.„Tabuk Azoknak, akik a DK-hoz kívánnak csatlakozni, mindig azt mondom: magunk között mindenről lehet vitatkozni, két dolgot kivéve. Azok tabuk. Azok megsértése nálunk bűn és azonnali szakításhoz vezet. 1. Nem lopunk. A mi dolgunk vigyázni a közpénzre, és okosan használni. Ha a politikus lop, az olyan, mint amikor az orvos tudatosan megöli a beteget. Aki lop, azt elküldjük. 2. Nem sérthetsz senkit származása, hovatartozása miatt vagy azért például, hogy ki kit és hogyan szeret. Egyszerűen mondva, itt nincs zsidózás, cigányozás, négerezés, – ne adj Isten – románozás, buzizás és folytathatnám. Hogy mennyi legyen valamelyik adó, hogy mit csináljunk a nyugdíjrendszerrel és a többi nagyon fontos dologról, szabad a vita közöttünk. De a fenti két dolgot meg se vitatjuk. Fekete vagy fehér. Kell vagy nem. Mert jönnek, sokan jönnek, gondoltam érdemes ezt az elején tisztázni. Ilyenek, ezek vagyunk, és ezen nem változtatunk. Csak a miheztartás végett.”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@KisTehen: Nem azt mondta boci. Hanem azt, hogy menj a pichába- te fideSS-es vagy,tehát lopsz, csalsz, hazudsz, ráadásul narancsos moszkovita, te nem kellesz oda. Sőőőőőőt, megtoldanám azzal, hogy az országnak sem kellesz.
Nyírfa
@sgl: 15.17

Igaz, de most már azt szeretném tudni, ők hogyan csinálnák. De lehet, hogy előbb leszünk az oroszok előszobájában komornyikok , mintsem ezt megtudjuk.
Elképzelem, ahogy Orbán ajtót nyit Zselenszkijnek, majd így szól: - Parancsoljon elnök úr, Putyin elvtárs már készen áll az Ön fogadására. Szabad a kabátját?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.