„Isten nyugosztalja Mihail Gorbacsovot!” – írja.

Orbán videóban számolt be moszkvai utazásáról

Orbán Viktor miniszterelnök egy, a Facebook-oldalára feltöltött videóban beszél arról, hogy szombaton Moszkvába utazott Mihail Gorbacsov temetésére. Elmondja, hogy „Magyarország nevében elhelyezték a tisztelet virágait”, de a Szovjetuniótól való elszakadásról és Gorbacsov ebben vállalt szerepéről is beszél.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Gorbacsov temetése csak ürügy. Putyin hívta eligazításra mint régen kádárt brezsnyev. Ki fog derülni majd abból ahogy ez a gyökér az Eu-val szemben viselkedni fog. Borzasztóan undorodom ettől a féregtől, h nem képes lekattanni erről az orosz imádatról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Eszerint, akkor, létezett egy olyan bolsi is, aki valami jót is tett!
csagyi
@Maccska:Furcsán fogalmazol ,miszerint az ellenségei szerették.A sajátjai közül sem útálta mindenki.A nyugat hiteles vezetőnek látta a személyét. A politika nem az érzelmek területe. Az pedig,hogy te kit szeretsz az egyedüli magánügyed bár bocsi de eléggé kicsavarodott az ízlésed. Én azonban megnézem ha eltűnnek majd a kedvenceid akkor kikre váltasz. Láttam már az életem folyamán többször is nagy fordulatokat. Befejezésként,Gorbacsov az életművéért Nóbel békedíjat kapott.. A mai kedveceknek erre valszeg 500 év sem lesz elég.
teuton
@Maccska: Igy igaz, most az 1x igazat mondasz! Orbant 3 millio birka szereti es 3 milliard okos iutalja!
volvós
A temetés után elmesélte a Gorbacsov Családnak, hogy annó az Ő mocskos szájából hangzott el az a bizonyos " RUSZKIK HAZA " és a világot bejárt kép "TAVARIS KONEC " ???
117
Valami nagynak a részese akart lenni a kis geci - de nem lett!
Gorbacsov azóta is forog a sírjában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.