Kérjük vissza a Doktor Miniszterelnök Urunkat a Putyin Úrtól ahelyett, akire kicserélte – ez a címe Puzsér Róbert friss Youtube-videójának, amelyben Orbán Viktor 2007-es beszédéből vágott ki egy részletet.

A különbség látványos: míg manapság Orbán ki sem bújik az orosz elnök hátsó feléből, 15 éve – ellenzékben – még arról beszélt, hogy "egy nyugati kultúrnemzetre rátelepedett a Kelet uralma".

Orbán Viktor jót akar nekünk. Egy közülünk. A Putyin Úr azonban elrabolta őt, és a Генная Kультура nevű moszkvai intézetben kitenyésztette Doktor Miniszterelnök Urunk gonosz és autoriter hajlamú, illiberális klónját. Követeljük, hogy azonnal adja vissza a mi jóságos és nyugatos Miniszterelnök Urunkat, aki a szabadság meg az emberi méltóság híve és nemzetünknek az Égiek által rendelt vezetője. Egy cellában sínylődik, míg putyinista alakmása újra Moszkva szövetségesévé teszi a magyarságot. Szabadságot Orbán Viktornak! Szabadságot Magyarországnak!

- foglalta össze követeléseit Puzsér Róbert.

Forrás: Youtube

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem érzitek az iróniát?...@Qqberci: @Emmersson71:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
A puzsér akkor is szar alak volt, most már teljesen lebomlott szar, De trágyának nem felel meg, ezért az égetőbe megy - nehogy fertőzzön!
Aki Én
Nem értem a fidesz-csicskákat. Ez egy orbánról szóló, valódi videó.
Miért a Puzsér anyját, mikor ők nem értik?
NKF
Én Puzsérért aggódom mert eléggé seggfej lett belőle!
Apfelbaum
Nekem ő Soha nem volt a "miniszterelnököm" és te Puzsér takarodj oda ahol még értékelnek
kisfalud
@Nanya: Lassan újra csapágyazásra szorul Orbán, olyan nagy fordulattal pörög, talán már ő maga se tudja merre fordítja a szél. Már azon sem lepődnék meg, ha amíg a Navra Brüsszelben a sirató asszonyt játszva könyörög az EU-s pénzért, a vezére itthon megint kiplakátolással öltögetné a nyelvét rájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.