Külön társaságok fogják ellátni ezt a feladatot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@rémes pityu: Téged is téglával tereltek a suliban a helyes utra,mint a többi fideSSes birkát!Sikerrel!
Németh István
@balos: @Istenakinincsen: no látjátok lehetne itt a nemzet érdekében persze csak normális élni akaró polgárok érdekében tenni! De természetesen azt is látni kell, hogy mindennek van kifutási ideje > nem lehet úgy jót tenni az ország polgáraival, hogy adott esetben "tiszta jó szándékkal" vissza ne éljenek egy kedvező és korrekt lehetőséggel! Ugye;; csak nézd a KATA nevű esetet! A kormány az emberi tisztességre való tekintettel tett egy kedvező adózási lehetőséget! Mi lett belőle az aljas szemét moslékok visszaéltek egy sajnos erre fel nem készült korrekt eljárást vélelmező intézkedés kiskapus lehetőségeivel! Na ezért kellett ez esetben sajnos tűzoltásos módszert alkalmazni! HOGY ROHADJANAK MEG A KISKAPUSOK!!!
DE mint írtam több olyan ellátó szolgáltató cég van amelyiknek alapanyag ellátásához bizony biztosítani kell - pontosan az ellátás akár 150 % -os biztonsága mellett - azokat a termékeket amelyek a szinten tartást biztosítják >> persze a tisztességes nyereség mellett ebbe már nem fér bele sem a bank, sem a bige, sem a mol, stb. kifejezett harácscége! Csak gondolkozzatok! Ha képességeitek nem engedi akkor javaslom a leninin utat >> tanulni-tanulni-tanulni!!!
Németh István
Aztán most jut eszembe >> amit írtam és ha gondolkozna a kormány meg az elvont agyú nemzetellenség mint kotorék réteg, akkor észrevennék, hogy amit fehéren-feketén leírtam >>MIND REZSICSÖKKENTŐ TÉNYEZŐ!!!
Istenakinincsen
@Németh István:ma, 07:05 Ezt írtad:"persze a tisztességes nyereség mellett ebbe már nem fér bele sem a bank, sem a bige, sem a mol, stb. kifejezett harácscége! Csak gondolkozzatok!"
Tiborcz még belefér? Mint rezsicsökkentő tényező?
telex.hu/gazdasag/2022/08/12/a-granit-bank-tobbseget-szerez-az-equilor-zrt-ben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.