Úgy tűnik, tényleg nem vicceltek, teljes gőzzel folyik az ország főispánosítása. 

A parlament fideszes többsége július 19-én fogadta el azt az alaptörvény-módosítást, amely többek között a főispánok és vármegyék visszaállításáról is rendelkezik.

Jönnek a vármegyei hírlapok, már jegyzik is be az új címeket

Megkezdte a vidéki lapcsaládok étnevezését a Mediaworks Hungary Zrt. A kormányközeli Közép-Európai Sajtó és Média Alapítány központi cége a megyei hírlapokat a jövőben vármegyei hírlapokká alakítja át – írja a Blikk.hu.

Az átnevezéssel az Alaptörvény 11. módosításához alkalmazkodnak, mely szerint a megyéket átnevezik vármegyékre. A Mediaworks már hozzákezdett az új címek levédéséhez, és védjegyoltalmat kértek többek közt a Heves, Fejér és Békés Vármegyei Hírlap nevére.

Forrás: Blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...és hamarosan a sötétség...
Nagyon hálás lennék,ha valaki végre megmagyarázná, hogy mi a jó büdös francnak ez a cirkusz?Mint a többi fideszes f@szság,amivel el akarják terelni a figyelmet valami nagy ganéságról?Mert értelme nincs. Hogy ezek a seggarcok eztán ispánnak hívandók?Ezen röhögne az ember,ha nem lenne végtelenül siralmas. Az jól érezhető,hogy az ország nem előremegy,hanem hátra, a középkor felé
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
kuka fideszesek,hamarosan ti következtek a jobbágy címszó alatt!
balos
Ezért fognak pénzt is kérni az új ta-hók?
human
@csipetke: Nem vagyok biztos benne, hogy csak gumicsont. A fideszes politikusok és választóik nagy része nosztalgiával tekint a feudalizmusra ahol voltak urak, szolgák és jobbágyok. Tehát igény van erre szerintem. És nem mindenki úr akar lenni. Van akinek a szolga szerep teljesen bejön, mert tényleg szolgalelkű. Én legalábbis találkoztam pár ilyen felfogású emberrel.
vitriol
Az is hülye, aki bármilyen szinten részt vesz ebben a bohóckodásban!
NKF
Nem tudom ki volt az vadbarom aki kitalálta,de rohadjon meg!
Pont ilyen baromság a legfontosabb? Büdös bunkók.
ómió
Az efftársiasított státuszok, intézmények "visszatérnek"!? Na, ne má'!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.