"Kismama, ne itt szüljön, vagy legalább ne most!" – hangzik a nagy magyar szürreál. 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2022.09.16 24:00 órától 2022.09.18 08:00 óráig a Intézményünk Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán a betegfelvétel szünetel

- olvasható a budapesti Szent Imre Kórház honlapján. 

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 53120-2/2022/EÜIG számú kijelölő határozata alapján kérjük, hogy megindult szülés vagy akut nőgyógyászati panaszok esetén az Észak-Közép-budai Új Szent János Kórház, a Semmelweis Egyetem Klinikai Központ, illetve a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet valamelyikét keressék fel ellátás céljából

- teszik hozzá. 

Varga-Damm Andrea a ReforMerek párt politikusa közösségi oldalán azt írja, a veszprémi és a szombathelyi kórházban is hasonló a helyzet.

Szürreális! A hétvégén 3 kórházban sem lehet szülni, ezek közül az egyik a fővárosban van

Fotó: 123RF.com

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@jesz: Az Isten áldjon meg az elmúlt 13 évben, ha emlékeim nem csalnak, fidesz kormány van! Sőt most éppen belügyérünk szakavatott vezetése alá tartozik az oktatás, egészségügy! A tavaly márciusi átgondolatlan rendelet rendelet aztán végképp hazavágta a közegészségügyet! Ehhez ellenzéki pártnak semmi köze! Utálhatod a DK-t, szíved joga, de a kormány pancser intézkedéseit ne rajtuk kérd számon!
Egyébként is erre szavazott közel 2 millió hívő! Ja, hogy nem ilyen lovat akartak? Így jártak! Lesznek még ennél kacifántosabb helyzetek is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Na, majd a szuperkórházban! Addig tessék szépen visszatartani.
Aki Én
@ómió: Ismét megragadtad a lényeget, te ostoba hazudós bolsi.
Nessy
Szokja a magzat a fidesz rendszert! Kérjen időpontot a körháztól, mikor jöhet erre a szép új világra!
ómió
@Aki Én:Már megint rád tört a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának egyik rohama, bolsiék fajkreténje!? Tolj be magadnak egy nyugtatót, bolsiék gyagyása, hátha használ!
Havanagi
Remélem a náci bige olvassa ezeket a híreket.Hába erőlködik a szivhanggal,leszűkült a korházi szülés lehetősége Túró elvtrásnő,hova/hol szüljenek a kismamák??Te ostoba liba!!!
Nyírfa
@Nessy: 10.17

A mai gyerekek már magzatkorban is jobban értenek az internethez mint mi! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.