Hadházy Ákos ismét lecsapott, ezúttal a Müller Cecíliáék által EU-s pénzből vásárolt emlőszűrő buszok ügye kapcsán.

Lebuktak Müller Cecíliáék: 1,7 milliárdos kárt próbálhatnak eltitkolni alibiműködtetéssel, szellembuszokkalMTI/Szigetváry Zsolt

„Egy hirdetés szerint Dunaújvárosban szeptember 3-ig mobil emlőszűrő buszon zajlik a szűrés, de ennek csak hűlt helyét találtam. Egyre furcsább azoknak a szellembuszoknak a története, amelyeket 1.7 milliárd EU-s támogatásból vettek Müller Cecíliáék. A mobil emlőszűrésre szánt buszokat egy óbudai buszparkoló eldugott sarkában letárolva találtam meg. A belsős információk szerint a méregdrága járművek nem alkalmasak arra, amire vették őket, a készülék áramellátása a legnagyobb probléma” – kezdi legújabb posztját Hadházy Ákos. 

A politikus rámutat, hogy már maga Müller is elismerte, hogy a buszokat nem tudják használni, így 1,7 milliárdos kár keletkezett.

Az okként a tisztifőorvos azonban egy teljesen valótlan állítást hozott fel: szerinte a próbaüzem alatt csak a kiértesített asszonyok fele ment el a vizsgálatra. Ezután döntöttek úgy, hogy felhagynak a működtetéssel. A beismerésről a politikus egyébként már korábban itt is írt.

Ezután meglepődve láttam a hirdetést, hogy Dunaújvárosban elvileg mégis dolgozott a busz és meg is hosszabbították szeptember 3-ig az akciót. Ezzel „csak” két baj van. Ha tényleg dolgozott Dunaújvárosban, akkor valószínűleg azért ott, mert ott tud olyan áramot vételezni, ami az áramellátáshoz szükséges (mivel a saját áramellátása nem megoldott). Ezzel az a baj, hogy így pont a lényeg vész el: a mobil buszok lényege pont az lenne, hogy kis falvakba vigye el a szűrés lényegét. A második baj, hogy a meghirdetés ellenére én nem találtam ott buszt.

Hadházy leírása szerint több helyre is elment a buszok után, de sehol sem találta azokat.

Ha esetleg mégis megjelenik az áramvételezést lehetővé tevő helyszínen, akkor is világos, hogy mi történik. Müllerék rájöttek, hogy ha bevallják, hogy a buszokat nem használják (bevallották!), akkor a pénzt vissza kell fizetni, akkor pedig konkrétan realizálódik is 1.7 milliárd kár. Nagyon úgy tűnik, hogy inkább egy alibi működtetés mellett dönthettek. Patyomkin mobil emlőszűrés- hungarikum

– zárja a bejegyzést.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az egyetlen szorgalmas és valóban hasznos ellenzéki.
Nem is csoda, hogy a szekta eltűntetné.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ciki Cili legújabb története. Vajon ki végezte a beszerzést ? Csak nem a tarajos ? Vagy egy kazánkovács ?
Aki Én
Az egyetlen szorgalmas és valóban hasznos ellenzéki.
Nem is csoda, hogy a szekta eltűntetné.
amortizáltok
volt egy osztálytársam azt szokta mondani csendendes tóban is lakik béka, meg hogy sunyi macska nagyot ugrik, lám lám és Gyurcsányra fogták hogy éjjel nappal hazudnak akkor itt ki a sunyi? kevesebb aki nem?
csak úgy....
kínában,hasonló dolgokért kötél jár...,vajon ezen a bizniszen ki gazdagodhatott?
Jozefina
Hazugság elleni vakcinát kéne Karakó K-nak kutatni!!! Sok-sok adag kellene belőle!!!
Néro2
nyunyokáék is hülyék ahhoz amit csinálnak pont úgy mint Papagáj Pitike petipumpa beszerző. Hány száz milliárdnál is tart már a Siker Siker és Siker. Én nem tudom mi kell ahhoz , hogy csak ez a két tétel több mint HÁROMSZÁZ MILLIÁRD forint
, hogy ezek az agykárosult 1 bites barmok rájöjjenek , hogy gyakorlatilag kirabolták őket. Úgy látszik a 30 százalékos infláció is kevés mert máshol is van , ugyan 10 , de van lehet majd talán a rezsi hókon bassza őket oszt feleszmélnek révületükből.
Mondjuk nem érdekelne ha megdöglene mind de a többieknek miért kell miattuk ?
uploads.disquscdn.com/images/6e454b3d25285be130b26b2839f168c9dd0b5f814e6ba547116d85b286959350.jpg
Borsó
“ A nők körében a leggyakoribb daganatos megbetegedés az emlőrák, a méhnyakrák a 5. helyen szerepelt, míg a daganatos halálozás tekintetében az emlőrák a második, a méhnyakrák az 5. helyen állt Magyarországon. ”

