ismertette a Romániában fesztiválozó Fidesz szavazókkal és szimpatizánsokkal. 

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Bolonf. Felháboritó, hogy a magyarországi magyar embereket éritó-és életüket meghatározó "vizió+-it, terveit a minket illető millirdokból megvásároltak előtt mondja el. Itthon mond el B+, a Hősök terén, és itthon nevezd narkósnak a tanárt, a futárt, az egyetemistát, a könyvelőt, a gépjármű oktatót, a kőmúvest...Te semkiházi tolvaj útszéli lókupec. És ezt persze imádják az édes erdélyiek, mert továbbra is ömlik hozzájuk az adóforintunk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: gratula az örült miniszterelnökötökhöz! :) -persze neked kettyósnak tetszett a beteg agymenése, remélem a következményei is tetszeni fognak!
orbán egy beteg ember és a világpolitika ezen túl úgy is fogja kezelni!
ómió
Még 20-30 év efftársi népzsebi nélkül? Felemelő lenne!
evacica
@tudode: Ebből is látszik, hogy ez az ember beteg! Miért s tartozik a világ M.o.nak,4 Azért mert ilyen idióta vezetőket választottak?! mo köszönje meg magának hogy nem gondolkodik és ilyen bandát hagy uralkodni magán!
tudode
Hát igen!
.
A minden lében kétkanálnak már 2010-ben a SS-esen megszerzett hatalom birtokában már ÚJ VILÁGRENDRŐL memorizált, maje ahol tehette, és a támába vágott az új világrendről vizionált, mivel már EU soros elnökként is kihúzta a gyufát a Tavares,Sargentini jelentéssel, és a másodszorra a Libe bizottság is kiegészíti jelentését az az óta elkövetett ccseleiért:
.
------Orbán szerint új világrend alakul
2010. 08. 30.
24.hu/belfold/2010/08/30/orban-szerint-uj-vilagrend-alakul/
------------------
.
Jövendőmondónak csapnivaló, kormányzónak Isten verése!
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 05:42 Ez egy jó beszéd volt???...Egy elmebeteg mond ilyeneket az agyhalott híveinek akik el is hiszik!
" 2030-ra már nettó befizetői leszünk az Európai Uniónak, akkor pedig »mi rendeljük majd a zenét"
2030-ra tervez?Mit?...Megvéd majd saját magától?A fideSS soha nem lesz és nem is akar nettó befizető lenni, bruttót zsebrevágó inkább!
Ajánlom figyelmedbe a: Király új ruhája című tanmesét:))
amortizáltok
@Néro2: kőmives Kelement keressétek tán segít falazni meg le sem omlik ma már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.