A magyar kormány az unióban egyedüliként próbálja megfúrni az Oroszországgal szembeni szankciókat, ennek kapcsán készített videót a Telex. 

Politikai és gazdasági gyorstalpaló 7 percben a fenti videón.

Forrás: Telex.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: Sőőőőőőőőőt. Magyarország felmentést kapott az olaj beszerzés alól is- mivel csővezetéken jön hozzánk. Igy aztán orbán nem átall hazudni az "energetikai "szankciókről- hogy nálunk is az az oka az inflációnak, és nálunk is "energia" vészhelyzet van- holott február 24 előtt tele pofával dicsekedtek /meg még utána is- választás: van olcsó orosz gáz, van rezsicsükkentés/ . hogy milyen nagyszerű 15 évre szóló gázszerződést irt alá druzsba petya. Ha, meg a szerződés ellenére- és a nem létező szankciók ellenére mégsem jön gáz és olaj, az egyedül az oroszok és orbán hibája, nem az Eu-é. És joggal mondhatja a többi eu-s tagország, hogy magyarok miért is "hőbörögnek"??? Ja, putyinért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@kereső: Ezek az élősködők soha nem a kérdésre válaszolnak hazudoznak,terelnek!
magyar1
@kereső: Antallt mélységesen elítélem a privatizációért.
kereső
@magyar1: Ha, tudod, akkor miért az unióra mutogatsz- miért nem a széles gáborékra, parraghra, meg mindazokra akik privatizálták a magyar élelmiszeripart- amit aztán xarért/húgyért eladtak- és ezzel befellegzett annak a magyar mezőgazdaságnak, amely egyébként az átkosban ott volt a világ élvonalában- termelékenységben, gazdaságosságban, nettó befizetőként az állam kasszába, és pozitv küker mérleggel a deviza relációban(nem a kgst-ben).
magyar1
@kereső: Na ugye, hogy az "átkos mennyivel jobb volt! Itt voltak a tankok de semmit nem csináltak, jöttek a bankok és mindent tönkretettek.
kereső
@magyar1: Nem sok mindent értesz az egészből, igaz??!
telegdilaci
@kereső:Soha nem a kérdésre adnak választ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.