Mindezt a spórolás végett. A Belügyminisztérium utasítja az oktatási intézményeket, hogy haladéktalanul mérjék fel a gázról a fatüzelésre történő átállás mihamarabbi lehetőségét kályhák beszerzésével – olvasható egy olyan, a Klubrádió által megszerzett levélben, melyet a tankerületek kaptak. „Nagyon fontos, hogy az intézmények rendelkezzenek, ellenőrzött, működőképes kéménnyel” - olvasható a dokumentumban, mely leszögezi, „a teljes feladatot” és a kitöltendő táblázatot kezeljék szigorúan bizalmasan, azt kiadni harmadik fél vagy szervezet számára szigorúan tilos. A rádió megkereste a Pedagógusok Szakszervezetét (PSZ), melynek elnöke elképedt az ötleten. Totyik Tamás elmondta, az átalakítás értelmetlen, és nagyon költséges, mert a fa ugyanolyan drága lesz, mint a gáz.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Pintyő se lesz már hülyébb... Kémény van? Tárolóhely van? Fűtő van? Szállító van? Naptárt látott már?...
nejlontacskó
Nem gondolom, hogy könnyen kivitelezhető lenne, de legalább, kibaszott drága lesz!
Továbbá, ha ezt meg is, tudják oldani, a már most hiánycikknek számító tűzifa ára, a megnövekedett kereslet miatt, úgy el fog szállni, hogy a lakossági fogyasztó számára, elérhetetlenné válik, rövid időn belül!
Komolyan keresem a módját, hogy ezt a barom kormányt, mivel lehetne végre, gondolkodásra bírni?
Félek, hogy semmivel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.