Német Szilárd kormánybiztos, országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök, hobbiszakács, és a rezsivédelem feje.

Németh Szilárdot le "pacalmackózták" és keményen kiosztották a kommentelők – Szembe jött a valóság

Most Facebook oldalán arról posztolt, hogy a kormány megvédi a magyar családokat, és megvédik az energiaárak emelkedésétől az együtt élő családokat is!

A kormány döntésének köszönhetően a többgenerációs családi házak is igénybe tudják venni a kedvezményes rezsicsökkentett árakat a földgáz esetében az átlagfogyasztás mértékéig.

- írta bejegyzésében, ám kommentben többen felhívták arra a figyelmét, hogy mi az igazán nagy baj.

Hozhatnak bármilyen döntést, lehet bármilyen /naponta változó/ elképzelésük, alapvetően eldönti a magyar emberek sorsát, hogy az EU egyik legalacsonyabb átlagfizetése és ebből adódó átlagnyugdíja is hazánkban van.

- írta neki egy kommentelő, aki szerint ezzel szemben a politikusaink fizetésemelése pártállástól függetlenül az EU élmezőnyéhéhez tartozik.

Annyira megvédtétek a családokat Pacalmackóm, hogy mamámnak, a tavalyi évhez képest 500ezer forinttal kellene többet fizetni a gázért.

- írta valaki, aki mindezt azért fizeti, mert egy régi Kádár-kockában él, régi kazánnal.

Hány olyan idős ember lehet, akik hasonló helyzetben vannak? Na mindegy is, menjenek el dolgozni, ahogy Orbán Viktor javasolta. Annak azért örülök, hogy a saját fizetéseteket sikerült a válság ellenére megemelni, így értetek nem kell aggódni.

- tette hozzá, és elmondta, hogy idős rokona se panaszkodhat, igaz 500ezer forinttal lesz több 1 évre a gázszámlája, de ha jól tudja most is kap majd 3-4ezer forintos nyugdíjemelést.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
Orbán is elmehet a qrvaanyjába a "vagy takarékoskodjon vagy keressen több pénzt" dumájával. Hálából remélem, hogy elviszi a koleszterin vagy stroke-ot kap és egy nyáladzó növény lesz. Aztán élvezheti a tőlünk rablott vagyont
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te albérletben élsz! :) - te nagyon feledékeny vagy nagyon hazudós vagy..
szaboria1
@Shikari: Különbség van a vályog és a vertfal vastagságánál. A vertfal 60 és 70 cm között van míg a vályog kb nagyobb tégla méretű. Én most kevertfalúban lakom a régi épület vertfal míg a hozzá épített téglásrész az hamarabb ki is hűl. Így a vertfalú szoba nekem előnyösebb.
Emmersson71
@csak úgy...: Lehet, hogy a troll-díjból már futja egy kisebb vályogputrira neki :)
csak úgy....
@Emmersson71: gondolod,hogy ezt a hibbantat fizetik? most éppen orbán és torockai között lebeg.
szaboria1
@Shikari: Igen, mert tájegységeként másképpen készítették.
Sámannus
Hála az égnek mi kivédtük a ti nagyszerű hazugságotokat, és hőszigeteltük házainkat, mielőtt a demagóg hatalmat átvettétek köcsögök, így sikerült nekünk a hetven nszázalékos rezsicsökkentés elbaszott zsírdisznókám. Azt ha tizenkétév ámokfutásával felszorzom, is Hat éves megtakarítás nekem.Engem nem tudtál meglopni, csak az országot, akiktől elhazudtátok a jobb lehetőséget a rávalót meg elloptátok, inkább kerüld el messzire a lámpavasakat, mert ártalmas ám felülnézetben az utcaképe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.