Amikor az ellenzéknek fontos volt, a Fidesz még tiltakozott ellene, egy júliusi házszabály-módosítás alapján viszont lehetővé tette, hogy a közös listán induló képviselők frakciót váltsanak – számolt be róla a HVG.

Szinte titokban intézték el, hogy a Navracsics átülhessen a KDNP-frakcióba
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter beszédet mond a 15. magyar-finn testvérvárosi konferencián a veszprémi Hangvilla rendezvényközpontban 2022. szeptember 28-án. MTI/Vasvári Tamás

 Ez volt ugyanis az előfeltétele annak, hogy a Fidesz soraiban ülő Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter átülhessen a KDNP frakciójába, ugyanis a korábbi, 2019-ben alkotott szabályozás erre még nem adott lehetőséget; annak alapján a miniszternek a ciklus végéig független képviselőként kellett volna politizálnia.

Idén júliustól pedig változott a szabály így vált lehetővé Navracsics Tibor átülése a KDNP-frakcióba.

Navracsics már korábban, a Fidesznek az Európai Néppártból való távozása óta mondott olyanokat, hogy

nem tudom, belépnék-e ma a Fideszbe.

Az is vonzotta a KDNP felé, hogy utóbbi bent maradhatott a Néppártban.

Navracsics elmondása szerint a váltást Orbán Viktorral is megbeszélte, és ő támogatta azt.

Forrás: HVG

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ki nem szarja le hova lép Navracsicska. Már onnan nevetséges az egész, hogy az tárgyal az Unióval a jogállam helyreállításáról; aki tevékenyen részt vett a lebontásában. A kereszténysége elismerése előtt meg kellene kérdezni mi volt a szerepe a baltás gyilkos kiadásában. Több kérdést nem kell feltenni neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Egyik faszról a másikra!Kéretik lassú körkörös mozdulatokkal beljebb haladni!
ómió
Csak nem egy bolsevik kanászkürtben kellett volna meghírdetni!?
justhpeter
Ki nem szarja le hova lép Navracsicska. Már onnan nevetséges az egész, hogy az tárgyal az Unióval a jogállam helyreállításáról; aki tevékenyen részt vett a lebontásában. A kereszténysége elismerése előtt meg kellene kérdezni mi volt a szerepe a baltás gyilkos kiadásában. Több kérdést nem kell feltenni neki.
Eladott Ország
Navracsics azért váltott frakciót...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/308427751_456114159826891_480496086987697181_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=EvN4JFaa2KYAX9yRgk9&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_OIjsnp4TQE4cev2Ch3M48C68yARLVD90MG_0bA-9aDQ&oe=6339672C
Gusztustalan taktikázás a szokásos fidesz módra. Ugyanúgy járnak el az Európai Bizottság teljesítésében. Látszat intézkedések és minden úgy marad. Annyira keresztény, mint Szájer, Borkai , Kaleta vagy Semjén. A magyar jogállamiság legnagyobb dicsőségére. És ez a jogot végzett, valaha egyetemen is tanító tehát mindezek aljasságát pontosan átlátó ”ember” tárgyal most az EU-val a a jogállamisággal kapcsolatos „aggályok” miatt szükséges jogszabálymódosításokról! Nem vagyok hívő. de titokban reménykedem, hogy és láthatom őket a pokolban, a fortyogó üstökben szenvedni ezt a barom Navracsicsot és tettestársait. Az emberarcú jellemgróf. A csalás és simliskedés a vérükben van. Közben Brüsszelt anyázó inzultációt folytatnak sok-sok milliárdnyi közpénzből, és közben nincs pénz a közhivatalok fűtésére meg úgy egyébként már működtetésére sem. A KDNP arra szolgál, hogy Néppárt tagként jelentősek legyenek és ismét bomlasszanak, hányinger. Már elve egy pártként működő két frakció és az ezzel járó juttatások is sunyi csalás!... Maga akkor a legundorítóbb mikor kedves próbál lenni.
uploads.disquscdn.com/images/3d739f5abc486adf78220768cb465cce6f14638b8402a9d2b96a20406ad4b41f.gif
kereső
Navracsics útja az NPP-be. Azt nem értem, hogy a kdnp, mint tettestárs hogyan maradhatott a néppártban.Trójainak.
vitriol
Nagy kár, hogy ezt nem tudták 30 évre titkosítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.