Kérjük vissza a Doktor Miniszterelnök Urunkat a Putyin Úrtól ahelyett, akire kicserélte – ez a címe Puzsér Róbert friss Youtube-videójának, amelyben Orbán Viktor 2007-es beszédéből vágott ki egy részletet.

A különbség látványos: míg manapság Orbán ki sem bújik az orosz elnök hátsó feléből, 15 éve – ellenzékben – még arról beszélt, hogy "egy nyugati kultúrnemzetre rátelepedett a Kelet uralma".

Orbán Viktor jót akar nekünk. Egy közülünk. A Putyin Úr azonban elrabolta őt, és a Генная Kультура nevű moszkvai intézetben kitenyésztette Doktor Miniszterelnök Urunk gonosz és autoriter hajlamú, illiberális klónját. Követeljük, hogy azonnal adja vissza a mi jóságos és nyugatos Miniszterelnök Urunkat, aki a szabadság meg az emberi méltóság híve és nemzetünknek az Égiek által rendelt vezetője. Egy cellában sínylődik, míg putyinista alakmása újra Moszkva szövetségesévé teszi a magyarságot. Szabadságot Orbán Viktornak! Szabadságot Magyarországnak!

- foglalta össze követeléseit Puzsér Róbert.

Forrás: Youtube

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem érzitek az iróniát?...@Qqberci: @Emmersson71:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
@Peller Anikó: TROLL AZ MIND KETTŐ INGYEN ÉLŐ MOCSKOLÓDÓK DE NEKEM ÁRTANI NEM TUDNAK MERT VAN MULTAM ÉS GERINCEM KÖPÖNYEGEM MEG SOSEM VOLT ÉS NEM IS LESZ .
amortizáltok
van még ukrán gyümölcsük is amit a maci is szeretett
amortizáltok
a halacskánk fejetlen de a silusa nő mert arról nyilatkozott 3-4 hete hogy,, onnan lehetett leszürni sőt nem is nagyon tegeződős
amortizáltok
@Peller Anikó: nem tévedtél omió az egy 3-ik vagy negyedik trólljuk
amortizáltok
ha neked hiányzik vidd be sopronköhidára ott felügyelnek rá és rád is
Istenakinincsen
@amortizáltok: ma, 18:11 Nem igazán értelek. Fogalmazz picit pontosabban, hogy mindenki megértse amit mondani akarsz!
:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.