Hadházy Ákos közösségi oldalán közzétett bejegyzésében arról írt, hogy "ezek szerint akkora a baj, hogy az Államkincstárban már számolja, hány kocka WC-papírt használnak az alkalmazottak!"

Hadházy: "Itt tartunk 12 év Fidesz kormányzás után"Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Ha nem tudnám, hogy megbízható a forrás, ugyanúgy nehezen hinném el a levél valódiságát, mint az iskolák fatüzelésű kályháinál. De sajnos ez is valódi, itt tartunk 12 év Fidesz kormányzás után…

- fogalmazott bejegyzésében, amelyhez egy levelet is feltöltött.

Az elmúlt időszakban ismét egyre több jelzés érkezett a területi takarítók vezetőitől, hogy nagyon megnőtt a WC papír és a papír kéztörlők fogyása. (..) A papírtörlő és a WC papír mennyiségét korlátozott számban tudjuk megrendelni szerződés szerint, a papírtörlőből egy személyre 15 lap/nap, WC papírból 3,9 m/nap van számolva. Amennyiben a mosdókba, konyhákba kitett mennyiség elfogy, nem tudunk többet biztosítani.

- olvasható a levélben.

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Majd visznek hazulról, éppen úgy, mint a kórházaknál. Az alkalmazottaknak kötelező lesz, az ügyfeleknek pedig ajánlott.
Ez nem megszorítás, ez spórolás. Kellemetlen, de ez kell ahhoz, hogy a ménesbirtokra, meg a gomba módra szaporodó operett (fejetlen) törzsekre jusson plusz egy-két milliárd.
Minden bolond így spórol, a filléreket megfogja, a milliárdokat meg vasvillával szórja ki az ablakon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@kereső: 10.07

Tusványos után derűlátóbb lettem. Nem rögtön, kicsit le kellett higgadnom. Végül is arra a következtetésre jutottam, hogy Orbán elérte azt a csúcspontot, amely után meredek zuhanás következik. Gyurcsány sem véletlenül üzengeti az ellenzék készülődését.
Mondjuk, hogy ki készülődik, az nagyon nem mindegy, de végre van érzékelhető mozgás. Menjen le a kánikula, közeledjen a szeptember, a sulikezdés a töméntelen anomáliával, és közben fogy a háztartások pénze.
Alakul ez. Ráadásul Oroszország is besegít az elrettentő propagandájával, az iszonyat háborújával: így válik el az ocsú a búzától, a többség számára egyértelműen.
Amíg nem lesz uniós forrás, két lehetőség adódik: az újabb és újabb kínai hitelek visszafizetésének ellehetetlenülése okán Kína jelzálogot tesz az országra, de ez az oroszoknak nem kedvez, mert ők is igényt tartanak ránk. Ebből csakis nemzetközi tárgyalások által keveredhetünk ki, s ha nem is Trianon mértékű veszteség éri az országot, de a vélt önállóságról az örökkévalóságig le kell mondanunk.
A másik lehetőség életszerűbb, Orbán bekattan, a fidesz leváltja, és az EU nyomására nagykoalíció alakul. A fidesz mint párt megmarad egy teljes vezetőcserével, a KDNP az örök vadászmezőkre költözik, a szélsőjobb pedig mindenki ellenzékeként kajabál majd a Parlamentben.
Így sem lesz fenékig tejfel, a kínai hitelek ugyanúgy a nyakunkon maradnak, és árgus szemekkel kell figyelni, hogy mi történik az európaiak és a mi pénzünkkel, no meg a jogállammal.
Ja: a köztársasági államformát vissza kell állítani, Katalin asszony pedig megy haza ablakot pucolni.
Megoldások mindig vannak, rosszabbak és jobbak, szerintem már az utóbbit fogjuk választani.
Nessy
No problem! Már megszokta az ember, ha rendelőbe megy, akkor van a zsebében wc papír a táskájában kéztörlő. Valamikor hajdanán az ember az öltöző szekrényében, vagy íróasztal fiókjában tartott wc papírt. Akkoriban még nem volt tekercsben. A gyereknek minden hónapban kellett vinni az oviba wc papírt, papír szalvétát, etc. Szépen megyünk vissza az 50-60-s évekbe!És nem csak ebben
jesz
..."Gyurcsány sem véletlenül üzengeti az ellenzék készülődését."...

Tegnap a TikTok-on láttam egy készülődést amely a Körúton haladt a (Margit)hídig..ott egy fazon a hídfő kövéről össze-vissza hablatyolt a megafonjából..a többit már nem is említem...(klf molinó,stb)
...nos amíg ez Gyurcsány ellenzéke(ellenzék-szerűsége), addig Gyurcsány feleslegesen készülődik...
Néro2
Vigyenek maguknak csutkát. Imádott múltban úgy is az volt kiakasztva egy MADZAGRA az udvarvégi budiban.
Csutaland előre megy Magyarország meg hátra.
Nyírfa
@jesz: 10.46

Ugyan örvendetes minden jogos felháborodás kinyilvánítása, még akkor is, ha az hablatyolásként is jön le, de én most a politikusokra és a velük szövetséget kötő szakemberekre utaltam az ellenzéki készülődés említésekor.
Németh István
@Maccska: @Nyírfa: @Néro2: @Giovanni Alba: A kulcs szó "készülődés" ti szerintetek a készülődők mit is tennének legesleg-elösszőr, minden szociális és a polgárokat segíteni, megbecsülni akaró eddigi intézkedést (ugye nem kell felsorolnom, mert zsenik módjára tudjátok!) megszüntetnének MERT NEKIK A SUSKA KELL az nem baj hogy a polgárokat a szemétdombra lökik - minta libásokat, valutahiteleseket stb. - de legalább ők biztosíthatják maguknak a luxus életmódot! Aztán ha nem őket de kiket favorizálnátok akik ebben a nagyon szar helyzetben akár valamicske reményeket keltő módon, de tudnának operatívan intézkedni, országot vezetni!??
kedves tudományos munkatársak??? segítsetek mán az egyszerű polgárnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.