Hamis, szükségtelen, ráadásul a történelmi hagyományok miatt félelemkeltő is volt a bíróság elsőfokú ítélete szerint, hogy a 2018-as választások után az azóta megszűnt Figyelő közzétette a „Soros-listát”, több száz, általuk hazaáruló zsoldosként feltüntetett személy nevével.

Félelemkeltő volt a Soros-lista, fizetnie kell a fideszes médiagólemmek

Fotó: pixabay.com

A lista két korábbi pernyertes szereplője után most 34 másiknak adott igazat a bíróság, kimondva: a lapkiadó Mediaworksnek bocsánatot kell kérnie, és fejenként 200-500 ezer forint sérelemdíjat is fizethet – írja a hvg.hu.

A Fővárosi Törvényszéken a Rainer Lilla vezette bírói tanács az ítéletben majdnem teljeskörűen a Figyelőt képviselő Mediaworks kiadóval szemben fellépő listázottaknak adott igazat. Eszerint a – mivel már a nyomtatott lap, ahol a jogsértés megtörtént, már nem létezik – Figyelő online felületén kell majd közzétenni a jogsértést megállapító ítéletet és egyúttal a bocsánatkérést a lista szereplői felé.

Címlapkép: pixabay.com

Forrás: hvg.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@teuton: @teuton: maga retardát ? még a csilléketse töcsköli ? mint @Aki Én: + @amortizáltok: aki @balos: ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Shikari
Félelemkeltő a hazaárulók nevét leírni!
amortizáltok
na lássuk a medvét sikari az első hazátlan ? a tőbbi meg jogorvoslatban részesül helyes, végre elindult itt is egy valami
Pálinkás Pál
@amortizáltok: dehogy...shiki nem hazátlan..a Duna - deltában ringatták a kőbölcsőt...
Nessy
Tessen mondani a fidesz, és a támogatott fidesz potentátok nevei is szerepelnek?
teuton
@Shikari: Dehogy felelemkeltö, röhejes, mert 1bites analfabeta birkak! Itt a Lista: hascsikari, durrfing, vergödszke, onemjo, 1xsemvoltammagyar, German Pista,... Folytassam?
balos
@teuton:Olyan nyilas még nem született aki meggyónta volna a bűneit,hiszen azért nyilas a neve!Mint köztudott a nyíl,ha egyszer testbe fúródik,csak kivágni lehet a "nyelvét"!
teuton
@Shikari: Akkor leszel faszagyerek, ha te is atmasolod a Figyelöböl a listat! Aztan majd meglatjuk, miböl perkalod ki a fejenkent felmillios karteritest. Ja, te soha nem voltal faszagyerek, nem is leszel, csak egy nevtelenül pofazo migatyankos birka...
amortizáltok
@Pálinkás Pál: de most is itt árulja ami nem is az övé
amortizáltok
@balos: eltöri és kihuzni úgy a legkisebb a roncsolódás nem áthuzni!
Shikari
@teuton: Nyilvános sajtótermékből másolni nem bűn. Aki idézi, nem tartozik senkinek. Jogot ismered? Á, dehogy! :-)
teuton
@Shikari: Nyilvanos sajtotermekböl lopni az lopas! A jogot ismered? A, dehogy! Te is a putriban tanultad a lopas jogat... De mar megint csak pofazol, pötyögd be ide a cikket (ne a linket!), aztan majd meglatjuk, mi lesz a következmenye! De nem fogod, csak pofazol tovabb...
teuton
@balos: Nem gond, nem is kell a nyilas meggyonjon valamit. Csakhogy a nyilasoknak eddig nem is nagyon volt alkalmuk meggyonni valamit, mert elöbb-utobb a talpuk alatt fütyült a szel...
Shikari
@teuton: Ha hülye vagy a joghoz, ne szólj bele. Az összes tolvaj, korrupt, hazaáruló szar megnevezése kötelessége a magyarnak. Te pedig nem vagy az, csak egy idegen.
balos
@amortizáltok: Ahhoz már köne egy kis ész,a mint köztudott abból nem vettek a "boltba",mert pénzt csak elvenni tudtak,mint az életet!
ómió
Csak nem besz..tak az efftársak!? De még a bíróságon is!? Na, ne má'!
teuton
@Shikari: Tükörbe neztel, csicska? De megint csak fröcsögsz, ajelyett, hogy faszagyerekkent bemasolnad a cikket. Befostal, hogy több millios büntetest kellene fizess? Böfögj csak 5 forintokert tovabb...
teuton
@ómió: Most az egyszer igazad van, az efftarsaid beszartak, beszaratta öket a birosag, több millios karteritest kell fizetniük es bocsanatot kerni a hazugsagokert es ragalmakert. Ez utobbi ingyen van, de engem az erdekelne, honnan jön a büntetespenz?
Shikari
@teuton: Konkrétan leszarom, hogy mit utasítgatsz engem. A tolvaj, beteg, mocskos fajtád nekem nem ugràlhat, parancsolhat, pofázhat, mert nem vagyok csicska. Majd másolgass te foshuszár, ha azt parancsolom!
ómió
@teuton:Te ott a bolsi elmeosztályon még mindig nem ismered fel a saját efftársaidat se!? Csak, merthogy rám hazudnád őket! Ők lesznek azok, tudod, akikkel az Internacionálétokat szoktad együtt harsogni! Ekkorát romlott az állapotod? Meg kéne tán sürgetned az agydonorodat!
Aki Én
@ómió: @Shikari: A sokadik papír arról, hogy a gazdátok egy hazug, uszító hazaáruló.
ómió
@Aki Én: Most meg már Böszme gazdádat is másra hazudnád!? Nem elég, ha csak a tetves bolsiságoddal próbálkozol!?
teuton
@Shikari: Jaj de urinös lettel! Milyen nagy volt a pofad elötte, most meg kussolsz, nem mersz egy ujsagcikket sem bemasolni? Es meg TE akarsz utasitgatni, parancsolgatni, MAGYARSAGOT OSZTOGATNI szarosnaci csicska?!
durbincs
@Aki Én: @teuton: maguk persze túl buták hogy a listán legyenek ?
Shikari
@teuton: Tudod kis köcsög, az ilyen hungarofób taknyosokat visszapateroljuk a fajtàjukhoz. Na, takarodhat genetikai hulladék!
durbincs
@teuton: @teuton: maga retardát ? még a csilléketse töcsköli ? mint @Aki Én: + @amortizáltok: aki @balos: ?
durbincs
@teuton: @teuton: maga retardát ? még a csilléketse töcsköli ? mint @Aki Én: + @amortizáltok: aki @balos: ?
durbincs
@teuton: @teuton: maga retardát ? még a csilléketse töcsköli ? mint @Aki Én: + @amortizáltok: aki @balos: ?
drrotf
Úgy látom, hogy azért Magyarországon még vannak bíróságok ahol működik az igazságszolgáltatás, még ha egy kicsit késedelmesen is, de működik!
durbincs
@teuton: @teuton: maga retardát ? még a csilléketse töcsköli ? mint @Aki Én: + @amortizáltok: aki @balos: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.