A Mi Hazánk elnöke egyre inkább úgy érzi, hogy pártja kormányozni fog; Toroczkai László a párt harmadik kongresszusán szombaton azt is kijelentette, hogy a Mi Hazánk már nem a Jobbikkal, hanem a Fidesszel és a DK-val versenyez. A kongresszus megerősítette posztján az elnököt.

Toroczkai szerint a Mi Hazánk kormányozni fog
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Toroczkai László a fővárosi rendezvényen azt mondta, a DK árnyékkormánya nem a Fidesznek szól – "ők köszönik szépen, jól vannak" –, ez a Mi Hazánknak szól.

A globalista baloldal velünk harcol az ellenzék vezetéséért. Hárompólusúvá vált a magyar politika

- fejtette ki.

A pártelnök szerint az ukrajnai háború egy "lokális világháború", és az energiaválság sem természetes: politikusok és globális pénzemberek okozták.

Elképesztően sok mocskos trükk áll ezek mögött

- jegyezte meg.

A pártelnök a közösséget nevezte a Mi Hazánk valódi erejének, azt mondta, "számunkra a magyarság az első, és legszebb."

A kongresszuson ismertették a Kiáltvány a magyar létért: önrendelkezés, létbiztonság, nemzetvédelem című dokumentumot, mely szerint az eurázsiai, "Északi Civilizációt" pusztulás fenyegeti.

Szívében, az egykori Etelköz környékén borzalmas, véres háború dúl. De folyik egy más típusú háború is ellenünk: laboratóriumból ránk szabadított vírussal, biofegyverekkel, energiaválsággal, élelmiszerkrízissel, inflációval, gazdasági katasztrófával. Zajlik a háború a szellem és a lélek ellen is. Algoritmusokkal, erkölcsromboló szexuális devianciákkal, LMBTQI mozgalmakkal, szennymédiával. Ez a halálszagú sötét erő már a gyermekeinket sem kíméli. Sőt, a magzatokat sem

- áll a dokumentumban

A kiáltvány szerint a Mi Hazánk szembeszáll mindezzel és követeli többek között a független gazdaságpolitikát és energiapolitikát, a multik támogatásának leállítását, a családi, paraszti gazdálkodás feltételeinek megteremtését, berendezkedést az önellátásra.

A kongresszus küldöttei Toroczkai László elnöki beszámolóját és a kiáltványt ellenszavazat, tartózkodás nélkül támogatták.

Gunnar Lindemann, az Afd politikusa, berlini tartományi képviselő köszöntötte a Mi Hazánk kongresszusát, megemlékezett arról, hogy Magyarország nyitotta meg 1989-ben a vasfüggönyt és hozzájárult a kommunizmus lebontásához, 2015-ben pedig megállította a tömeges, illegális migrációt, miközben "Angela Merkel mágnesként vonzotta az illegális bevándorlókat Németországba".

Angela Merkel miatt én szeretnék elnézést kérni

- mondta a német politikus.

Gunnar Lindemann szerint vissza kell térni a nemzetek Európájához gazdasági és vámunióval, ahol a magyar ügyekről a magyar, a német ügyekről pedig a német parlament dönt. A hazafias erőknek össze kell fogniuk, hogy megvédhessék hazájukat és ellenállhassanak a brüsszeli diktatúrának – mondta az Afd politikusa.

Szabadi István a párt parlamenti képviselője, igazgatója a kongresszuson kiemelte: a Mi Hazánk 2018-as megalakulása óta folyamatosan fejlődik a tagokat, a szervezeteket és a választási eredményeket tekintve is.

A párt közleményben tudatta az MTI-vel:

a szavazatok száz százalékával választották újra a Mi Hazánk elnökévé Toroczkai Lászlót, a párt III. Kongresszusán. Újra bizalmat szavaztak a küldöttek a párt eddigi elnökségének, így a kongresszus alelnökké választotta Dúró Dórát, Apáti Istvánt, Dócs Dávidot, Novák Elődöt és Pakusza Zoltánt is.

Forrás: MTI

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
És nem is olyan soká kerül kormányra a nemzeti oldal. Hamarosan rend lesz Magyarországon.
Hajrá Toroczkai, hajrá magyarok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
De, a kutya mindenit, ha a "libernyákok" nem dolgoznának, nem fizetnének 25 féle ilyen, olyan adót, a fidesz itthoni szavazóbázisa, a külhoni levelezőtagozatosai, finanszírozzák a léhűtők jólétét, az osztogatásokat???
kormanyos63
@Juhász István: Nem Venezuelai cseresznye volt, hanem Chilei!
Az ára pedig "potom" 6000-forint volt kilónként!
Még a hülyének is megérte ennyiért NEM???
VASTAGBŐR
Bu?ikáim ... nekik nem kell a mentelmi jog .. ez jelent valamit ...
Meg nem oltásb?zi szellemileg sérült agybeteg barmok alkotják .. mert ez is tény

Viszont ha ez is szinház a megtévesztés funkciót keményen küldik ... de ez az ambibe nem nagyon hinni mostánában

Jelenleg, ránézésre a kurvára a sor végén vannak akiket le kellene köpni főleg az elmúlt évek boritásai alapján ..
Persze mindenki máshogy látja .. Egyébként leszarom ki szeret ezért, meg ki nem. Szólhat a szeretről is, de nem muszály. Nekem 2 faj van. A "szimpatikus" meg a "nemaz". Az oltásb??ik nem azok. Meg a veszett agyhalott barmok sem.

@törölt nick .. Te olyan hülye vagy mint az ereszes jogalkotószamuráj leblankolt testvégződése ide-oda mártogatva
@kormányos63 : a nácizmus meg a fasizmus nem ugyanaz .. egyszer végignéznétek nyilatkozatokat is és megpróbálnátok felfogni hogy miről szólnak az jó lenne, aztán ha nem fain valami akkor meg kitalálni mi lehet a kiváltó oka .. nem ösztonből odabaszni a véleményeket

Azt meg nem értem mi a faszt veszekedtek, több beszédben is elhangzik hogy vannak normális romák is de a fidesz is kihasznál meg megvezet mindenkit szavazat kell aztán le van mindenki szarva gyökerek .. én már láttam minden fajtából normális embert, a politika viszont sok ***óból áll. Ki mekkora meg miért ... nézzetek egy kis Posta Imi bácsit is.
Mindenesetre értékből többet mutattak még az elmúlt 2 évben is, mint a többi párt. Mondjuk Én nem szavaztam senkire, és ez is csak egy vélemény. Ti lehet megszitek a sok szart a tv-ből. Én nem. Az operativ re?váktól kezdve a vágott szarokig.
VASTAGBŐR
Az AfD -be meg igen is vannak értékes politikusok, ha nemzetek értékrendjében nézzük a dolgokat például Christine Anderson néni munkáját, amit munkának is lehet nevezni, akárcsak másik országból a Christian Terhes-t vagy egy Franceska Donato-t .. nézzetek többet de ne kibaszott televiziót gyerekek. Na úgy néznek ki a szellemileg ép, nem agymosott emberek.
VASTAGBŐR
de nektek minden konteó geci .. minden ... a buzi tv a végzetetek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.