Hegedüs Zsuzsa alaposan felkavarta az állóvíznek korántsem mondható politikai helyzetet, pénteken nyilvánosságra hozott levelében lemondott posztjáról.

Hegedűs Zsuzsa: az okafogyottá válás nem jelenti azt, hogy visszavonnám a felmondásom, már ki is költöztettek az irodámból

Budapest, 2012. május 31. Hegedűs Zsuzsa és Orbán Viktor kezet fognak a Fókuszban a nemzeti érdek címmel rendezett konferencián. MTI Fotó: Soós Lajos

A levél tanúsága szerint teljesen megváltoztatta véleményét Orbán Viktor fajkeverős tusványosi beszédével kapcsolatban: a hét elején lemondott a miniszterelnöki megbízotti tisztségéről a beszéd fajgyűlölő jellege miatt, ám utána egy levelében azt írta: a miniszterelnök bécsi megnyilatkozásai meggyőzték, úgy látja, okafogyottá vált a lemondása.

Hegedüs a 24.hu megkeresésére azt mondta, az új levélben foglaltak nem azt jelentik, hogy visszacsinálnák a korábbi lemondását, hiszen azt már július 31-ével elfogadták.

Az okafogyottá válás nem azt jelenti, hogy vissza akarom kapni az állásomat – közölte Hegedüs, aki szerint a miniszterelnök környezete „boldogan” eleget is tett a felmondás foganatosításának.Ez azt jelenti, hogy az Úri utcában található „ szép nagy irodából” már ki is költöztették, „már nincs is benne semmi”.

Arról, hogy Hegedüs milyen viszonyt ápol Orbánnal, a 24.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Elfogadták a lemondását, aztán két map múlva szóltak neki, hogy biztosan, nem ez a véleménye mert, ha mégis, akkor, szellőzik a szennyes... :D
Rögtön másképp látja a világot...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
Ezerrel zajlik itthon a szerecsen-mosdatás, a tényeken ez azonban semmit sem tud változtatni!
Nyírfa
Szóval, H.Zs. már visszacsinálta volna, de nem állt módjában, mert a fidesz boldogan és egyértelműen kitette a szűrét.
jesz
hegedüs elszámította magát...tapsvihar keretében kibaszták az irodájából...

-gyorsan emberek, siessenek, nehogy ez a picsa visszajöjjön, és nem lehet kidobni...
-főnök, az asztalt is?
-igen, mindent, ott a konténer...ne törjék össze ha lehet, jó lesz valamire..csak előbb fertőtlenítjük...
nejlontacskó
Elfogadták a lemondását, aztán két map múlva szóltak neki, hogy biztosan, nem ez a véleménye mert, ha mégis, akkor, szellőzik a szennyes... :D
Rögtön másképp látja a világot...
drrotf
Aki 48 órával ezelőtt szavai szerint " b o r í t o t t " az ATV-én az aztán egy határozott véleménnyel rendelkező , kiforrott jellemű embernek ismerhettünk , eddig!!Szerinte amit egy ember tett , illetve mondott az lehet olyan súlyú hogy húsz éves barátságot is képes felmondani csak azért, mert a mondás, a tett hasonlított egy fajirtó beszédjére, cselekedetére, aki világháborúba sodorta a világot, és több millió embert irtott ki csak azért mert a származásukkal problémája akadt!48 óra sem kellett nagyon ahhoz hogy ez a határozott ember megbocsátott régi , de nézetei miatt elbocsátott barátjának-,akinek a fejét néha leüvöltötte, de mi ezt ugye nem hallhattuk- mert azt tudta mondani, hogy néha félreérthető a beszéde, és ő soha nem volt, rasszista és náci!Erre a kijelentésre ez a határozott , erős véleményű ember csak annyit mondott, hogy lelkem mélyén mindig tudtam, hogy Te nem lehetsz fajgyűlölő, ezért megbocsátok!Uraim és Hölgyeim!Ez itt az ingyen cirkusz, Itt látható és hallható, hogy egy régi barátság hogy szakad meg, és hogy pillanatok alatt hogyan épül újjá! No nem mindenütt ,csak FIDESZ-ék nagy családjában .Azt már Tisztelt H.ZS elfelejtette, hogy a barátság megszakítását az illiberális demokráciáról kifejtett vélemény Orbáni vélemény indította el, és azóta csak erősödött Önben , legalább is az elmondása szerint, hogy ez az ember, Orbán Viktor egy rasszista.Ezt ,mondása szerint erősítette a homofób törvény aminek egyenes következménye volt a múlt heti tusványosi fajgyűlölő beszéd .Sajnálom, hogy zt kell hogy írjam Önnek, hogy Ön nem egy forradalmár típus, ahogy ezt mondta,hanem egy hisztérika, aki képes a hosszú évig építgetett tudományos eredményeit is pillanatok alatt nullává tenni!
Al X
Gondolom, Csipke Rezsike megcsókolta H. Zs. békát, és rögtön pacallá változott. (elnézést kérek a szürreális képzavarért, de ilyen a mai valóság)
namihami
Ez magyarul úgy hangzik:. ""Visszavonok mindent, a pénz is jó lenne, de ha többet nem is kaphatok, legalább az eddigi ""munkámat"" ne vizsgáljátok.""
És nem lepődnék meg, ha félév múlva, úgy csendben, a fű alatt, ismét kapna valami stallumot. A járulékosokkal...
Macskaszem
Biztos befenyítették a zakkant tyúkot, pedig orbán pontosan ezt gondolja, csak látta a megvetést az osztrák szemekben, ezért megpróbált szépíteni. Semmi ok nincs a tiszteletre banyamancs.
rohács1926
Megfizettek, vagy megfenyegettek? Is-is? Mindenesetre mostantól pofa be és élhetsz, mint Marci Hevesen (vagy mint Simicska Veszprémben).
vacsi
Ez a szenilis vénasszony elárulná végre, hogy akkor most lemondott, vagy nem? Mit jelent akkor az, hogy okafogyottá vált a lemondása? És miért hánytorgatja fel, hogy "már ki is penderítették" a szép, nagy, világos irodájából?! Agyalágyult nőszemély
ómió
Rákosi efftársék az ilyen "ingatag" spanjukat még "revizionistának", vagy "elhajlónak" nevezték?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.