A politikus a Facebook oldalán számolt be arról, hogy a Somló lábánál a 340 milliós "ökoturisztikai” projektből 250 milliót erre a teljesen felesleges, bizarr és TÖKÜRES, 250 nm hasznos alapterületű épületre költöttek.

 "Így cseszte el az ország az EU-s ezer milliárdokat" – Lerántotta a leplet Hadházy Ákos

Igaz, hogy legalább megépült (elég drágán, négyzetméterenként majdnem egymilliós áron), viszont NEM HASZNÁLJÁK SEMMIRE. A hivatalos adatbázis szerint itt ajándéktárgy bolt, információs központ, kerékpárkölcsönző lenne. Na ezek nicsenek.

- jelentette ki, de kitért arra is, hogy van egy kis oldalsó irodában a hegyközség tart félfogadást naponta délig. A tisztességes helyi borászok nevetnek is rajta keserűen, hogy világ legdrágább hegyközségi irodája ez.

WC is van, de természetesen zárva.

- fejtette ki.

Ha valaki megfejti neki, hogy ennek mi a fene értelme volt, akkor annak küld egy üveg somlói juhfark bort.

Mert a turizmust nem fejleszti, az biztos. Az ökoturizmushoz pedig pláne nincsen semmi köze. Ennyi pénzből amúgy lehetett volna valóban csodákat művelni, de helyette maradt a beton, az a divat mostanában.

- tette hozzá a politikus.

Ha valakiben felmerült a kérdés, hogy a maradék százmillió hová ment el, azt is megválaszolta a független parlamenti képviselő, ugyanis:

A hegyen építettek még egy vécét

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Az egész szarkupacot 10 millióból megépítették a többi pénzt meg ellopták! Nincs ebben semmi újdonság !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Látod Ákos nem értessz semmihez. Hát a retyót arany áron is lehet ám használni. Ebben az országban már csak ez hajtja a gazdaságot. A szükség.
nejlontacskó
@Dr. Proktor: nem az a te bajod, hogy nem kell, hanem az, hogy nem tudod megcáfolni!
Aki Én
@Pegero: Még nem volt olyan, hogy megcáfolj. Hadházyt meg pláne nem. Nem érzed, mennyire felesleges, ostoba suttyó vagy? Csak hazudozol, de egy mondatot meg nem értesz.
Csizmás Kond
Akár igaza is lehetne Hatházinak ha nem tudná hogy a zunió csak az ilyen semmitérő projektekra hajlandó pénzt adni felzárkóztatás címen...és mindig akad egy pénzéhes valaki aki belemegy az ilyen játékokba.
VASTAGBŐR
Ráadásul a jaht helyett is jól jöhet bármikor a helyiség kihasználása .. lol

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.