A Szolnokhoz közeli faluban élő háromgyerekes fiatal házaspár inkognitóban kívánt maradni, mert úgy gondolják, fontosabb az a teljesítmény, amit véghez vittek. Történt, hogy házépítésre adták aA szakember vállalta, hogy megmutatja a folyamatot, a házaspár pedig a betanulás után elkezdte a “sorozatgyártást”. Három hónap alatt családi összefogással, barátok segítségével 17500 darab vályogtéglát készítettek. A falak két hónap alatt készültek el sárhabarccsal a helyi kőműves segítségével.

Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Óhh! Ha fiatal lennék én is belevágnék ilyenbe! Milyen okos, előrelátó emberek vannak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@KisTehen: Beton alapon? Én abban nőttem fel, de egyszer sem mosta el, később már beton alapon építették.
magyar1
@KisTehen: Ahol felnőttem az egész utca ilyen vályogból épült kocka volt és mindegyikben volt minden, összkomfort de sehol nem emlékszem egyetlen csőtörésre sem. Árvizes területre meg semmilyen házat nem engedélyeznék.
magyar1
@KisTehen: Aki árvizes területre épít az megérdemli, de ha 70-80 cm-es betonalap van alatta még az is kibírja.
De régen a tanácsnál az építési engedélyeket valószínűleg ezekre is megadták, de lehet, hogy még régebben nem is kellett engedély csak építettek az emberek ahova akartak a saját területükre.
verőce21
@magyar1: 17:11) A már meglévő épületekre sohasem vonatkoznak a szabályozások. (ezt a példáid miatt írom) De újonnan létesített épületekre nem kapná meg az emeletráépítést.
balos
@KisTehen: Neved után itélve városi barom vagy!Ha jól kezelik és a víztől védik időtálló!
szaboria1
@Shikari: Macskát tartottak akik megfogták az egeret.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.