Ezek után természetesen fontosabb a pénzt ellopni, mint valóban szűrésre fordítani. Dögöljön meg az állampolgár, kit érdekel, csak a Fideszesek zsebe legyen kitömve. Ja igen: GYURCSÁNY!
csak úgy....
@Jozefina: azt orbánék tiltólistára tennék a kábszerek közé!
jesz
@Philip Marlowe: te meg olyan sötét vagy, mint vakond nadrágjában a beső zseb.
csak úgy....
@Philip Marlowe: gyerek,te egy szellemi nyomorék! jobb ha nem nyilatkozol az emberek nevében,istened meg nincsen...,ha csak nem az orbánodra gondoltál.
Aki Én
@Philip Marlowe: Tévedsz. A túlnyomó többség, akik nem kedvelik a tolvaj hazaáruló gazdádat, imádja amit közérdekből tesz.
Hogy te sötét vagy, nem érted, cáfolni sosem tudtad, az egy dolog.
Béla333
Szeszilnek ezért újabb sokmilliós prémium jár!
Jó kis maffiózó csaj ez a Szeszil...
csak úgy....
@KisTehen: aki biztosra megy az nem találgat!
Néro2
@Borsó: Meg Prüsszel , Soros , háború ...
icegygenabro
@Philip Marlowe: illibsináci nem is érted a cikket,hülyegyerek!
namihami
@KisTehen: 13.53:. Igen, találgat! És százmilliós, milliárdos ügyeket, tucatszám. A szomorú az, hogy szinte minden héten TALÁLGAT egyet- kettőt. És így összeadva az már nagyon sok.
A kormány pedig, mivel másra képtelen, válaszként egy csomó hülye vagy ostoba választ KItalálgat!
kisfalud
@csak úgy...: ma 13:26. Valószínűleg nem azok gazdagodtak rajta akik a lélegeztető gépeket és a vakcinákat szerezték be, mert azok már felszámolták az egy alkalomra alapított lenyúlós cégeiket, ilyen aprópénzért pedig nem hajolnak le és alapítanak újra egyszerhasználatos céget.
jesz
a busz után kötni egy 50 kWattos ipari generátort, oszt van villany is...(400/230 V)
...a többi csak süketelés..
Q
magyar1
Én konkrétan voltam 4 éve egy ilyen szűrésen. Minden rendben zajlott.
csak úgy....
@KisTehen: akár hova nézel orbanisztánban,mindenütt látszik a lopás és a fideszes atyafiak rohamos gazdagodása! te nem a matolcsi fia? -mert akkor mindent értek.. :)
csak úgy....
@KisTehen: akkor miért fosik a fidesz az európai ügyészségtöl?
poltnál fideszest följelenteni,- mint a falra hányt borsó..
flóri,völner,...stb.. mind szabadlábon lébecolnak!
Törölt Nick
Minden nap lebuknak valamivel, de sz@rnak rá amíg Polt a helyén van.
Nyírfa
Várható következmény: Szeszil védelmet kap megint, nehogy baja essék. Hadházy pedig büntit, de csak kapna, mert még nem tagja az országgyűlésnek. Ha így folytatja, és így folytatja, nem is lesz.
Na de Hadházy ennél sokkal fontosabb feladattal lesz megbízva.

