Amennyiben nem jut hozzá Magyarország az európai uniós forrásokhoz. Bokros Lajos az ATV Egyenes beszéd című műsorában megismételte azt, a lapunk által már jó ideje adatokkal bizonyított tényt, miszerint a magas inflációt nem a háború idézte elő, hanem a kormány helytelen, szakszerűtlen, ésszerűtlen gazdaságpolitikája, a fogyasztóiár-index emelkedésének a februárban indult háború csak lökést adott.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
Nagy ügy! Ezt már Maszatolcsy nertárs is megmondta! És az jobban is tudja, hiszen ő maga csinálta!
(Állj! Tudom, hogy mit jelent az államcsőd, és csak kínomban...)
Eladott Ország
Közeleg a magyar államcsőd, a forint teljes beomlása, és a társadalom nagy részének a totális elszegényedése! A következő hetek, hónapok során törvényszerűen be fog következni sajnos a magyar államcsőd. Ennek több alapvető oka van. A legfontosabb az orbán-kormány dilettáns gazdaságpolitikája és a mértéktelen, pofátlan, állami szintre emelt korrupció. Emiatt ugyanis az elmúlt 12 év alatt a magyar közpénzek és az Uniós támogatások jelentős része el lett lopva és sikkasztva. Ezekből nem a magyar nép gazdagodott, hanem pár ezer aljas fideszes tolvaj. Emiatt tönkrement a magyar egészségügy és a teljes szociális rendszer is. A második legfontosabb ok, hogy Orbánék az olcsó IMF hiteleket méregdrága magánhitelekre váltották, hogy ellenőrzés nélkül tudjanak lopni. Ezek voltak a letelepedési kötvények, az orosz és kínai uzsora hitelek, illetve azok a magas kamatozású magyar államkötvények, amelyek hozamának kitermelése sajnos reménytelen. Végül pedig az orbáni diktatúra lepaktált az orosz diktátorral. Mindezek miatt az Európai Unió végre felfüggesztette a kifizetéseket és ezt teljes joggal tették, a magyar korrupciós ügyek miatt.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275564936_1416557638778125_7257306958908855580_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=yrjmRD-pu0MAX9tIqlM&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8dUjxllucYDY4EAdAWb_WszDMbynw4YAU4rN-L4anBlw&oe=62FB53EB
Eladott Ország
A magyar középosztály is jelentősen lejjebb fog csúszni a forint romlása, az egekbe emelkedő árak és banki kamatok miatt. Ezt a helyzetet pedig csak határozott és kőkemény lépésekkel, intézkedésekkel lehet majd kezelni. Ezek közül a legfontosabb az összes fideszes bűnöző teljes vagyonának azonnali zárolása, majd pedig ezek elkobzása. (Ebbe beleértve a külföldre menekített, illetve a csalárd módon a fideszes családtagok nevére írt vagyont is!) Az orosz hitelek azonnali felmondása, Paks II. leállítása és az orosz kémbank azonnal felszámolása. Ezután a külföldi uzsora hiteleket minél gyorsabban vissza kell váltani IMF és Világbanki hitelekre, illetve a kormányváltás után az Uniós támogatásokat végre valós társadalmi célokra, támogatásokra és fejlesztésekre kell majd fordítani. Az elszámoltatás során pedig minden fideszes bűnözőt és strómanjaikat börtönbe kell zárni, ahol kényszermunkát kell majd végezniük a közmunka mintájára. Mindezen intézkedésekkel talán normalizálható lesz majd a helyzet pár év alatt. De csak akkor, ha minderre meglesz a közös akarat és a kellő társadalmi támogatás is! A magyar társadalomnak joga és kötelessége elszámoltatni a fideszes gazembereket! Hol hit ott szeretet, hol szeretet ott béke, hol fidesz ott vége.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/296556692_1401176417028928_1943596669541460488_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=u2Vfk6VX0aAAX-aa9Xt&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-JZvoQq3WRej8F0Zl361csH5lZYR6Jdf4X-v2VUuobHw&oe=62FC2184
Németh István
A realitásokkal sajnos együtt kell élni! A valósságot picsán rúgni nem lehet! Az adott politikai helyzetben amelyet a moslék balliberális szemeteknek köszönhetünk élén a moslék ursulával és a magyar geciládákkal élen a gyurcsány és bokros félékkel, mivel a folyamat nekik köszönhető takarodjanak a náthás picsába ÉS az ilyen felbujtó hangulatot negatívan befolyásoló, valójában a jelenleg a nemzet javára és jól sáfárkodó kormányt támadni aljas dolog!
BOKROS menj a büdös kurva anyádba jósolgatni te barom seggfej miért kell neked behúzni a szart?? te rohadt mocsok állat!
@Eladott Ország: @Galway: gondolom, hogy a szemét megnyilvánulásaitok mellett a saját érdeketekben is ugattok néha!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.