Az eredeti ütemterv szerint szeptember 30-ig végeztek volna a benti munkálatokkal, az átadási határidő pedig december 31. lett volna.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Málna: honvágya talán mikes kelemennek lehetett utoljára,de az kura régen volt...,te nem tudod,hogy mit beszélsz ezért el is nézem neked..:) -egy tanulatlan,unatkozó,bunkó lotyóval fölösleges vitatkozni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
@Horizont: én is így gondolom, igazuk van. Már az ország kató nénije is megmondta a fiataloknak, h merjenek kiállni önmagukért, tessék itt van és ezt értékelni kell bennük. Kíváncsi leszek orbán/pintér "bürokratákra", mit lépnek, milyen büntit rónak majd ki a tanulókra? Mert biztos kifundálnak valamit ellenük ezek a szemetek.
Málna
Semmi olyat ne olvastam a cikkben, amitől ne lehetne tanítani vagy tanulni. Folyik a felújítás, és? Hadd mondja már meg a szakember, hogy veszélyes-e ott tartózkodni vagy nem.
lampa laz
@Horizont: Qrva csúnyát tudnék írni ennek a málna nevű dögnek, de akkor az idióta válaszolgatásai miatt lerázhatatlan. Egyébként meg úgy van kalibrálva a marha, h minden lepereg róla.
Aki Én
@Málna: semmi olyat?
,,A TANTESTÜLET JELENTŐS RÉSZE, AZ ISKOLA VEZETÉSE, VALAMINT A SZÜLŐK SZERINT NEM BIZTONSÁGOS AZ ÉPÜLET"
A diák meg had döntse el, milyen balkáni körülményeket fogad el itt, az irigyelt orbániában.
Te miért vagy ennyire buta?
Málna
@Aki Én: Ezek mind szakemberek? A diák meg tanuljon, az a dolga. Semmi konkrétumot nem írtál.
Málna
@lampa laz: @Horizont: Nyugodtan írjatok nekem, ne legyetek gyávák...:-)
csak úgy....
@Málna: akár élmény gimnáziumot is faraghat belöle a fidesz,hol a diákok vízesés alatt tanulhatnak! :)
@Málna: te egy elmebeteg, kötözködös kielégítetlen ribanc,akinek elemre se fussa a vibrátorba...
Málna
@csak úgy...: A szomszéd háznak is mindig beázik a garázsa, ha sok eső esik...Attól még ott laknak az emberek. És semmi bajuk. Tudom, szerinted itt nálunk minden szar. Ha mégsem, akkor úgy teszel, mintha az lenne. Valahogy le kell gyűrni a honvágyat, a magányt...Azért kicsit sajnállak, öregem...:-)
lampa laz
@Horizont: Nagyon messze és utolérhetetlen ez a távolság. A selypi cement- és azbesztgyár környékén lakók közül is milyen sokan meghaltak, mert nem tudták, h halálos méreggel élnek együtt. Hosszú évekig pereskedtek az ott élők is az állammal, mert nem kármentesítette a bezárt gyár területét. Ez olyan alattomos, h évek múlva jelentkezhetnek csak tünetek. Nagyon nem játékszer és itt gyerekekről van szó. Nem értem, h tudnak ennyire aljas megalkuvókká válni egyesek csak a pozícióért, vagy csak vak hitből kritikátlanul mindent elfogadva, teljesítve amit föntről előírnak nekik, ez így borzasztó.
csak úgy....
@Málna: honvágya talán mikes kelemennek lehetett utoljára,de az kura régen volt...,te nem tudod,hogy mit beszélsz ezért el is nézem neked..:) -egy tanulatlan,unatkozó,bunkó lotyóval fölösleges vitatkozni!
Clavigo
@Málna: Beázik a garázsa ...- írtad.. Tisztára ugyanaz ,,,mint egy 700 fős iskola. Szamoca,,te tényleg ilyen ökör vagy ?
csak úgy....
@Clavigo: garázsban lakik albérletben mert az occó...,beázott garázs még occóbb...
Málna
@csak úgy...: Nem hiszem, hogy Mikes Kelemennek volt utoljára honvágya...Esküszöm, nem értem, miért kell ilyen nyilvánvaló hülyeségeket írni...Neked nem csak egyszerűen honvágyad van, hanem bele vagy betegedve. Erről szól az életed, hogy folyamatosan önigazolást keresel. És nem mellesleg egyértelműen tanultabb vagyok, mint te, és veled ellentétben soha nem unatkozom. A bunkó lotyózást meg betudom a szegényes kommunikációs eszköztáradnak. Mindenki azzal főz, amije van.:-)
Málna
@Clavigo: Mindig elfelejtem, hogy úgy kell beszélni veletek, mintha óvodásokkal kommunikálnék. Igen, tisztára ugyanaz egy garázs beázása, mint egy iskoláé - amennyiben nem a beázott helyiségben tartózkodsz. Ugye nem vagy annyira hülye, hogy azt hiszed, úgy tanítanak, hogy közben csöpög a víz a diákokra?
csak úgy....