Kedves EU, ugye, látod a szemeddel, hogy küzd a kormány a korrupcióság ellen, s hogy már annyira jogállamosak vagyunk, hogy jogosabb állam nem is létezik.
Ui.: egy kis lóvécskát, a szegíny magyarnak, hogy ne íhezzen, ne fázzon, ne vétozzon.
Nyírfa
És erre az erkölcstelen banyára van bízva a közegészségügy, a népegészségügy, a járványügy.
VASTAGBŐR
@Nyírfa: Elég szűkszavű voltál. Irigyellek.
balos
Szerintem rajta probálták ki,de kiderült,hogy fiú!Ezért gyorsan tallonba tették miatta buszokat!
csak úgy....
@Nyírfa: ne banyázd az öreglányt,hiszen ö is csak egy tudatlan fidesz bünbak..
fergeteg
Mi is átvettünk két karton oltást. Most adjuk be harmadikként.
Nyírfa
@csak úgy...: 15.44

Jaj, szegény öreglány, szinte már áldozat! Hát, nem, kedvesem. Cecília aktív gengeszertag.
Pálinkás Pál
nem baj...viszont remekül hazudik a covidqrva!
csak úgy....
@fergeteg: az veszettség elleni ,persze neked használni fog...
csak úgy....
@Nyírfa: nem ismerem cilit de a megnyilvánulásaiból ítélve,ö is csak egy csöbe húzott hülye..,a sok közül,-bünbaknak meg príma lesz!
Nyírfa
@csak úgy...: 16.13

Te ennél tisztán látóbb vagy.
Eladott Ország
Beszél majd az utókor, ha-ha- ha, kiről? Dr. Nyunyóról!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/262671579_4662951360460114_3460760259002079840_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=fdN5TbP7LhgAX83bm3C&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8co6Ull6YFwNfx0cf9tmovWvfk_Qdv38k33KC4kjNuvw&oe=6308084B
Magyarországon is terjed a koronavírus brit mutánsa.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151641240_248044746942487_3992309979428048773_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=DUEOXneLpYwAX-97XWa&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8zr-LZj0gduzw3dMmzhQ9R_RsbRXzCWTn8HkXUnWvbpw&oe=6327A7B8
Nincs praxisengedélye nem lehetne főorvos sem Müller Cecíliáról ( a mezőfalvi nagyasszonyok plébánia templomának kihelyezett világi lelkipásztora) már kiderült, hogy tájékoztatásra teljesen alkalmatlan. Most bebizonyosodott, nem található praxisengedéllyel, önálló szakorvosi tevékenységet nem is folytathat. Nem lehetne főorvos sem, csak beosztott, amíg el nem végződött a kötelező továbbképzéseket. Miért mindig a lehetséges legalkalmatlanabb embereket választják ki a legfontosabb pozíciókra?!
csak úgy....
@Nyírfa: a bünbakokat szagról is megérzem,ez a csaj egy elbutított,kihasznált,elismerésre vágyó ,kihasználható ,bünbaknak született szerencsétlen,akinek csak a szájába köll adni a hazúg mondatokat !
Néro2
@icegygenabro: Mindent ne várj. Elég , hogy szótagolva el tudja óóvasnyi.
csak úgy....
@Nyírfa: nem értem,hogy miért nem veszitek észre cilin,kásleron és a németh sziszin,hogy öket fideszék szándéksan szabadították rátok? -addí sem foglalkoztok mással..jeligére!
Nyírfa
@csak úgy...: 16.29

Te a bűnbakot összetéveszted a tettestárssal. Nem fedik egymást a fogalmak.
Hogy a tettestárs mivel lett lekenyerezve, az megint más kérdés.
csak úgy....
@Nyírfa: fideszék egyik jól bevált fegyvere a sok kétséges és különc figura,akiket ök arra használnak föl,hogy mi vitatkozzunk rajtuk! ott van pld. torockai,aki nyíltan támadhatja öket egy bizonyos határig,ami a kölöknek anyagi biztonságot nyújt és tetszeleghet az egyetlen igaz,magyaros ellenzék színeiben! orbán nem egy hülyegyerek...,ö elöre mindent kiszámolt az utolsó shikariig!
Nyírfa
@csak úgy...: 16.23

Cecília nem egy kedves nyunyóka, akit bepaliztak, hanem aljas, felelőtlen ember, aki 10 milliónk egészégével játszik.
Doszika
@Philip Marlowe: Megszólalásod alapján a buzit a lakásodban kell keresni birka.
csak úgy....
@Nyírfa: ok,akkor fordítsd le anyagiakra,persze ez ezen a gyermektelen cilin,aki ...
ha gengszter lennél, te alkalmaznál a csapadodban a cilihez hasonló tagokat?
-én igen! ök akik kussolnak és megfélemlíthetök,akik leülnek a fönök nevében szótlanúl egy pár esztendöt...
Nyírfa
@csak úgy...: 17.03

