Európában már rég nem szokás egy munkalátogatást olyan külsőségek között megszervezni, ahogyan azt Orbán Viktor stábja tette a múlt heti bécsi látogatás alkalmával.

Miközben családok tízezreit nyomorítják meg, Orbánék így dőzsöltek Bécsben

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Karl Nehammer osztrák kancellár (b) katonai tiszteletadás mellett fogadja hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt Bécsben 2022. július 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Inkább egy kedélyes, de az adófizetőknek annál drágább kiruccanáshoz hasonlított Orbán Viktor múlt heti bécsi útja, mint egy miniszterelnöki munkalátogatáshoz – ez a kép rajzolódik ki azokból az információkból, amikhez az Azonnali az úttal kapcsolatban hozzájutott.

Orbán Viktor és a népes küldöttség a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát is Bécsben töltötte, mégpedig nem is akárhol:

a város egyik legfényűzőbb luxusszállodájában (az intézmény maga definiálja így magát), a Hotel Bristolban.

Orbán Viktor egy lakosztályban lakott,

mégpedig vélhetően az elnökiben, ezt a hotel honlapja szerint Prince of Wales-nek hívják, és 6717 euró (2684000 forint) az ára, igaz, ehhez természetesen már szériatartozék az Operára nyíló erkély.

De ha a miniszterelnök csak a gyönyörű látványhoz ragaszkodott, akkor egy Penthouse lakosztállyal is beérhette 703 euróért (281200 forint).

Orbán Viktort nemcsak Szijjártó Péter, Gulyás Gergely, Nagy Márton és Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszterek kísérték el, hanem Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója, valamint Bóka János, a Miniszterelnöki Kormányiroda európai uniós ügyekért felelős államtitkára is.

Valamint körülbelül huszonöt főnyi stáb. Ehhez jött még maga Szijjártó Péter a maga nagyságrendileg tíz fős csapatával, amiben viszont három testőr is helyet kapott, természetesen az elmaradhatatlan fotóssal és videós mellett.

Mint az Azonnali emlékeztet rá,

Orbán Viktor fél órát tárgyalt négyszemközt Karl Nehammerel, ezalatt a minisztereknek és Orbán Balázsnak is szerveztek egy-egy kétoldalú találkozót, majd volt egy fél órás plenáris megbeszélés végül egy egy órás ebéd.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Forrás: Azonnali

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: ma, 101:15 ◘ Ezt csak a dagadt bűnöző cigányod és politikai prostituált sleppje állítja magáról. A "fajkeveredéséről" kifejtett eszmefuttatását, Európától Amerikáig mindenki elitéli, az idióta okfejtésével/indoklásával együtt! Sikerült a több évszázados magyar-lengyel barátságot is szétb*sznia, Orbánnak! Szegyen lett magyarnak lenni a világban, egy elmebeteg, skizofrén, geci diktátor miatt! Annyira nem let okafogyott a "rinyálás", hogy az EU-s péncsapok is végleg befagytak! Magyarország elkeseredett küzdelmet folytat azért, hogy na azonosítják az idióta, despota, debil , elmebeteg, vezetőjével!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Dr. Proktor: milyen munkakörben dolgoztál?
Dr. Proktor
@Namely: Kint egy multinál én voltam a főnökhelyettes, itt pedig én voltam a főnök és a kinti főnök a helyettesem...
Demokratikus, nem?
Havanagi
@bence: Én már nagyon utálom a sok féleszűt.Már a buszon is mindenkiben a primitív nemzetrombolót látom.
Yoda69
@Maccska: Ez csak egy ut es csak orban egy napi szobajanak ara. Ha nem lopnanak annyit bolsevik elvtarsaid tobb is jutna az ehezoknek.
Namely
@Dr. Proktor: nem tudom ehhez mi köze a demokratikussághoz, de mindegy.
Viszont a munkakörödet kérdeztem, nem azt, hogy "főnökhelyettes" voltál-e vagy sem. Tehát mi volt a foglalkozásod?
Dr. Proktor
@Namely: Foglalkozás vagy végzettség? Nálam a kettő nem ugyanaz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.