Mégpedig a budai Naphegyen a NER kedvelt központjában.

Mészáros Lőrinc szó szerint belecsapott a lecsóba – Gasztrobizniszbe kezd a milliárdosMTI/Bodnár Boglárka

Igen hamar, a nyitás után egy évvel bezárt Gianni Annoni étterme a Naphegyen, az Oxygen Wellness Naphegyben. A hely különlegessége, hogy különösen kedvelt NER-körökben. Úgy tűnik azonban, hogy sikerült megtalálni az utódját – mutat rá a 444.hu. Nyilvános cégadatbázisból ugyanis kiderült, hogy július 27.-én Sunhill Bistro Kft. néven új cége van Mészáros Lőrincnek, amelynek székhelye szintén a Naphegy utca 67. A főtevékenysége pedig nem más, mint az éttermi vendéglátás.

Egészen pontosan a Fájdalom-ambulancia Kft. a Sunhill Bistro tulajdonosa. Ebben a cégben 2020 decemberében lett érdekelt Orbán Viktor kormányfő barátja, ezzel pedig a sikeres vállalkozó az építőipar, a mezőgazdaság, a sport és a bankvilág után megérkezett a magánegészségügybe is. Fő szakterületük a mozgásszervi sérülések kezelése, az éttermekhez tehát sok közük eddig nem volt. Az egészségügyi cégben Mészáros Lőrinc tulajdonostársa pedig Magyar Mátyás, a Diósgyőr FC Kft. többségi tulajdonosa, aki tehát így közvetlenül a Sunhill birtokosa is lett.

Mészáros egyébként Budapesten kívül már nyitott éttermet: őt gyarapítja, aki a bodrogkeresztúri Dereszla Bisztróban fogyaszt. A fővárosban viszont ez lehet az első konyhája. Segítségére lehet Czene Ferenc, aki a Sunhill ügyvezetője, de ő a Mészáros Gasztro Kft. vezető tisztségviselője is. 

Forrás: 444.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Nekem ebben csak az a gyanús, hogy az előzőnek nem ment de ez majd menni fog, mert állami pénzt nyomnak bele és ezt is mi finanszírozzuk? Ha magánvállalkozásban nem ment majd a dolgozó hülyék megfizetik a veszteséget?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
"Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2016 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most 480 milliárd forintnál tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés.Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel. "
magyar1
Nekem ebben csak az a gyanús, hogy az előzőnek nem ment de ez majd menni fog, mert állami pénzt nyomnak bele és ezt is mi finanszírozzuk? Ha magánvállalkozásban nem ment majd a dolgozó hülyék megfizetik a veszteséget?
justhpeter
Hát abban már nem bízhatunk, hogy éhen döglik...
ómió
Na meg még abba is!? Hát, ez igazán nem efftársi!
evacica
Nagy az Orbán Mészáros tandemnek! Minden kell nekik semmi nem elég! Na és ez a 8 elemit végzett zseni, aki azóta lett ilyen okos mióta Orbán a főnök, addig majdnem csődbe ment a kócerája! Hiába Orbánnak nagy az étvágya, de remélem fizetni is fog érte! Még eljöhet a népharag!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.