De könyörgöm, ettől nem bűnbakok lesznek! Ne idegelj!
Nyírfa
@Nanya: 17.24

Isten nem halálosztó, ha kérhetlek, ne használd a nevét a bosszúkívánságaidhoz.
csak úgy....
@Nyírfa:17:34 már az ellenük irányuló gyülöleted is bünbakot csinált belölük!
-érdekes,ha én mondom,hogy gyülölöm a komcsikat (joggal) ,akkor kategorizálod a "k. pártot" , jókra-okosakra és buta-rosszakra! ez nem így müködik,hiszen emberek vagyunk...
csak úgy....
@Nyírfa: nekem nincs pártom,soha nem is volt ! én azokra szavazok akik az embereket képviselik,és nem holmi lim-lom eszméket ! -pedíg még csak libsi sem vagyok!
Macskaszem
Rélem a Gecília sem védekezhet majd azzal, hogy parancsra tette.
Nyírfa
@Nanya: 17.56

A Bibliát emberek írták, olyanok, akiknek több közük volt a hatalomhoz, mint a szeretethez.
Eddig nem tettem szóvá a förtelmes stílusodat, most megteszem, kiegészítve azzal, hogy nekem ne idézgesd, és ne értelmezd a Bibliát, mert, akik valóban értenek belőle valamit, azok nem adnák a nevüket az átkaidhoz.
Szégyelld magad!
Nyírfa
@csak úgy...: 18.00

...lim-lom eszmék...

Az lim-lom, hogy tanulni, tanulni, tanulni?
Az is lim-lom, hogy a bőség asztaláról mindenki egyaránt vegyen?
És az; hogy szabadság, egyenlőség, testvériség?

Minden eszme annyit ér, amennyit meg tudnak belőle valósítani. Ezt soha ne veszítsd szem elől.
Nyírfa
@csak úgy...: 17.47

Köszönöm, hogy szembesítesz azzal, bennem is van gyűlöletté fajuló harag.
De, hogy ezzel miként bűnbakolok, azt ki kell fejtened, mert, ugyan tanultam pszichológiát, de ez most nem világos.
csak úgy....
@Nyírfa: a dübörgö kommunizmus alatt is voltak hasonló bünbakok,akit fölkerestünk,mi akkoriban hárányos helyzetüek,hogy ebböl a léböl nem lehet létezni...,persze elutasítottak a politikai hátterünkre utalva,nekem azt javasolta a párttitkár efftárs,hogy a fizetésemelést kérjem a nyugatra szökött hazaáruló apámtól ..., nekem azóta is ö a bünbakom,isten nyugosztalja,mert már elvitte az ördög! -pedíg ö csak fölsöbb utasításra cselekedett! -szóval a kedvenc bünbakom..
Istenakinincsen
@csak úgy...: ma, 13:26 "kínában,hasonló dolgokért kötél jár"...régen a tolvajoknak levágták a kezét.
Szerezhetnénk egy kis örömet az ezer év múlva dolgozó régészeknek! Mennyi szent jobbot találhatnának:))
csak úgy....
@Nyírfa: @Nyírfa: én a politikai bünbakkeresésröl próbáltam regélni,ami a mai napig jelen van magyarországon és frankón müködik! -de látom,hogy jobb lesz,ha leveszem ciliröl a kezem..
csak úgy....
erröl az egészröl az anyai dédnagyanyám növére levele jut az eszembe,aki még az 1900 as években családosól kivándorolt amerikába, cincinátiba...,mikor 43 ban azt írta a húgának,hogy az ö fiai is elindultak európába és azért imátkozik ,hogy ne ök legyenek a huga gyerekei gyilkosai ,vagy fordítva...nesze neked kevert faj...,még a mai napíg itt tart az emberiség!
Nyírfa
@csak úgy...: 19.02

A politikai bűnbakkeresésre a legautentikusabb példa a Holokauszt.

Azért linkeltem ezt a cikket, mert pontosan definiálja a bűnbak fogalmát.

