A gazdasági nyomorúságért a 2002 óta hatalmon lévő szociálliberális kormányokat terheli a fő felelősség, bár a polgári pártok kormányzása alatt is lehetőségeiken felül éltek a magyarok - írja a bécsi Der Standard

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reviden
@nanena Te hiszel még a mesékbe? Ha igen akkor szerencsés vagy.
nanena
@reviden: Ha nem hinnék, mehetnék a Dunának.
reviden
@tsabeeka:Ha az életszinvonal lefele száguld és nincs rá eséj jobra forditani akkor beleesik a reménytelenségbe és ha pánikusan keresi azt,hogy hogyan tudja átt élni ezt a hejzetet.A másik meg ha kap magas segélyt akkor azt mondja miért melozni ha a segély melet fusizik akkor több pénze van.A harmadik meg a kapzsiság de ez csak a volt komunista országokba lehet érezni jobban.
Evikati
@tsabeeka: Van elképzelésed az illető személyére? Mármint aki vért és verejtéket ígér:
huhu
Orbán:"... mi mindig visszavettük országunkat, még a legnagyobbaktól is!" Jól hangzó, felemelő mondat, amitől büszkeség tölti el az ember szivét. Hát igen, ezek vagyunk mi, magyarok, bátrak, erősek, a legnagyobbakkal is szembeszállók!!! Jó magyarnak lenni! Ezért szeretjük Orbán Viktort.
Azt meg magyarázza majd meg Gyurcsány, hogy tulajdonképpen MIÉRT IS VESZITETTÜK EL? Itt van Orbán nagy átverése! Visszaszerezni csak azt lehet, amit előtte elveszitettünk, de erről ő nem beszél. Egyrészt, mer az is része az igazságnak, amit szivesen elfelejt, másrészt az ő szereposztásában kellemetlenségről beszéljen Gyurcsány. Igazság Fidesz módra. Ezért nem hiszem el egyetlen szavát sem Orbánnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.