Hadházy Ákos ismét lecsapott, ezúttal a Müller Cecíliáék által EU-s pénzből vásárolt emlőszűrő buszok ügye kapcsán.

Lebuktak Müller Cecíliáék: 1,7 milliárdos kárt próbálhatnak eltitkolni alibiműködtetéssel, szellembuszokkalMTI/Szigetváry Zsolt

„Egy hirdetés szerint Dunaújvárosban szeptember 3-ig mobil emlőszűrő buszon zajlik a szűrés, de ennek csak hűlt helyét találtam. Egyre furcsább azoknak a szellembuszoknak a története, amelyeket 1.7 milliárd EU-s támogatásból vettek Müller Cecíliáék. A mobil emlőszűrésre szánt buszokat egy óbudai buszparkoló eldugott sarkában letárolva találtam meg. A belsős információk szerint a méregdrága járművek nem alkalmasak arra, amire vették őket, a készülék áramellátása a legnagyobb probléma” – kezdi legújabb posztját Hadházy Ákos. 

A politikus rámutat, hogy már maga Müller is elismerte, hogy a buszokat nem tudják használni, így 1,7 milliárdos kár keletkezett.

Az okként a tisztifőorvos azonban egy teljesen valótlan állítást hozott fel: szerinte a próbaüzem alatt csak a kiértesített asszonyok fele ment el a vizsgálatra. Ezután döntöttek úgy, hogy felhagynak a működtetéssel. A beismerésről a politikus egyébként már korábban itt is írt.

Ezután meglepődve láttam a hirdetést, hogy Dunaújvárosban elvileg mégis dolgozott a busz és meg is hosszabbították szeptember 3-ig az akciót. Ezzel „csak” két baj van. Ha tényleg dolgozott Dunaújvárosban, akkor valószínűleg azért ott, mert ott tud olyan áramot vételezni, ami az áramellátáshoz szükséges (mivel a saját áramellátása nem megoldott). Ezzel az a baj, hogy így pont a lényeg vész el: a mobil buszok lényege pont az lenne, hogy kis falvakba vigye el a szűrés lényegét. A második baj, hogy a meghirdetés ellenére én nem találtam ott buszt.

Hadházy leírása szerint több helyre is elment a buszok után, de sehol sem találta azokat.

Ha esetleg mégis megjelenik az áramvételezést lehetővé tevő helyszínen, akkor is világos, hogy mi történik. Müllerék rájöttek, hogy ha bevallják, hogy a buszokat nem használják (bevallották!), akkor a pénzt vissza kell fizetni, akkor pedig konkrétan realizálódik is 1.7 milliárd kár. Nagyon úgy tűnik, hogy inkább egy alibi működtetés mellett dönthettek. Patyomkin mobil emlőszűrés- hungarikum

– zárja a bejegyzést.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az egyetlen szorgalmas és valóban hasznos ellenzéki.
Nem is csoda, hogy a szekta eltűntetné.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apfelbaum
1.7 milliárd!??
Mi itt vidéken nem szoktunk szűrni csak a paradicsomot,de amúgy is a faluban már mindenki megkapta a kínai vírus elleni oltást, védve vagyunk
*Bözsi néni, Salgótarján mellett zsakfalu kádéenpés szavazó
Aki Én
@Philip Marlowe: Tényleg ennyire buta és értetlen vagy?
Többségről beszélek, nem kétharmadról, amivel magadat hitegeted.
A túlnyomó többség nem orbánista. És innen kezdve mindegy, hogy mi.
A többség nem szavazott rájuk, mert nem olyan ostobák, mint ti.
Ennyi.
Toller Béla
Hitte valaki erről a retardált asszonyról, hogy hasznára lesz az országnak?
ómió
Mindig mondom, hogy Hullaházy efftárs tuti meghazudja nekünk!
vacsi
"Emlőszűrő buszok" - Hát ez meg mi a fene?
balos
@Toller Béla: Igen!A2/3a!Persze azóta már ketten hárman kiestek a NÉV_SORBÓL,mert nem kaptak értesítést,hogy megvédik őket!Így lábbal előre,mentek a temetőbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.