" A bűnbak fogalom – amely a magyar nyelvben rendkívül elterjedtté vált – tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy csoport vagy egy egyén egy másik csoportot vagy személyt olyan dologért hibáztat, büntet, melyet az illető nem követett el. "
csak úgy....
@Nyírfa: én / pillanat a politikailag és erkölcsileg megvezethetök között keresgélek,persze ez nem zárja ki a te igazadat sem! legyünk kicsit rugalmasak...
nemkati
@KisTehen: 1. Mi értelme a feljelentésnek, ha a banda Polt Péterrel védeti magát úgy, hogy az kijelenti, nincs ügy?
2. Hadházy bizonyítékkal szolgált, "MÜLLER CECÍLIA BEISMERTE: maximum néhány vizsgálatot végeztek az 1,7 milliárd forint EU-s támogatásból vett tíz emlőszűrő busz EGYIKÉN, aztán már ki is szerelték a berendezéseiket."
3. Most te jössz, bizonyítsd be, hogy 1,7 milliárdárdért végigszűrték a lakosságot.
Nyírfa
@csak úgy...: 19.34

A pontos megfogalmazás segít elhárítani az esetleges félreértéseket, a belemagyarázás lehetőségét. Szóval, pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen! :)
csak úgy....
@Nyírfa: egy gyönyörü,még gót betükkel németül írott levélke volt ,és aztán soha többé semmi!
Nyírfa
@csak úgy...: 19.47

Vedd úgy, hogy megfogtam a praclid...
csak úgy....
@Nyírfa: variációk,mint égen a csillag...
Nyírfa
@csak úgy...: 19,52

És milyen szépen, pontosan teszik a dolgukat. Nem filóznak, nem táplálnak haragot, nem háborúznak...
Szerinted vannak csillagvárosok?
nemkati
Már az érdekes, hogy 1 db ilyen busz 170 millió forintba kerül. Biztos kacsalábon forog, igaz, emlőszűrésre alkalmatlan. Mint a lélgeztetőgépek. Illetve, ki tudja. Lehet, hogy a méregdrága, egyenként 20 millióba kerülő horkolásgátlókkal lehetett volna emlőszűrést csinálni?
nemkati
@Nanya: Férfiaknál is előfordulhat mellrák. A dagi diktátornak is lehet. Ha férfi, ha nem.
"A magas ösztrogén hormonszint rizikófaktora lehet az emlőráknak. Férfiakban normális körülmények között a nőkhöz képest jóval alacsonyabb ennek a hormonnak a szintje. Ismert, hogy az elhízás megemeli az ösztrogén szintjét, ezért ez is kockázati tényezővé válhat. A prosztatarák kezelésében alkalmazott szintetikus ösztrogén is emelheti az emlőrákban való megbetegedés kockázatát."
csak úgy....
@Nyírfa: én abban hiszek,hogy mi itt a földön kitaszított ,kötözködös zürlények vagyunk, akiket egy más csillagrendszerböl több ezer éve hoztak ide,hogy ne ott bontsuk a rendet és a fegyelmet! sajnos sok shikari elkorcsosult azóta...
Nyírfa
@csak úgy...: Ezért tudjuk, hogy a bűnözőket ,vagy , akiket veszélyesnek tart a hatalom, jó messzire kell száműzni, mondjuk az ausztrál kontinensre. :) Minket ide szállítottak, itt is hagytak, boldoguljunk, ahogy tudunk. :)
Sajnálom a földet, annyira szép... a Marsra kellett volna kitenniük.
Apfelbaum
1.7 milliárd!??
Mi itt vidéken nem szoktunk szűrni csak a paradicsomot,de amúgy is a faluban már mindenki megkapta a kínai vírus elleni oltást, védve vagyunk
*Bözsi néni, Salgótarján mellett zsakfalu kádéenpés szavazó
Aki Én
@Philip Marlowe: Tényleg ennyire buta és értetlen vagy?
Többségről beszélek, nem kétharmadról, amivel magadat hitegeted.
A túlnyomó többség nem orbánista. És innen kezdve mindegy, hogy mi.
A többség nem szavazott rájuk, mert nem olyan ostobák, mint ti.
Ennyi.
Toller Béla
Hitte valaki erről a retardált asszonyról, hogy hasznára lesz az országnak?
ómió
Mindig mondom, hogy Hullaházy efftárs tuti meghazudja nekünk!
vacsi
"Emlőszűrő buszok" - Hát ez meg mi a fene?
balos
@Toller Béla: Igen!A2/3a!Persze azóta már ketten hárman kiestek a NÉV_SORBÓL,mert nem kaptak értesítést,hogy megvédik őket!Így lábbal előre,mentek a temetőbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.