Orbán Viktor miniszterelnök a legfontosabb amerikai jobboldali rendezvényfranchise, a Conservative Political Action Conference (CPAC) háromnapos dallasi rendezvényének nyitónapján tartott beszédében bőven hagyott csemegéznivalót az újságíróknak. 

A szexizmus csimborasszója Orbántól Texasban: "Azt javaslom, azonnal keressenek egy magyar feleséget”

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnököt (j, elöl) fogadja Matt Schlapp, az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) elnöke (b) az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciájának (CPAC) megnyitója előtti programján, az Alapjogokért Központ fogadásán a CPAC helyszínén, Dallasban 2022. augusztus 4-én. Mellettük jobbra Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, mögötte Takács Szabolcs, Magyarország washingtoni nagykövete. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Azon túl, hogy a CPAC-en elegánsan odaszúrt Trumpnak, a liberálisoknak, és nagyjából mindenkinek, aki kicsit is másképp gondolkozik, mint ő maga, sikerült a nőket is árucikként tárgyiasítania. 

Szerinte ugyanis annyira jó a magyar családpolitika, hogy érdemes magyar feleséget keresni.

(Más kérdés, hogy Amerikában például a vízumért házasodást keményen ellenőrzik és még keményebben büntetik...) 

Hosszú percekig méltatta „az európai progresszív erők állandó célkeresztjében álló” családpolitikáját. Orbán a témát egyfelől a „genderideológia” felől közelítette meg; kifejtette, hogy „a család az család” progresszív elve azért hamis, mert ha az ember nem tudja megmondani, mi a család, akkor az nem létezik, márpedig a család az értékek átadásának tere.

Leszögezte, hogy Magyarországot megvédik a „genderideológiától”, a magyarok (egy érvénytelen népszavazáson, de erre nem tért ki) nemet mondtak a szülői beleegyezés nélküli iskolai szexuális felvilágosításra. Orbán minden témába beszúrt egy-egy humorsziporkát, ennél a résznél azt, hogy

kevesebb nőimitátorra és több Chuck Norrisra van szükségünk.

Másfelől Orbán hosszasan – és szelektíven – sorolta a kormány családpolitikai eredményeit, kiemelte, hogy „a házasságok száma megduplázódott, az abortuszok száma felére csökkent, ami kezdetnek nem rossz”, és végül azt mondta:

„Ha még nem nősek, azt javaslom, azonnal keressenek egy magyar feleséget.”

Forrás: Telex

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
Még mindig nem találta meg az elgurult gyógyszerét
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Jut eszembe: Orbán Viktor kerítő elfelejtett konzultálni a magyar lányokkal, hogy kiajánlhatja-e őket feleségnek. De hát tudjuk, régi korokban a férfi döntötte el, kié lesz a lyány. Tudom már, mi okozhatja Viktorunk múlhatatlan vonzódását az elmúlt századok iránt: nem a XX. században született, de valamilyen dimenziós kalamajkába kerülve a mi korunkba pottyant, és nem találja a helyét, nem kicsit, hanem nagyon-nagyon. Vissza kéne őt segíteni a saját századába, ne kínlódjon tovább, neki is jobb lesz, nekünk meg pláne.
ómió
Az efftársi idiotizmus szerint ez már szexizmus!?
balos
@Shikari: Te beszélsz vérfertőzésről,aki az anyját árulja miután szét kefélte vele a házat?
amortizáltok
pasit ott nem mert ajánlgatni a hencegős ? ja olyan mint a Hruscsov annak idején pillanatok alatt a borbély megborotválta a felesége meg odaszólt neki: Tudod otthon nagy a pofád itt meg ?
nezelodo
Hú, a főnök az amiknál még a kerítőt is eljátszotta, itthon meg aszongya, "nőügyekkel nem foglalkozik"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.