Szijjártó Péter jelentette be a Facebook-oldalán.

„Jövő héten 10 millió forintnyi gyógyszerszállítmányt indítunk útnak, 5 millió forintnyi támogatást biztosítunk az ott élő katolikus közösségnek, és a tiszteletbeli konzulunk pedig élelmiszert, sátrakat, valamint higiéniai eszközöket bocsátott a nehéz helyzetbe került családok rendelkezésére” – írta a külügyminiszter.

Magyarország 5 millió forinttal támogatja Pakisztánt az áradások miatt

Fotó: Szijjártó Péter/Facebook

A klímaváltozás okozta heves monszunesőzés és a június óta tartó áradások miatt Pakisztán területének mintegy harmada került víz alá, leginkább a Szindh tartomány érintett.

A korábban nem látott hevességű árvíz következtében több település teljesen víz alá került az ország déli részén, az anyagi károkat 30 milliárd dollárra becsülik. Szeptember közepén a halálos áldozatok száma már 1500 volt, közülük több mint 500 gyerek.

Forrás: Telex.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Támogassák őket az össze lopott magán vagyonukból, ne ez a szégyentelen botrány ország fizessen. Hogy mennyi, de mennyi ember nélkülözik az országban. O1G
Qqberci
5 milla... A szarrágás magasiskolája...
Giovanni Alba
5, azaz ötmillió jó magyar forintok? Hát mekkora ott a keresztény közösség? Van egy pap és annyi?
Yoda69
30 milliard dollar az eddig felbecsult kar.
orban 12 ezer dollart kuld.
Ez kabe olyan mintha szemenkopte volna oket.
namihami
5 millió a keresztényeknek. A keresztényeknek(!!!)
Tehát, a többi, a fideszes humánum szép megnyilvánulása szerint, dögöljön meg. Nem kéne azt a 10 millát is megcimkézni!?!?! Nehogymár a pogányok is részesüljenek belőle! A végén még majd ott állhatnak a Mennyország kapujában, oszt csak feltartsák a sort!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.