@Málna: bediliztél,fordulj a látomásaiddal dokihoz vagy felölem akár föl! :) most is unatkozol,te hazúg lotyó...
Málna
@csak úgy...: Érzékeny a téma, ugye? Nagyon fáj? Miért nem tudtál beilleszkedni ott, ahol élsz? Nem tudtad megtanulni a nyelvet?
Málna
@csak úgy...: Kifordulsz magadból, ha ideges vagy. Jól van, nem bántalak ezzel, elég baj ez neked.
csak úgy....
@Málna: fick dich du dumme, fette schlampe! :)
Málna
@csak úgy...: Hű, de beletaláltam...:-)
Aki Én
@Málna: Az átlagnál több baromságot hordasz össze.
Magánház garázsa VS iskola
Ez vicces volt :)
Ezen az alapon ha van egy lakás, ahol patkányok rohangálnak a konyhában, akkor az a suliban is rendben van.
Ki a faszt érdekel a te csóró, beázós szomszédod? Az valami viszonyítási alap? Az én garázsom nem ázik be. Na, ehhez viszonyíts.
Konkrétumot te nem írtál, lúzer.
Szerinted nem veszélyes, az oda járó tanulók, szüleik és az ott dolgozók szerint meg igen.
De bizonyára te vagy a hiteles ebben is :)
Jesszus, csórikám, te totál kész vagy.
Málna
@csak úgy...: Csak megkérdeztem, nem kell bizonygatnod a nyelvtudásod. Ennyit még én is értek németül, pedig sosem éltem ott.:-)
Málna
@Horizont: Hogy engedtek a hisztinek, az nem azt jelenti, hogy nem lehet ott tanítani.
Málna
@Aki Én: A beázós hasonlatomat már elmagyaráztam, nem szeretném még egyszer. Meg amúgy sem értenéd...A szomszédom egy társasház, nem mondanám csórónak.:-) Engem továbbra sem érdekel, hogy a tanulók, a szülők és a tanárok szerint veszélyes-e ott tartózkodni, kizárólag a szakemberek véleményére adok. Ők pedig nyilván másképp gondolják, ha engedték a tanítást. Logikus, nem?
Teljesen logikus, amiket mondok, az értetlenséged a megdöbbentő. Jó, tudom, van benne kötözködés is bőven...:-)
Málna
@Horizont: Nem értetted, amit írtam? Nem tudom ennél egyszerűbben megfogalmazni, ne haragudj!:-)
vacsi
@Málna: Jelenleg az a hely építési terület - ott gyerekek nem is lehetnek! Mellesleg, ha azbesztpor kerül a levegőbe, évek-évtizedek múlva is okozhat pl. rákot. Ezt akarod?!
Málna
@vacsi: Csak egy felújítás folyik. Házaknál is előfordul, olyankor onnan sem költöztetik ki a lakókat (a gyerekeket sem). Miért okosabb mindenki, mint a hozzáértő szakemberek?
Aki Én
@Málna: ...egyszerűen ostobaság egy társasházat és egy iskolát, közintézményt összehasonlítani.
Ha nem érdekel az érintettek véleménye, mi a faszért okoskodsz, és hiszed, hogy te jobban tudod innen?
Jesszus ember, iszonyatos a felfogásod és az alaptalan nagy arcod.
Szerinted nem veszélyes, de ez ki a faszt érdekel? Te totál hiteltelen vagy. Az érintettek véleménye a mérvadó.
Sok épület dőlt össze, szakadt le a tető..., ami a szakemberek szerint biztonságos volt, de ez már csak mellékszál.
Mi vagy te, valami elbaszott igazságügyi szakértő?
Málna
@Aki Én: Mi a különbség a társasház és az iskola között? Mindkettőben emberek tartózkodnak. Még egyszer leírom, hátha átmegy, hogy nem én tudom jobban, hanem a szakemberek.
Ne húzd fel magad, alapban is idegbeteg vagy, még a végén feldobod a talpad...
Aki Én
@Málna: Mi a különbség?
Jesszusom, ez ijesztő.
Nessy
Azok a "szakemberek", akik szerint egy takaró fólia a tetőcserepek helyett az őszi esőben elég, azok nem szakemberek, kontárok. Aki szerint pedig onnan a minisztériumból nézve, egy beázott, a jelenlegi esők miatt naponta elázó, fűtés nélküli iskolában biztonságos az oktatás, annak az irodáját egy hétre oda költöztetném, reggel 8-tól, délután 3-ig! Ott kelljen ülni és dolgozni egész idő alatt! Aztán beszélünk!
