Saját kérése volt ez az influenszerként komoly népszerűséget szerző plébánosnak.

A 24.hu cikke szerint saját Instagram-oldalán tudatta követőivel az influenszerként komoly ismertséget szerző Hodász András atya (aki korábban a Papifrankó című Youtube-csatornát kezelte), hogy Erdő Péter bíboros felmentette őt a papi szolgálat alól, ez a saját kérése alapján történt.

Felmentették Hodász András atyát a papi szolgálat alól

Hodász András atya szeptember 11-én az angyalföldi Szent Mihály plébánián

Fotó: Facebook/Csiga Gergely, XIII. ker. alpolgármester

Ma megtartottam utolsó miséimet. Erről most itt többet nem írnék, és titeket is kérlek, amennyiben lehet NE írjatok, Ne hívjatok, most elcsendesedésre és nyugalomra van szükségem. A közösségi média aktivitásból is visszább veszek. Ha tehetitek, inkább imádkozzatok értem, az mindig jól jön. Köszönöm!

– írta a közösségi felületén Hodász András.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Saját szempontjából jó döntés volt. Nagy teher volt rajta. Csak az egyház veszített egy hiteles embert a távozásával.
balos
Aki valami jót szeretne tenni az ember társaiért az a jelen regnáló tömeggyilkosainknak vállalhatatlan!Éljen a megbonthatatlan muszka-kinai -szerb=kultúrha!Előre a náci úton!Kitartás lopnak tovább!
Néro2
Az Isten vagy valami pedofil egyházfő ?
Aki természetesen sosem politizál.
human
Saját szempontjából jó döntés volt. Nagy teher volt rajta. Csak az egyház veszített egy hiteles embert a távozásával.
human
@simmering73: Az interjúk alapján régóta ért ez benne. Simán lehetett saját döntés. Tudod ez olyan mint bármelyik más munkahely ahol nem rúgnak ki, csak elviselhetetlenné teszi a munkavégzés körülményeit és idővel magadtól lépsz le.
justhpeter
Pogányként csak azt mondhatom, hogy sajnálom.Azon egyházi személyiségek közé tartozott, aki papként az egyházán kívüliek között is kiemelkedő elismertséget szerzett. Bízom benne, hogy az Isten a civil életben sem feledkezik meg a kereszténységet alázattal és tisztességgel képvviselő szolgájáról. Hosszú, sikeres életet kívánok András Atyának !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.