Pár órán belül megfogták a szigetszentmiklósi rendőrök a nőt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szeptember 16-án délután kaptak arról bejelentést, hogy Szigetszentmiklóson trafikrablás történt. A közlés szerint az üzletbe egy baseball-sapkát viselő nő lépett be, aki az alkalmazott felé többször szúró mozdulatot tett egy késsel, és a bevételt követelte. 

Trafikot rabolt, majd defektes biciklivel menekült el a 20 éves rablónő

Fotó: police.hu/PMRFK

Az eladó nem adta oda a pénzt, de a nő támadó mozdulatai megrémítették, ezért kiesett a kezéből a kassza kulcsa. Ezt a támadó felkapta, a kasszát kinyitotta és 452 755 forintot markolt ki belőle, 4 doboz cigarettát zsebre vágott, majd eldobta a 15 centis pengéjű kést, és egy néhány órával korábban ellopott defektes kerekű biciklivel elmenekült – eközben a zsákmánya egy részét elhullajtotta a közlemény szerint.

A rendőrök néhány órán belül azonosították az elkövetőt, akit egy szigethalmi gyorsétteremnél fogtak el. A 20 éves R. Veronika zsebében egy újonnan vásárolt aranyozott karórát, egy mobiltelefont, öngyújtót, üres pénztárcát, kulcscsomót valamint 10 125 forintot találtak, ezeket mind lefoglalták. 

A 8 általános végzettséggel rendelkező nő a kihallgatásán részletes vallomást tett, a bűncselekményt beismerte. Mint elmondta, már korábban is ötletelt hasonlón, de akkor a helyszín túl közel lett volna egy rendőrségi épülethez. Az anyagi helyzetén akart javítani, és indulás előtt "begyógyszerezte" magát, majd elkötött egy magányosan álló biciklit, és elindult a trafikba. Állítása szerint a késsel csak fenyegetőzött, de nem akart senkinek sem sérülést okozni. Menekülése közben egy bokorba rejtette a baseball-sapkát, pulóverét és cipőjét, majd Csepelre utazott. A rabolt pénzből korábbi tartozását kifizette, és még kölcsön is adott belőle egyik ismerősének. A tettét megbánta, és ha tehetné, visszafizetné az összeget, de nagyon meg van szorulva – magyarázta a rendőröknek.

A Szigetszentmiklós Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatásba került nővel szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja a további eljárást a közlemény szerint.

Forrás: police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.