Málna
@Aki Én: A viselkedésed az ijesztő. Érzed, hogy zsákutcában vagy, de nem engeded el a témát. Mindig ezt csinálod. Én meg csak nézem, hogy mit vergődsz már megint...
Aki Én
@Málna: ...szóról szóra ez a menetrended. Már előre lehet tudni, hogy mi jön, mikor szembesít valaki az ostobaságoddal.
Uncsi.
Nem, nem normális egy olyan iskolában tanulni, tanítani, ami építési terület és beázik ilyen időben.
Ti mindig belementek a felesleges, ostoba védhetetlenbe.
Megint eléggé alulmaradsz a buta véleményeddel.
Málna
@Aki Én: Egy lakóház felújításakor sem szokás elköltözni a lakóknak a felújítás ideje alatt. Ugye?:-)
Málna
@Nessy: Máshol sincs még fűtés, Nessy.
Nessy
@Málna: Tévedni emberi dolog.van, ahol már van. De itt nem is lesz!
Aki Én
@Málna: Egy lakóházban nincs takarítószer szekrény, vegyszeres szekrény, tűzoltókészülék..., meg ezernyi más szigorítás, egyedi szabályozás, mint egy közintézményben.
Otthon sincs ,,feketemosogató", szemben egy étteremmel.
Ezért mondom, hogy nagyon buta dolog összehasonlítani.
Mondod a magadét, de ezzel eléggé egyedül vagy.
Ha a szülők, tanárok, diákok, vagyis az érintettek, akik ott vannak veled ellentétben, nekem hitelesebbek. Én sem szeretném, ha a gyerekem ilyen helyre járna. Ez balkáni.
Nem emlékszem, orbán a Karmelitában dolgozott a felújítás alatt?
Nessy
@Aki Én: Sőt kormányülés is volt, miközben a fejük fölött dolgoztak!
Málna
@Málna: Alapvetően nincs. Csak ahol ezt kimondottan kérték, ott van. Tehát erre felesleges még hivatkozni.
Málna
@Aki Én: Hát az lehet, hogy egy lakóházban nincs "takarítószer szekrény", de takarítószer és vegyszer bizony ott is előfordul. Tűzoltókészülék is.
Most komolyan már csak ez jutott eszedbe? Nem lett volna bölcsebb csendben maradni?:-)
Málna
@Nessy: Ezt neked szántam: Alapvetően nincs. Csak ahol ezt kimondottan kérték, ott van. Tehát erre felesleges még hivatkozni.
Nessy
@Málna:Igazad van üljön a kis és nagyobb iskolás fűtés nélkül. különösen ha napközis, reggeltől délutánig 14-16 fokos suliba! Ha meg beteg lesz, az már a szülő gondja! Oldja meg!
Málna
@Nessy: Ennyi a hőmérséklet ebben a gimiben? Honnan tudod?
Nessy
@Málna: Nem tartom valószínűnek, ha a fűtés nélküli lakásokban annyi, kint se sokkal több az elmúlt időszakban, akkor ott 20 fok lenne! De tudod, mit maradjunk annyiba, hogy neked minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagy elégedve. Szíved joga.
Málna
@Nessy: Nálam 21 fok volt tegnap este is, fűtés nélkül. És igen, én szerencsére pozitív beállítottságú vagyok, el sem tudom képzelni, hogy a napjaimat nyavajgással töltsem...De neked persze ettől még szíved joga.:-)
Aki Én
@Málna: ,,de takarítószer és vegyszer bizony ott is előfordul."

Éppen ez az, és mégsincs szigorúan szabályozva. Mert más besorolás alá esik. Ezért ostoba a példád.

Nem érted , igaz, lúzer?
Nem lett volna bölcsebb csendben maradni?:-)
Aki Én
@Málna: ,,És igen, én szerencsére pozitív beállítottságú vagyok, el sem tudom képzelni, hogy a napjaimat nyavajgással töltsem."

Én meg el nem tudom képzelni, hogy a napjaimat kötözködéssel töltsem.
Nézd vissza magad. Csak és kizárólag másokba állsz bele, soha nem a cikkhez szólsz.
Na, ez qrva beteges, te is tudod.
Ráadásul megint egész hétvégén :-)
Jesszus csórikám, rajtad nagyon látszik a magány...
Málna
@Aki Én: "Én meg el nem tudom képzelni, hogy a napjaimat kötözködéssel töltsem." Ezt te tényleg leírtad? Így már értem, miért nem értitek a világot. Saját magatokkal sem vagytok tisztában. Ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Hahaha...
Aki Én
@Málna: Ilyenkor ijesztően feltűnő, mennyire nem vagy tisztában magaddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.