Hamis, szükségtelen, ráadásul a történelmi hagyományok miatt félelemkeltő is volt a bíróság elsőfokú ítélete szerint, hogy a 2018-as választások után az azóta megszűnt Figyelő közzétette a „Soros-listát”, több száz, általuk hazaáruló zsoldosként feltüntetett személy nevével.

Félelemkeltő volt a Soros-lista, fizetnie kell a fideszes médiagólemmek

Fotó: pixabay.com

A lista két korábbi pernyertes szereplője után most 34 másiknak adott igazat a bíróság, kimondva: a lapkiadó Mediaworksnek bocsánatot kell kérnie, és fejenként 200-500 ezer forint sérelemdíjat is fizethet – írja a hvg.hu.

A Fővárosi Törvényszéken a Rainer Lilla vezette bírói tanács az ítéletben majdnem teljeskörűen a Figyelőt képviselő Mediaworks kiadóval szemben fellépő listázottaknak adott igazat. Eszerint a – mivel már a nyomtatott lap, ahol a jogsértés megtörtént, már nem létezik – Figyelő online felületén kell majd közzétenni a jogsértést megállapító ítéletet és egyúttal a bocsánatkérést a lista szereplői felé.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: hvg.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
amortizáltok
na lássuk a medvét sikari az első hazátlan ? a tőbbi meg jogorvoslatban részesül helyes, végre elindult itt is egy valami
Pálinkás Pál
@amortizáltok: dehogy...shiki nem hazátlan..a Duna - deltában ringatták a kőbölcsőt...
Nessy
Tessen mondani a fidesz, és a támogatott fidesz potentátok nevei is szerepelnek?
teuton
@Shikari: Dehogy felelemkeltö, röhejes, mert 1bites analfabeta birkak! Itt a Lista: hascsikari, durrfing, vergödszke, onemjo, 1xsemvoltammagyar, German Pista,... Folytassam?
balos
@teuton:Olyan nyilas még nem született aki meggyónta volna a bűneit,hiszen azért nyilas a neve!Mint köztudott a nyíl,ha egyszer testbe fúródik,csak kivágni lehet a "nyelvét"!
teuton
@Shikari: Akkor leszel faszagyerek, ha te is atmasolod a Figyelöböl a listat! Aztan majd meglatjuk, miböl perkalod ki a fejenkent felmillios karteritest. Ja, te soha nem voltal faszagyerek, nem is leszel, csak egy nevtelenül pofazo migatyankos birka...
amortizáltok
@Pálinkás Pál: de most is itt árulja ami nem is az övé
amortizáltok
@balos: eltöri és kihuzni úgy a legkisebb a roncsolódás nem áthuzni!
teuton
@Shikari: Nyilvanos sajtotermekböl lopni az lopas! A jogot ismered? A, dehogy! Te is a putriban tanultad a lopas jogat... De mar megint csak pofazol, pötyögd be ide a cikket (ne a linket!), aztan majd meglatjuk, mi lesz a következmenye! De nem fogod, csak pofazol tovabb...
teuton
@balos: Nem gond, nem is kell a nyilas meggyonjon valamit. Csakhogy a nyilasoknak eddig nem is nagyon volt alkalmuk meggyonni valamit, mert elöbb-utobb a talpuk alatt fütyült a szel...
balos
@amortizáltok: Ahhoz már köne egy kis ész,a mint köztudott abból nem vettek a "boltba",mert pénzt csak elvenni tudtak,mint az életet!
ómió
Csak nem besz..tak az efftársak!? De még a bíróságon is!? Na, ne má'!
teuton
@Shikari: Tükörbe neztel, csicska? De megint csak fröcsögsz, ajelyett, hogy faszagyerekkent bemasolnad a cikket. Befostal, hogy több millios büntetest kellene fizess? Böfögj csak 5 forintokert tovabb...
teuton
@ómió: Most az egyszer igazad van, az efftarsaid beszartak, beszaratta öket a birosag, több millios karteritest kell fizetniük es bocsanatot kerni a hazugsagokert es ragalmakert. Ez utobbi ingyen van, de engem az erdekelne, honnan jön a büntetespenz?
ómió
@teuton:Te ott a bolsi elmeosztályon még mindig nem ismered fel a saját efftársaidat se!? Csak, merthogy rám hazudnád őket! Ők lesznek azok, tudod, akikkel az Internacionálétokat szoktad együtt harsogni! Ekkorát romlott az állapotod? Meg kéne tán sürgetned az agydonorodat!
Aki Én
@ómió: @Shikari: A sokadik papír arról, hogy a gazdátok egy hazug, uszító hazaáruló.
ómió
@Aki Én: Most meg már Böszme gazdádat is másra hazudnád!? Nem elég, ha csak a tetves bolsiságoddal próbálkozol!?
teuton
@Shikari: Jaj de urinös lettel! Milyen nagy volt a pofad elötte, most meg kussolsz, nem mersz egy ujsagcikket sem bemasolni? Es meg TE akarsz utasitgatni, parancsolgatni, MAGYARSAGOT OSZTOGATNI szarosnaci csicska?!
drrotf
Úgy látom, hogy azért Magyarországon még vannak bíróságok ahol működik az igazságszolgáltatás, még ha egy kicsit késedelmesen is, de működik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.