A miniszter már tavaly jelezte: megfordult a fejében, hogy átlép a kisebbik kormánypártba.

Navracsics Tibor belépett a KDNP frakciójába

A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2022. szeptember 10-én. MTI/Máthé Zoltán

Egyhangú döntéssel fogadta be képviselőcsoportjába a Kereszténydemokrata Néppárt Navracsics Tibort – derül ki a politikus közösségi oldaláról, ahol köszönetet mondott ezért a frakciónak – írja a hvg.hu.

A területfejlesztésért és uniós források felhasználásáért felelős miniszter eddig a Fidesznek és a KDNP-nek is tagja volt, de már korábban megfordult a fejében, hogy átlép az utóbbiba. Erről azután nyilatkozott, hogy a nagyobbik kormánypárt tavaly tavasszal kilépett az Európai Néppártból, a döntést pedig a Twitteren jelentette be.

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

Forrás: hvg.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
A Fideszt kibaszták (DE!) tavaly tavasszal az Európai Néppártból, ezért lesz KDNP-s NavraCsicska, hogy fideszes MZP-ként bomlasszon, kémkedjen és akadályozza a Néppárt munkáját.
Toller Béla
Hogy úgy mondjam, a szar belelépett a mási szarba. Nem lehet ezt másképpen értékelni ! Hamis mind a kettő és messziről bűzlenek,. Navracsicska nem befolyásol semmit, hinti a sódert, de pénzt nem fog kapni a jelek szerint. Sehogy sem érti, miért, hiszen ő az emberarcú KDNP-s ! A Fidesz frakcióvezetője ! Mi kell még ? Lépjen be az MSZP-be is ?
Jozefina
Kihalásos sorrendben??!! Már nem volt meg a szükséges létszám??!! Mint egy kaméleom, egyszei ilyen színben másszor más színben!!!
Baker
A Fideszt kibaszták (DE!) tavaly tavasszal az Európai Néppártból, ezért lesz KDNP-s NavraCsicska, hogy fideszes MZP-ként bomlasszon, kémkedjen és akadályozza a Néppárt munkáját.
balos
Eddig sima pöcs volt,de végre elérte az alsó szintet is!kdnp -és pöcslett!Nem is rossz ötlet!
ómió
Szerencsére nem a bolsik közé, az árnyékszék-kormányba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.